reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

kATE powodzenia przy usypianiu, no i spokojnej nocki:-)
Kasia może małej tak już zostanie i będzie chodziła spać o 19:tak:no i wstawać troszkę później;-)
Pabla super że Lence wózio sie spodobał no i zasnęła w swojej nowej bryce:tak:
Mały już śpi a ja się wkurzam, bo nie mogę offica włączyć na moim nowym lapku, bo potrzeba jakiegoś kodu którego ja nie mam:wściekła/y:dzwoniłam na informację oczywiście nic nie wiedzą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a pan sprzedający twierdził że oprogramowanie jest w środku, szkoda tylko że otwarłam kilka razy offica i teraz już nic nie mogę napisać:angry::angry::angry:

reklama
Moja mloda wreszcie zasnela, ufffff. Tak sie darla, ze nie wiedzialam co jest grane, usypiala i zrywala sie z wrzaskiem i tak z 10 razy, az dalam jej 2,5 ml Nurofenu i to chyba pomoglo.

Mnie, podobnie jak Haszi, chwycilo chorobsko i nie mam weny do pisania. Mam nadziej, ze szybko mi przejdzie.

Kicrym- mam nadziej, ze rozgryziesz tego offica. Jak ci idzie pisanie pracy, pewnie juz koncoweczka?

Ja, pomimo choroby, wzielam sie za porzadki wiosenne w ogrodku. Pozamiatalam sobie liscie, powyrywalam chwasty ze szpar pomiedzy plytkami itd. Uwielbiam prace w ogrodzie, ach moglam zastac ogrodniczka:cool2:.

Dobry wieczor mamuski :tak:
My juz prawie rozpakowani narazie mi jakos dziwnie nie u siebie ale lzej z Fiskiem M steskniony sie nim zajmuje.Nawet sprzatac mi sie nie chce gdyz zatroszke ponad miesiac wyprowadzka.Dzis chcialamaby M kupilmi polskaTv a on ze moze wrocimy za miesiac do Pl wiec sensu nie ma.

Haszi zdrowka dla Ciebie!
Dorka trzymam kciuki za usg Misi Fisi:tak:

my tez sie witamy tak tylko przelotem bo u nas dzis bardzo pracowita niedziela. mamy dzis gosci i M cos tam w kuchni sie realizuje a ja sprzatam, bylismy rano w kosciele, Maly bardzo grzeczny tylko ja juz myslalam ze nie wytrzymam taki beznadziejny ksiadz:baffled:
wczoraj caly dzien siedzielimsy w domu bo moj szanowny partner zgubil w drodze powrotnej z imprezy piatkowej klucze do samochodu...:wściekła/y: na szczescie sie znalazy u jego kumpla w domu...co dziwne moj M pojechal taksowka wiec nie wiem po jaka cholere byly mu kluczyki do samochodu:wściekła/y:zabic to malo....

milego wieczoru dziewczynki
mnie tez cos gardlo zaczyna bolec :baffled:

Jak ja nienawidzę wstawać o 6 rano:wściekła/y:...zwłaszcza, że Młoda załapała zmianę czasu natychmiast, i o ile wczoraj jeszcze poszła spać godzinę później, to dziś dziarsko wstała o 6. I jeszcze znowu w nocy się budziła parę razy, pewnie, żebym się za łatwo do luksusu przespanych nocy nie przyzwyczaiła:-p
Hashi,dużo zdrówka! A M do roboty przy chłopcach pogonić nie można (może jakieś omdlenie?:-))
Beaa, Pearl - zdrowiejcie - wiosna idzie, szkoda czasu na choroby!:tak:
Beaa, ja też uwielbiam grzebanie w ziemi! Na razie niestety muszę ograniczać się do paru skrzynek na balkonie, ale kiedyś kupię ten hektar pola i będę uprawiać:-D
Andula, to widzę, że myśl o powrocie kształtuje się coraz wyraźniej?:tak:
Dorka, trzymamy kciuki za USG!
Kicrym, może trzeba wrzasnąć solidnie na Pana z punktu obsługi, żeby pomógł z tym officem? Dlatego właśnie nie znoszę reinstalów i zmian komputera.....że trzeba wszystko od nowa ustawiać, a potem i tak połowa nie działa:-p

Idę po jakąś kawę, bo się obudzić nie mogę:baffled: Miłego dnia!;-)

hej,
właśnie słucham w ddtvn że wiosna idzie:-) od jutra wysokie temperatury:-D:-D oby....
my wstałyśmy dopiero przed 08:00:szok::-D:tak: jedna pobudka około 05:30 i dalej spanko;-) ale wiercąca noc dzis była, mała spała ale kręciła się jak oszalała:confused:
muszę dziś do pracy podjechać, mam nadzieję że po południu nie będzie padało to wezmę młodą ze sobą.

I my się witamy.
Natala tak jak Florka zmianę czasu ma w nosie. Jedna pobudka o 1:00 na butlę a potem 6:30 już na dobre wstała.
Za to Bartek pospał do 8:30:szok::-) Aż do niego zajrzałam bo to bardzo dziwne żeby spał do tej pory.

U nas póki co pada deszcz :wściekła/y:...wiosennego słoneczka ani śladu.

Też widziałam w ddtvn zapowiedź tej cudnej wiosny:tak: Cieszę się bardzo:-)...... ale my do końca tygodnia musimy siedzieć w domu przez tą ospę paskudną:baffled:
Muszę zadzwonić do teściowej żeby przyszła do Bartka na 2-3 godzinki to wyskoczę z Natusią na jakiś spacerek:tak:bo inaczej oszaleję z tą moją dwójką w domu.

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM :-)

reklama
Surv kilka najblizszych tyg zadecyduje co dalej ..Ciesze sie ze M juz nie demonizuje polski tylko widzi w niej szanse na godne zycie:tak:
U nas sloneczko swieci ale zimno bardzo jednak w domku pizga z kazdej strony brrr
Mis wstaje przed 7 choc od 4 juz zaczyna sie dopominac o pobudke ale wlaczam maszynke lub inne burczace cudo i spimy do 6:30 lub 7 .Rano m go zabiera na dol wiec ja do 8 moge jeszcze podrzemac:-)
Milego slonecznego dnia!

Do góry