reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Dziękujemy za życzonka i Wszystkiego naj dla naszych starszych współ- solenizantek Lenki i Zeinab
post gratuluje chłopczyka
surv ekstra, wena przyjdzie jak tylko słoneczko zaświeci

My dzisiaj byliśmy u lekarza- Tymciu już zdrowy, u dentysty- Pysiu był dzielny, i u teściów- mama ciut odpoczęła. Hmmm lubię swoich teściów:tak:
Miłej nocki bo ja padam :)

reklama
Post wielgachne gratulacje!!! No i będzie parka:tak:
Beaa, trzymaj się i nie daj się choróbsku
Surv, super, że wydawnictwo Cię wybrało ;-) Rozkręcisz sie na nowo:tak:
Madzia i Ty też nie choruj!

Post wielkie gratki!! :-D
p.s. u mnie jeszcze nic nie wiadomo ale w dalszym ciągu brak @

A ja dzisiaj byłam u dentysty - korzeń wyrwany... teraz mam gębę spuchniętą i potworny ból.. jakoś dam rade... do tego jeszcze przypętało się jakieś zapalenie pęcherza... non stop siedze na klo i posikuje do twgo ból i czerwone skrzepki... chyba to już nie za wesoło :baffled: ehh... sypie się normalnie...

hejka
spoznione zyczenia dla maluszkow :tak:
Survivor gratulacje !!!! ciesze sie bardzo,ze masz taka fajna fuche :tak:
Post chlopczyk? swietnie, parka gratki :tak:

kurcze mam tak malo czasu :-( ale za to slonko wyszlo i wreszcie poszlam z Oskarem na rower, nie wiem czy pisalam,ze chory byl,ale juz wszystko dobrzei dzisiaj nawet w przedszkolu byl, nie obylo sie bez placzu :confused:; w piatek maz byl z nasza 2 kontroli-wszystko oki; malenka marudek jak nic, zęby idą, nawet niania mowila,ze marudzi; nie mogla zasnac dopiero pol godz temu zasnela mi na rekach; wykonczona jestem
weekend byl ciekawy, bo pojechalismy do Gdyni na Skrzypka na dachu do teatru muzycznego; bylam zachycona :-D:-D:-D pierwszy raz bylam w muzycznym; a wczoraj mama obchodzila 50-tke :-)
pare razy jezdzilam samochodem,nawet cala rodzinke wiozlam; troche jeszcze sie boje,ale trzeba sie rozjezdzic ;-)
a w czwartek bylam jako opiekun z klasa w schonisku w Tczewie (Dorka u Was ;-)) i tak zmarzlam,ze dzisiaj zaniemowilam i cos mnie w oskrzelach boli :dry: chyba sie zalatwilam na amen:confused:
posta walnelam na pol strony, wybaczcie,ale albo czasu albo weny brakuje;
pozdrawiam wszystkie serdecznie ;-)

Kasia mam nadzieję,a wręcz jestem przekonana,że to coś z ciśnieniem,bo tylko mnie łeb naparza i żadne prochy nie pomagaja:no:,ale tak gólnie to się trzymam spoko i choróbska ode mnie z dala(tfu tfu):sorry2:
Julia no to jeszcze nic straconego,kiedy następny test? ja na początku ciązy też miałam permamentne zapalenie pęcherza,więc może to i dobry symptom:confused:No ja trzymam kciuki:tak:Też dzisiaj byłam u dentysty,anarazie tylko rtg mi zrobili w środę znów idę,ale nie powiem przed wizytą trzęsłam się na maksa,może to przez to mnie ta głowa rozbolała:sorry2:
Izabelka nie daj się chorobie! małej życzymy szybkiego wyjścia ząbków,bo wyobrażam sobie co się dzieje-u nas to samo:sorry2:

Maciuś poszedł dzisiaj szybciej spać,bo marudny był nie do zniesienia i zasnął bez problemu,a niedawno się obudził z płaczem,że nas na równe nogi postawił.I to nawet nie to ,że się obudził ,bo oczka miał zamknięte,ale syrena była nielicha:szok:
dałam syrop p/bólowy , nasmarowałam dziasła bobodentem i śpi,ale już się nocki boję:dry:
Więc Wam i sobie życzę spokojnej nocy!

Post gratuuuulacje!!! tatuś pewnie dumny jak paw chodzi:-D:-D:-D ale uwierz mi synkowi są mamusiowe;-) a jak jeszcze mówią do Ciebie: mamusi jesteś najpiękniejsza na świecie- to serce oddane na amen:tak: Ja już na 100%wiem, ze Tosia jest córunia tatunia:-) oni już teraz mają miedzy sobą jakąs tajną nić porozumienia miedzy sobą:-p i mnie tam wstępu brak;-) a Korni jest moj i tylko mój:-):-):-)
I nie mówiłam że sny sprawdzają sie na odwrót :-D:-D:-D:-D:-D aczkolwiek nie we wszystkich przypadkach;-) bo ostatnio mojej koleżance się śniło, że jestem blondynką:-p:-D
Beaa trzymaj sie!! Wspólczuje:tak:
Surv super!! To teraz będziesz miala mniej czasu dla nas:-( ale my Ci to wybaczymy:rofl2:

a ja dzisiaj mialam doła:-( Pojechałam do mojej psiapsiolki dobrać jej ubranka, bo w czwartek ma "poważną" randkę;-) a tak na marginesie, wcześniej była 7lat z facetem, ktory jej nie kochał, a byl tylko dla many many - H*** co???:wściekła/y: No i dziewczyna wzięła się za siebie (bo była lekko przy sobie) i schudła 20kg:szok::szok::szok: i wygląda rewelacja!! Malo tego jej ego też wzrosło:tak: i pewnosć siebie!! Jestem z niej dumna!! No ale ona mówi mi, czy nie mam ochoty na jej ciuszki, bo sa na nią za duże?? A ja no co ty?? Za duze na mnie będą:szok: ona, zebym przymierzyla i wiecie co?? były k*** dobre:wściekła/y: czyli od jutra zero słodyczy (no moze tylko te merci wyjem, a co by się nie zmarnowały:-p) i innych takich tam popierdułek:angry:

Post - super, ze synek:-) Sen się nie sprawdził;-)
Madzia - nie wiem, ja u Was, ale może poproś kogoś znajomego, czy rodzinę, by się zorientował w przychodni w kwestii szczepionek! U nas udzielają wyczerpujących informacji nawet przez telefon (pewnie taki mają w tym interes) ! Mówią, że w piątek ma być 17 stopni, więc idzie ku lepszemu! Trzymajcie się, ciśnienie skoczy w górę, lepsze samopoczucie będziemy miały:-)A ja jeszcze w sobotę do roboty, odrabiamy 2 stycznia. Nietypowo, bo oprócz zajęć mamy jeszcze szkolenie - uwaga - dzieci z FAS (płodowym zespołem alkoholowym):szok:! Dziwne! Mamy czuć się obrażeni:no:? Ja nawet kropli do ust nie wzięłam (nie załuję, teraz to dopiero piwko smakuje:-D). No cóż, pewnie ktoś chciał zarobić i pewnie ktoś - bliski znajomy - chce komuś dać zarobić, jak to ma miejsce w tym kraju:baffled:

mnie tez jakos brakuje weny do wszytskiego:baffled: najgorsze jest to ze siedze caly dzien z Malym w domu i juz mnie trafia, u nas zima na calego i wiosny nie wiedac nadal:baffled:chyba zwariuje:-(
surv gratulacje!:-)
julia trzymaj sie mocno i trzymamy kciuki za dzidziusia;-)
iza zazdroszcze teatru, mnie tez przydalaby sie jakas dawka odchamienia;-)
tosika ja juz teraz widze ze moj may to we mnie zakochany, jak on patrzy na mnie tymi slepiami kochanymi:-)to jest takie super uczucie, zawsze chcailam miec syna jakos pierwsze wlasnie przez to:tak:

reklama
Do góry