reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Spóźnione życzenia dla Antosia
Wiktorku Marcelku 100 lat!!!

Post, super ikea :)
A my ciągle u babci. Dziś dopadła nas gorączka. Ja chyba z Karolcią tak przeżywam te ząbki. Wczoraj zaliczyłam tylko jednego pączka, za to dzisiaj dwa :-):-)

Pozdrowionka serdeczne dla wszystkich:-D:-D:-D

Post jesteś boska:-D normalnie cmokaski:-):-)

:)
polecam się;-);-);-);-)

Ide przygotować młodej kąpiel, tatuś karmi naszego glodomora. koksuje że aż strach. Chyba szybko nadrobi mały przestój związany z chorobą:tak::tak::tak:
Ech, jak to dobrze że jest taka instytucja jak tatuś.
Mama ma wtedy labę:-):-):-):-):-):-):-)

Ponadto Adaś dostał od Antosi prezenciki w postaci łyżeczki cud zmieniącej kolor :-) gryzaczka wygibaska :happy: oraz super spodenek. Mimo że za duże do w sobotę do Klubu Kangura je załozymy :-)
No a mamusi dostała od Cioici Tosiki Pięknego bambuska ( Tosika tak na marginesie ja kocham bambusy , po prostu strzał w 10 - jeszcze raz dziękuję )

Liwus, nie za dobrze Ci?;-):-DCholercia, że tak daleko mieszkacie:-D:-p

lpodrzucilam troche kociatej (udzielala sie na forum)

Pearl, pozdrów Kociatą - niech wpadnie na forum od czasu do czasu:tak:

Dla mnie też to żadna atrakcja, ale wiadomo...faceci to dzieci:-)

Faceci to gadżeciarze:tak::-D

a ja jednak nie wylądowałam u mamy.... w środę jak M zobaczył spakowane torby to go troszkę zszokowało:szok: i zaczął przepraszać, a jak jeszcze mała zaćwierkała mu ładnie ta-ta, to było koniec i efekt taki że cała środa zleciała mu na podlizywaniu się mi :-) no i nie pojechałam....

No proszę! Jak widać terapia szokowa zadziałała:tak:

Olgusia śpi, Miki ogląda bajkę o dinozaurach, m na koszu a ja na BB;-)

A my meldujemy się z powrotem w domu - super jest być u siebie!:-) nie wiem na jak długo, no i ja cały weekend przy kompie robotę nadganiam, ale jak widzę, jak małej dobrze we własnym domku to serce rośnie:tak:
Aaaa. bo bym zapomniała: ewelinka gratuluję postępów wychowawczych! Chłop to jednak proste urzadzenie, wystarczy huknąć i wraca na swoje miejsce:-D

Ostatnia edycja:
Spoznione zyczenia dla wczorajszch solenizantow:-D
Nareszcie mamy zrobionego kompa na moze nie dokonca ale ciesze sie ze moge znowu aktywnie udzielac sie na forum :-D:-D:-D:-D:happy::happy::happy::happy:
U nas wszystko dobrze. Ja znowu mam chore zatoki ale do pracy chodze.Reszta rodzinki zdrowa.W pracy czasami ciezko ale w kryzysie nie ma co narzekac:tak:Wazne ze mam prace.

Surv - super że już w domu!
Dorka- cieszę sie że komp już ok, witaj z powrotem!
Ja już położylam małą do łóżeczka, narazie gada do rybek.
Ja idę do kuchni, chcę sobie warzywka do spagetti przygotować już na jutro.
potem jeszcze zajrzę.

Aaaa. bo bym zapomniała: ewelinka gratuluję postępów wychowawczych! Chłop to jednak proste urzadzenie, wystarczy huknąć i wraca na swoje miejsce:-D

Surv święte słowa!!!!:tak:;-)
Ewelinka no i super!!

a ja zrobiłam starszakowi zapiekankę, mała śpi i mam teraz labę:-) tak mi dobrze jakbym normalnie siedziala na jakimś hamaku pod palmą i piła jakiegoś drinka z parasalką (a nie herbatkę laktacyjną:rofl2:)
Kurcze ze złych wiadomosci - dzwonila teściowa do M i chyba chce w następnym tygodniu przyjechać:wściekła/y: bo się stęskniła:baffled: (ciekawe za kim:confused::-p) no ale nie taki diabel straszny:rofl2:

reklama
Ewelink@ jednak może podziałało to trochę na Twojego faceta:-)
Ja sobie siedzę na necie,młody śpi a mój mężulek na pępkowym wróci dopiero jutro oj chłopaki popiją pewnie:-)

Do góry