Dzień dobry mamusie:-)Oj jak dobrze się jest wyspać.Mały teraz lepiej śpi.Od 19/20-stej i budzi się dopiero po 6 rano na mleko i znów zasina do 9 :-)Ja popijam kawkę właśnie,a mały się narazie bawi sam.Podałam mu na śniadańko dzisiaj po raz pierwszy jogurcik truskawkowy,ale wcinał:-)

Wybieramy sie ok 11 na spacer bo pogoda nawet łądna,nie ma słoneczka,ale ciepło jest.
A odnosnie fotelików samochodowych od kiedy można zmieniać na ten większy juz????

zuzaduzaniech Ci te kamerke ktoś z monitoringu właśnie zamontuje i powinno być dobrze

Miłej podróży;-)

Wracaj do nas:-)
paprotna My się zastanawiamy nad Maxi-Cosi Axiss lub Tobi.ALOHA

Mega słówko:-)My mieliśmy Quinny Buzz 3 więc tak mam spacerówkę ,i nie muszę się juz martwić,bo jestem naprawdę zadowolona.;-)
sss16 oj to bardzo fajnie,że macie już gorączke za sobą

Ale śpiochy z tych naszych szkrabów.Mój to też taki śpioch.Ostatnio się zastanawiałam czy nie za dużo śpi

szkoda życia na sen

Mój mały w wieku 6 miesięcy powiedział mama:-) Teraz to mówi tata,baba,da,ga,ssss,buuu

i piszczy strasznie

ale najwięcej to tata.Nieraz to cały dzień tata i tata z piskiem jakimś takim

Moim zdaniem to indywidualna sprawa ,każde dziecko w swoim czasie zaczyna mówić.Ja mojemu od 3 miesiąca czytam na dobranoc bajki więc to może tez dlatego,sama nie wiem.Są dni kiedy mówi często,a nieraz mało.I mów dużo do swojego skarba

;-)A z jakiej firmy macie fotelik?
anaiss a który ten fotelik z maxi-cosi?wiesz już???Ja ten pierwszy też mam z maxi cosi i jestem mega zadowolona więc teraz też chcemy z maxi-cosi.Ja w sumie to pierwszy miałam z wózkiem Quinny Buzz 3 .I tez nie wiem od kiedy mu zmienic ten fotelik

A nie chcesz małej wcześniej kłaść spac?
k_asica83powiem Ci,że nie było zle z bobaskami,najgorsze to ,ze maiłam tylko jeden wózek,a obydwoje chieli spac

ale dałam radę,był moment że razem płakali hehe ale mąż mi pomógł

Mi pokarm sam zniknął

bez tabletek.Ale u mnie to inna sprawa,ja miałam 2 razy bardzo mocne zapalenie piersi<ból masakryczny>gorzej to przeżyłam niz poród.
JH*mój też sam wieczorem zasina ,a jakoś w dizeń nie potrafi sam

Jak Ty to zrobiłaś,że Ci zasnął???
Miłego dnia dla Was