reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

no i mamy wiosnę:-) u nas było naprawdę ciepło i może bym się cieszyła gdyby nie to, że okropnie się czuję:szok: znowu:wściekła/y: mam potworne nudności i masakryczne zawroty głowy - nie wiem co się ze mną dzieje:no: jestem nie do życia:-( kurde chodzi mi po głowie ciąża, ale to jest niemożliwe bo miałam okres:eek: już sama nie wiem:wściekła/y: jeszcze parę dni takich atrakcji i zmykam do lekarza bo idzie się wykończyć:wściekła/y: miłego wieczoru;-)

reklama
Nie mam czasu nic napisać, ale czytam, czytam:-) O wiosennych spacerkach i porządkach... I o ile spacerki uwielbiam, tak na sama myśl o wiosennych porządkach ogarnia mnie przerażenie:-) Wczoraj mocne słonko zajrzało do nas przez okna i szok - takie brudne:szok:
Kamu - zazdroszczę tobie możliwości wzięcia wolnego dnia... Z powodu ładnej pogody:-) To musi być fajne... Jednak najlepiej prowadzić własny interes:tak:

a u nas znow jakies watpliwosci pojawily sie na drodze do Polski...ciezka sytuacja z praca mojego chlopa...bo zastoj w tym biznesie totalny:baffled:a takie zycie ze on tutaj a my tam troche nam nie pasuje...nie wiem, juz mam tego dosy,c ze tez na ten caly kryzys musielismy trafic:-:)wściekła/y:
Dziewczyny poleccie mi jakas dobra pralke...cena nie gra roli...rozgladalam sie i na razie na oku mam elektrolux i simens...a wy jakich uzywacie?

Pearl pralki Ci nie polece bo my mamy do dupy :baffled:ale to dom wynajmowany wiec kobita kupila najtanszy sprzet:tak:

Pearl unas tez ciagle dylematy wiadomo jest ze w Pl stanadard zycia ulegnie pogorszeniu ale czy to jest w zyciu najwzniejsze:tak: dla mnie nie.
Odakd wrocilam czuje sie conajmniej dziwnie brka mi rodziny wyglupow z siejka smichow z mamuska .Ciagle jestem sama z malym itd itp i bardzo chce juz do domu....

Pearl ja mam pralkę Siemens o taka Siemens WM10E360PL - RTV EURO AGD Lider rynku RTV i AGD w Polsce i jestem bardzo zadowolona:-) pan sprzedający bardzo ją chwalił no to kupiliśmy:-D
My mamy też taką samą pralkę (tzn. wygląda tak samo, więc chyba ten model)! Jest ok! I ma blokadę przed dziećmi (tzn.przed zmianą programu, dłuższe naciśniecie "start" blokuje wszystkie przyciski:tak: No i, co sobie chwalę, program do wirowania czy płukania(co się przydaje, gdy cos szybko przepieram ręcznie, a nie chcę wyciskać, wkładam do pralki i po kilku minutach wywirowane). I wirowanie 1000 obrotów jest przydatne zimą, pranie szybko schnie... Rozpisałam się, ale kupiliśmy ją tuż przed narodzinami Zosi, więc stosunkowo swiezy temat;-)

witam wieczorkiem znad piffka
bylysmy z Wercia na spacerze-kupilam body w lumpku za 3 do 6 zl ;-) poszlysmy po pieluchy i do mojego taty na kawusie; potem pojechalismy wszyscy do znajomych, fajnie bylo,ale mala marudzila-nowe miejsce :sorry2: wiozlam rodzinke, a niedawno wrocilam ze sklepu, pierwszy raz sama :happy: freedom :happy: ogladamy durna komedie na polsacie :happy:

ja mam pralke Whirpool z 6 zmyslem, jestem bardzo zadowolona, otwierana od gory-za dzuo sie nasluchalam jak dzieci wchodzily do srodka i czasami drugie wlaczaly start :szok::no::no::-:)-(

-za dzuo sie nasluchalam jak dzieci wchodzily do srodka i czasami drugie wlaczaly start :szok::no::no::-:)-(
szok:szok:, az strach myslec.

Pearl- z doswiadczenia wiem, ze przydatne sa funkcje takie jak szybkie wirowanie (1-2 min a nie 10 min). Jesli chodzi o marki to ja sklaniam sie ku Bosch.
Ciezka decyzja z tym powrotem do ojczyzny, no ale praca to podstawa wszystkiego...zycze powodzenia.

Andula- szkoda, ze nie mieszkamy blizej, nie chodzilabys na samotne spacery.

reklama
no ja też żałuję,że nie mam z kim na spacery chodzić,bo czasem chce się wyjść,ale co mam tak sama międy domkami chodzić i z nikim nie bajerować:baffled:
Na szczęście w Pl koleżanka cięzarówka się szykuje do rozpakowania na lipiec ,a druga już za miesiąc,więc będzie się z kim przejść:tak:

Do góry