reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Tatuś Maciusia dziękuje bardzo za życzenia:tak:
Pojedliśmy,popiliśmy i nawet Maciuś popróbował:-p i bardzo grzeczny był w restauracji:-)

Jeszcze raz DZIĘKUJEMY:-)

Tatuś właśnie kąpie synusia,a ja zbieram nerwy,bo się rozsypały przy karmieniu.Oj normalnie kaszka latała wszędzie razem z zabawkami:wściekła/y:,a dziecko nauczyło sie mówić bababa oraz robić apfffffff:sorry2:
No ale ogólnie cały dzień ten nasz mały solenizant był cacy:tak:Pełna kulturka na obiadku,więc może częściej będziemy wychodzić,bo szczerze mówiąc trochę się obawiałam i ostatnim razem byliśmy w restauracji jak mały jeszcze grzecznie w wózeczku spał i nie zabaradzo coś kumał:-)

Maciuś i Radzio wszystkiego NAJLEPSZEGO z okazji 8 miesiąca!!!!!!!!!
My dziś tez dwa razy na spacerku,chociaż pogoda była w kratkę.Potem Maks był u swojego 4 dni młodszego kolegi i stwierdziłam że jednak mam złote dziecko:-)
Mam nadzieję że wiosna szybko do nas przyjdzie bo już mi tęskno za tym ciepełkiem

Maciuś i Radzio STO LAT:-)
Madzia moc życzeń dla Tatusia Maciusia;-)
ja miałam dzisiaj dzień lenia;-) Siostra ciężarówka przyjechała rano i oznajmiła mi, że zabiera Antka na cały dzień to ja sobie odpocznę:szok: byłam taka zszokowana, że nie chciałam dać jej Małego:zawstydzona/y: ostatecznie Antoś wylądował z Ciocią a ja pojechałam z Mamą do Dziadka;-) było miło a przy okazji dostaliśmy troszkę kaski na zakup wózka:-D już mamy całą sumę i jutro fru na zakupy już się nie mogę doczekać:-):-):-):-) Mały śpi od 19ej, ale przed 8 rano wstaje i nie ma mowy o dalszym spaniu - niby cieszy mnie to bo śpi prawie 12 godzin z jedną pobudką na jedzenie, ale Mamusia pobyczyłaby się do 10ej, a tak o tej porze to już mam zajęć z głowy:dry::-p patrzę na "M jak miłość" i rozczuliłam się strasznie nad tym maleństwem:sorry2: miłego wieczoru:-p

Madzia super ze Maciej grzeczniutki jeszcze ja sie dolaczam do zyczen dla tatusia!
Madziu chyba gdzies ominelam ale tak z ciekawosci co kupilas swojemu chlopowi na prezent?

reklama
Do góry