Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam okropnego lenia sprzątać mi się nie chce a w domu bałagan,chyba się położę już spać a jutro zrobię porządek.
oraz super spodenek. Mimo że za duże do w sobotę do Klubu Kangura je załozymy :-) 

Polozylam na boczek,poszlam do WC wracam patrze ,a on znow na brzuchu.Na szczescie udalo sie szybko zasnac,ale od rana znow cwiczenia.Za to zauwazylam,ze juz coraz mniej jeczy i dluzej potrafi na brzuszku polezec.Trening czyni mistrza:-)

a ja na razie leniu****ę
nałożylam odżywkę na włosy (i tak od 2h planuje zmyć a nie mam kiedy, bo cięzko pracuję....na BB
) a teraz słyszę że dziecię wstało z drzemki i zaraz będzie wołać "mama jeść" oczywiście w swoim ojczystym języku

(bo za bardzo nie mam jak przestawiać mebli) ....a pamiętam te czasy jak z mamą pianino u nas w domu przestawiałyśmy z jednego pokoju do drugiego
przy użyciu jednego tylko wałka kuchennego