Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale tak serio to mam nadzieję, że się babsko uda nagrać, no co za .... jakim trzeba być człowiekiem, żeby niszczyć wózek dziecięcy 

i jeszcze obraza jak wyraziłam delikatnie swoją opinię na ten temat, ahh szkoda słów ale to nie temat na ten wątek
za duzo pracy, w domu nie ograniam, do tego te ciężkie noce, ale powtarzam sobie byle do wiosny wytrzymać, wiosna zieleń ahhh gdzie jesteś wiosno ???
nic nie chce mówić, ale urodzinwego reddsa można by walnąć
ciekawe co Ci ten mąż zafundował.. tą toaletą to trafiłaś, moment człowiek 'trzeźwieje'
hehe dobry Kasica tekst, muszę go zapodać mężowi
ale racja, nie ma co pokazywać swojej zaradności bo później człowiek zostaje sam ze wszytskim. Spryciara jesteś
o wyniki się nie martw, trzymamy kciukasy a jak my trzymamy to będzie dobrze
nastepny etap to tarcie oka, a później nakrywanie się pieluchą albo przytulanie do wszystkiego wokół ;-)
zęby pewnie idą pełną parą, może już niedługo będziesz się nami nimi chwalić, oby. Z tym solarium to fajnie. Ja bym może i poszła ale mi się nie chceeee, nic mi się nie chce. Opalać w lato się nie lubię bo mi za gorąco
Mąż jest w lato irytujący, bo czarny jak murzyn a ja córka młynarza normlanie. eh.
w ogóle Wam powiem, że ona już ma dłuższe drzemki, takie po 1,5h a nie 40minutowe. No i czasem tylko 2 razy śpi w dzień, a nasz dzień jest bardzooooo długi, bo od 6 do 20