Ja pije tylko rozpuszczalna kawe z mleczkiem i jedna lyzeczka cukru
kiedys byly dwie lyzeczki cukru ale musialam ograniczyc cukier bo wiecie ja na diecie
a smaku slodzika to ja nie znosze
Lubie Jacobs cronad gold albo Maxwell House delikatny smak. Ja pije tylko takie slabe, lagodne kawy. Jacobsa tutaj w ogole nie ma , Maxwell sa ale tylko te mocniejsze.Kupilam tutaj pare razy jakies kawy, ktore mialy byc lagodne a okazaly sie mocne, strata kasy bo maz kawy w ogole nie pije.
Moj maz tez byl rano na silce, teraz sie ogarnia i wybywamy z domku, jedziemy do miasta pol godziny drogi od naszego miasteczka, pospacerowac, moze jakies zakupy i cos zjesc.
kiedys byly dwie lyzeczki cukru ale musialam ograniczyc cukier bo wiecie ja na diecie
a smaku slodzika to ja nie znosze
Lubie Jacobs cronad gold albo Maxwell House delikatny smak. Ja pije tylko takie slabe, lagodne kawy. Jacobsa tutaj w ogole nie ma , Maxwell sa ale tylko te mocniejsze.Kupilam tutaj pare razy jakies kawy, ktore mialy byc lagodne a okazaly sie mocne, strata kasy bo maz kawy w ogole nie pije.Moj maz tez byl rano na silce, teraz sie ogarnia i wybywamy z domku, jedziemy do miasta pol godziny drogi od naszego miasteczka, pospacerowac, moze jakies zakupy i cos zjesc.
Ostatnia edycja:
a patrze właśnie na listę i by się dostała, bo w taj pierwszej, najmłodszej grupie tylko 6 dzieci, rezerwowa lista jest tylko do starszaków

jak otwieralam i rozkrecalam to obslugiwalam,a teraz juz nie czasem jade jak mam specjalne klientki umowione po przywiezieniu towaru to je obsluguje,ale nigdy wczesniej nie rzucilo mi sie w oczy taki brak kultury.