Post jesteś boska
normalnie cmokaski:-):-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
normalnie cmokaski:-):-)

Post jesteś boskanormalnie cmokaski:-):-)

Ponadto Adaś dostał od Antosi prezenciki w postaci łyżeczki cud zmieniącej kolor :-) gryzaczka wygibaskaoraz super spodenek. Mimo że za duże do w sobotę do Klubu Kangura je załozymy :-)
No a mamusi dostała od Cioici Tosiki Pięknego bambuska ( Tosika tak na marginesie ja kocham bambusy , po prostu strzał w 10 - jeszcze raz dziękuję )
Cholercia, że tak daleko mieszkacie

lpodrzucilam troche kociatej (udzielala sie na forum)

Dla mnie też to żadna atrakcja, ale wiadomo...faceci to dzieci:-)

a ja jednak nie wylądowałam u mamy.... w środę jak M zobaczył spakowane torby to go troszkę zszokowałoi zaczął przepraszać, a jak jeszcze mała zaćwierkała mu ładnie ta-ta, to było koniec i efekt taki że cała środa zleciała mu na podlizywaniu się mi :-) no i nie pojechałam....

Wazne ze mam prace.Aaaa. bo bym zapomniała: ewelinka gratuluję postępów wychowawczych! Chłop to jednak proste urzadzenie, wystarczy huknąć i wraca na swoje miejsce![]()
;-)
)
bo się stęskniła
(ciekawe za kim
) no ale nie taki diabel straszny