post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
dzieciaki do 7 miesiąca mają 3 dawki plus potem jedna przypominająca a po 7 miesiącu 2 dawki plus przypominająca:-)No i my mamy małe sprostowanko dodajemy do naszych solnizantów:
Kaja pewnie co kraj (czyt. miasto) to obyczaj;-) Nie mam pojęcia z czego to wynika??Może z tego, od kiedy rozpocxzęto serię szczepień??
My szczepiliśmy pierwyj raz przy pierwszej wizycie i serii tych obowiązkowych szczepień (jak jutro będę w domciu to zerknę do książeczki zdrowia i sprawdzę, ktorego dokładnie to było)
my jesteśmy po pierwszej dawce
surv...,matko o tej godzinie ty juz posta klecisz??My się meldujemy po pierwszej nocy sam na sam z tatą:-) Było fantastycznie....całą noc spałam i nawet coś mi się śniło, co przy pobudkach co godzinę raczej się nei zdarzałoŚwietna sprawa, tak spać i spać....aż do 5.40, bo wtedy się wyszkolona przez Młodą obudziłam
Tatuś twierdzi, że było spoko....co prawda poszedł spać w dresie na krawędzi łóżka, bo się bał cokolwiek zrobić, żeby Młodej nie obudzić, ale ta budziła się ledwie 3 razy na pięć minut, więc chyba w końcu zaczaiła, o co chodzi z tym spaniem w nocy
Ech...mała rzecz a cieszy - szkoda, że nauk nie zaczęłyśmy 7 miesięcy wcześniej
Idę po jakąś kawę, bo się obudzić nie mogęMiłego dnia!;-)
szok

My też powróciliśmy od teściów. Wałówki mamy co niemiara w tym 2 króliki

..dziecko będzie miało co jeść:-)Podróż oki:-)
Może z tego, od kiedy rozpocxzęto serię szczepień??
Świetna sprawa, tak spać i spać....aż do 5.40, bo wtedy się wyszkolona przez Młodą obudziłam
Ech...mała rzecz a cieszy - szkoda, że nauk nie zaczęłyśmy 7 miesięcy wcześniej
Miłego dnia!;-)