reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

POST wielkie wileki gratulację.. Ale Ci zazdroszczę że udał Ci się chłopak .
I tak jak Tosika pisze chłopak jest mamusi. Co prawda nie wiem jak jest z dziewczynką ,ale u mnie mimo iz Adaś jest związany z M to jednak nie to samo co ze mną.
Jeszcze raz gratki..:-)
P.S. Jakby co to mam dużo małych chłopięcych ubranek :-D

reklama
Ale masakryczną noc mieliśmy......więcej nie pochwalę mojego dziecka, bo się zaraz psuje:baffled: Niby poszła wczoraj spać o 19, ale wstała o 20 i 3 godziny w szampańskim humorze szalała po łóżku. A jak w końcu zasnęła to się budziła co chwilę, by ostatecznie obudzić się o czwartej i zdecydowanym głosem upierać się, że wstawać trzeba natychmiast:wściekła/y: 2 godziny się nawalczyłam, żeby ją przekonać, że wcale nie, no i oczywiście teraz zołza mała śpi w najlepsze, a ja oczy na zapałki:baffled:

Julia, trzymam kciuki za szybkie dojście do siebie ze zdrowiem, zwłaszcza jeśliby @ miała nie przyjść:tak:
Izabelka, gratuluje samodzielnej jazdy autem! Jeźdź koniecznie ile tylko możesz, żeby potem nie zapomnieć wszystkiego jak ja:-p
Madzia, i jak noc Maciusia? Mam nadzieję, że lepiej? Mnie się zdaje, ze to budzenie się bez otwierania oczu to z powodu jakiegoś bólu: Florka też tak często ma i zwykle, jak się potem po zawartości pieluchy okazuje - od brzuszka
Tosika, po zdjęciach sądząc, to Ty nie masz z czego chudnąć? Koleżanka pewno mikrej postury i dlatego jej grubasowe ciuchy były na Ciebie dobre:-D nie ma się co przejmować, zwłaszcza, że święta za pasem i głupio tak przesiedzieć je o chlebie i wodzie:-)

A u nas w końcu (oby nie zapeszyć) fantastyczna pogoda! Od 6 rano słońce na całego, lekka mgiełka i czuję, że ciepło, ale pewnie na spacer nie zdążymy się wybrać,b o dziś dość załadowany dzień:baffled: No ale grunt, że wiosna idzie - mam nadzieję, że u Was też?:tak:

U mnie też piękna pogoda, zero chmur, piękne słońce.....my na spacerk moze na chwilę skoczymy, a po południu w gości jedziemy:-)
u nas nocka bez zmian......czyli ok. Tylko znów kręcąco-wiercąca.....

U nas noc tez nie najlepiej od 12 w nocy do M zaczely sie telefony myslalam ze sie wsciekne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: okazalo sie ze na naszym ogloszeniu o sprzedazy auta cena zmniejszyla sie o polowe:eek::angry:
w londku cieplo choc sloneczka jeszcze nie widac:baffled:

A u nas też cieplutko też niedlugo na spacerek śmigamy. Termometr wskazuje 10 stopni także dzisiaj sobie pospacerujemy na słoneczku :happy:

U nas noc tragiczna, do tego ja nafaszerowalam sie paracetamolem zawierajacym kofeine, wiec tez nie moglam spac chociaz bylam okropnie zmeczona.

Pogoda jak na razie do bani, pelno chmurzysk okropnych, echh:-(.

Andula- zycze szykiego sprzedania auta, gdzie sie oglaszacie? W autotrader?

witam się i ja ze słonecznego Olsztyna:-):-):-):-):-)
pogoda nastraja mnie optymizmem:tak: pomimo, ze jak M zdał relacje jeszcze chlodnawo jest, ale myślę że do poludnia do 16dojdzie:-p
ja od rana skaczę jakbym miała owsiki:-p nie mogę się doczekać wypadu nową bryką Tosiową:rofl2:
u nas też nocka nie bardzo:-( mała strasznie w nocy się kopała, a głupia matka zapomniała ubrać śpiworka i w nocy bała sie obudzic dziecka,, więc całą noc walczyła z przykrywaniem:crazy:
Liwus a ty już na nogach:szok::szok::-D
Surv dzieki dobra kobito, ale ja tylko wizualnie dobrze wyglądam, bo mam na sobie pasy i takie tam inne maskujące sprzęty:-p i gdy to zdejmuje to wyskakuje mi wtedy wiecie taka oponka:rofl2: teraz to jeszcze spoczko ale co to będzie latem jak strój trza bedzie przyodziać:szok::baffled:
Pearl jeszcze troszkę a bedziesz na ziemi ojczystej. która przywita Ciebie słoneczkiem i ćwierkaniem ptaszków:tak:
Izabelka super że już sama prowadzisz:tak: Ja to uwielbiam jeździć, jak mam chandrę to wsiadam i jadę przed siebie, a wiecie jak moja mama jeździ?? Jak bylam malutka to tata opowiadał, ze jechałam gdzieś z mamą i ona zauważyła znajomą, puściła kierownicę i zaczęła jej machać i tym sposobem wylądowałyśmy w rowie:szok: oczywiście ona jeździła zawsze tempem żołwim (oprócz tego w tamtych czasach samochody niestety nie miały kosmicznej szybkości:baffled:) i niec nam się nie stalo, ale po tym moja mam stwierdziła, ze to niee dla niej;-) i teraz jak jeździ to tylko sporadycznie, jak tata zaszaleje na impreziie i nie ma kto wracać :-p
Beea nie daj się choróbsku:tak: robilaś sobie syropek z cebuli i miodu?? Ja zawsze na poczatku biorę uderzzająco dawkę wit. C:tak:
Andula kciukasy trzymam:happy:

Witam i ja:-)
U nas trochę pochmurno, ale na spacerek i tak wyjdziemy bo przynajmnije nie pada:happy:
Julia ja dość często chodziłam do kibelka na początku ciąży, ale bez bólu, także lepiej to sprawdzić.
U nas nocka taka sobie, pobudki jak zawsze ale ponoć zęby idą:sorry:
Tosika po Tobie absolutnie nie widać że maiałabyś coś zrzucić:tak:także luz:tak::tak::tak:
Beaa zdrówka!!!!
Izabelka jeździj jak najczęściej, wiem po sobie że trzeba jeździć, bo potem jest strach:tak:

reklama
U nas też piękna pogoda,aż lepiej się czuję.Do pracy dziś nie idę,zadzwoniłam do mojej pracownicy i robię sobie wolne,będziemy korzystać z pogody i spacerować.Czekam aż mój książę się obudzi.
Wczoraj oglądaliśmy z moim mężem film nagrany przez nas była to impreza studencka,ogólnie masakra,jeszcze wtedy nie byliśmy razem tylko się przyjaźniliśmy,oboje byliśmy w innych związkach.Ale na tej imprezie akurat byliśmy bez naszych połówek.Jak by mi ktoś wtedy powiedział że będziemy razem...:-):-)Ale tańczyć prawie całą imprezę tańczyliśmy razem:-)
Post wcoraj zapomniałam Ci pogratulować to super że będziecie mieli SYNA ale trafiliście będzie parka.Zgadzam się z dziewczynami synusie sa mamusi:-)

Do góry