paprotna po co do pediatry?fajnie jak ktoś wyreczy.mi lewą ręką odpada od targania Witusia ,a mój M codziennie czyje się gorzej i już od 3 dni nie miał małego na rękach,a teściowa jak na złość nie przyszła cały tydzień,teraz odpoczywam.
Już ktoś mu chyba zwrócił uwagę:-)
U nas wczorajsza noc to do 3:30 trwała.a do 5:30 marudzenie .usunął i spał do 8 .ciekawe jak dzisiaj będzie bo dużo jeździliśmy i krócej spał,a zanim poszliśmy kąpać to godzinę tak jeczał,nic już nie chciał myślałam ze padne.
optimisticoby to był ten pierwszy wariant.bardzo ,bardzo Wam życzę i pewnie też tak będzie.mam takie przeczucie..ciekawe co z tymi siniakami ,widzisz nawet lekarz się dziwi,ach biedny Bartus się nacierpi tymi pobraniami ,ale niech wyjaśni się to bo można na głowę dostać od zamartwiania sie.
O służbie zdrowia to szkoda słów,wrrr
Już ktoś mu chyba zwrócił uwagę:-)
U nas wczorajsza noc to do 3:30 trwała.a do 5:30 marudzenie .usunął i spał do 8 .ciekawe jak dzisiaj będzie bo dużo jeździliśmy i krócej spał,a zanim poszliśmy kąpać to godzinę tak jeczał,nic już nie chciał myślałam ze padne.
optimisticoby to był ten pierwszy wariant.bardzo ,bardzo Wam życzę i pewnie też tak będzie.mam takie przeczucie..ciekawe co z tymi siniakami ,widzisz nawet lekarz się dziwi,ach biedny Bartus się nacierpi tymi pobraniami ,ale niech wyjaśni się to bo można na głowę dostać od zamartwiania sie.
O służbie zdrowia to szkoda słów,wrrr

Ostatnia edycja:
do pediatry idziemy się zwazyć bo kazali przyjść po 6 miesiącach, popytam o to mleko jeszcze. Ale to na dzieci zdrowe pójdziemy
a wydaja się być rozumnymi ludzmi. Mało tego dotarło do mnie, że ten głośny odkurzacz, co to go słyszałam z rana z takim dziwnym chrobotem to cykliniarka była
bo z jej jedzeniem to jest różnie...Ale, żeby nie było tylko tak negatywnie, to powiem Wam, że w dzień to jest z niej taki śmieszek, ciągle się śmieje, nawet w kąpieli, ach, uwielbiam to!
Namów go na lekarza, bo sam to sie może leczyć i leczyć