• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Kasia dzieki za pozdrowienia dla Kociatej. przekaze napewno, zreszta ja to jej zdaje relacje zawsze cos ie na forum dzieje:-) wiec jest w miare na biezaca:-)

dziewczyny ja dzis musze kupic prezent dla 2 letniej dziewczynki bo w niedziele mamy impreze urodzinowa. moglybyscie cos doradzic? myslalam zeby kupic jej jakis ciuszek i moze jakas ksiazeczke? jak myslicie?

reklama
Z ciuszka się pewnie nie ucieszy w tym wieku:sorry2: ale fajna ksiązeczka to dobry pomysł. Moja dwuletnia siostrzenica uwielbia książeczki - ma to po mnie:-D obecnie fascynuje się świnką pepą i uwielbia dostawać coś z nią. Moze dowiedz sie co mała lubi, jakie bajki ogląda i coś pod tym kątem kup.

no wlansie to jest problem ze ja jej nie widzialam od 4 miesiecy i nie mam pojecia co ona lubi. ale za to uwilbia wlasnie ciuchy:-)co mieisac z jej mama ida do fotografa i robia zdjecia w nowych ciuchach. taka mala modelka, zreszta sliczna jest, latynoska:-) zebyscie widzialy jak moj Szymon sie do niej dobieral ostatnio:-D

Pearl jeśli faktycznie tak lubi ubranka, to czemu nie. Pabla też ma rację - dzieci w tym wieku maja już swoich ulubionych bohaterów i zawsze można coś "w ten deseń" kupić:tak:

Witam, ja dzisiaj cały dzień w terenie:-p od rana u Mamy bo M w pracy, a po południu byłam na imprezie w sali operacyjnej:-D:-D:-D Chłopaki śpią a ja odrabiam zaległości i czytam posty;-) miłego wieczoru;-)

Hej, witam sie w sobotę z rana.
Już w sklepie byłam, śniadanko zjadłam, młoda jeszzce w łózeczku sie bawi więc na chwilę do was przysiadlam:-)
Pearl - Lena urodziła sie o 23:00. Z naszego dnia jest jeszcze Zainab - córeczka Beaa.
Do mnie ma dziś wpaść przyjaciółka z nowym mężczyzną. Poznali sie mc temu a już zaplanowali ślub na wrzesień i majstrowanie potomka od października:tak: dobrze, trzeba szybko działać:-D
Moja druga przyjaciółka też sie szybko uwinęła, poznała swojego M w maju ubiegłego roku, w gudniu wzięli ślub ( który planowali już od lipca ) i jest obecnie w 15 tyg ciąży:tak: tylko ja taka wolna, z M jesteśmy razem 10 lat, dopiero po 8 latach wzięlismy ślub. No ale poznaliśmy sie jako 19 latkowie.....

moj Szymon urodzil sie o 5.43 wiec ranny ptaszek.
ja zaraz uciekam spac wiec tak zagladam tylko przed snem. jutro tano mamy szczepienie i troche sie boje o moje malenstwo:-(
pabla my tez jestesmy wolni, jestesmy razem juz 10 lat a slub jeszcze przed nami;-)a Ty nie powinnas z M w lozku sie lenic, przeciez dzis sobota dziewczyno a Ty tak z rana;-)

milego dnia Wam zycze!

Ostatnia edycja:
Pabla z Ciebie to faktycznie ranny ptaszek.Młody obudził się o 7 ja jeszcze podrzemałam do 7.45.Teraz jem śniadanko,a Maksiu się bawi.Mężulek z pępkowego nie wrócił, miał tam spać.A za godzinkę do pracy,jeszcze tylko młodego mamie muszę podrzucić,bo tatuś pewnie na takim kacu że przyjedzie w południ:sorry2:

reklama
Dziś tak wyjątkowo, bo M wychodził o 07:30 do pracy więc musiałam przed jego wyjściem skoczyć do sklepu po małe zakupy. Nie chce potem z młodą i z wózkiem tam sie tarabanić. Normalnie to do 08:00 pewnie byśmy z Lenką jeszcze baraszkowały w łóżku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry