reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Madzia- gdzies czytalam, ze 551,8 zl ale nie jestem pewna.Dziewczyny ja z innej beczki - ile wynosi zasiłek dla bezrobotnych?
Dzięki Beaa!
Andula ja wiem,ale najpierw trzeba mieć tutaj Jobseeker Allowance wtedy robią transfer jeśli masz druk E303.Ja nie mam tego JA ,bo ciągle niby pracuję i mi płacą.Za to po przyjeździe mogę się starać o kuroniówkę w Pl,ale muszę mieć stąd druk E 301,co się ostatnio dowiedziałam,a to nie tak szybko do załatwienia,więc nie wiem czy zdążę
Andula ja wiem,ale najpierw trzeba mieć tutaj Jobseeker Allowance wtedy robią transfer jeśli masz druk E303.Ja nie mam tego JA ,bo ciągle niby pracuję i mi płacą.Za to po przyjeździe mogę się starać o kuroniówkę w Pl,ale muszę mieć stąd druk E 301,co się ostatnio dowiedziałam,a to nie tak szybko do załatwienia,więc nie wiem czy zdążę

Andula
Fanka BB :)
to ja o tym nie wiedzialamDzięki Beaa!
Andula ja wiem,ale najpierw trzeba mieć tutaj Jobseeker Allowance wtedy robią transfer jeśli masz druk E303.Ja nie mam tego JA ,bo ciągle niby pracuję i mi płacą.Za to po przyjeździe mogę się starać o kuroniówkę w Pl,ale muszę mieć stąd druk E 301,co się ostatnio dowiedziałam,a to nie tak szybko do załatwienia,więc nie wiem czy zdążę![]()

Madziu z tego co wyczytalam o ten druk mozna sie ubiagac nawet jeszcze z Pl tylko musisz miec p -60
Ostatnia edycja:
Andula z tego co wyczytałam to najpierw trzeba to uzupełnić i wysłać z P60, P45,payslipami-tam masz napisane co trzeba dołączyć i na podstawie tego wystawią ci E301.Możesz też to załatwić z Pl przez Urząd Pracy,ale to podobno trwa ok 2 m-ce i nie jestem pewna,ale chyba tracisz kasę za te 2 miechy,a jak masz E 301 stąd to powinni ci odrazu kuroniówkę przyznać.Ja jeszcze nie wiem co zrobić,bo wciąż mi P 60 nie wystawili,a poza tym chciałabym jeszcze child benefit dotstawać.
Andula sorki linku nie podałam
http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf

a u nasz dzisiaj jest piękne sloneczko, ciepło ale k****mocno wiejePowiedzcie dziewczyny, czy byście wychodzily na spacer w taką pogodę, bo mam dylematy???
My wychodzimy a wieje od kilku dni. Ale rozmawiałam dziś z ciocia, która odczulała kuzynkę (od 3 roku życia, a teraz pannica 19 letnia) i mówiła, że ich alergolog nie zalecała wychodzenie z alergicznym dzieckiem jak tak bardzo wieje, bo wszystko krąży w powietrzu. A jeśli już, to potem obmyć buźkę a ubranka do prania.
Surv - a dlaczego zyrtec?? przecież to na alergię?? sama biorę.
Pabla, u mojej pediatry to podstawowy lek, który daje na przeziębienie. Wierze, że wie co robi

Andula
Dzieki Madziu dzis sie tym wszytskim zajme ja juz ma p-60 wiec moze sie uda dzieki wielkie za info zawsze to 500 zl przy zerowych dochodach to spora suma;-)Andula sorki linku nie podałamhttp://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf

reklama
Andula
Kasiu ale z Ciebie aparatkaNie pisałam Wam jaka dziś zakręcona byłam. Siedzę spokojnie w pracy, piszę na BB, pracuję ;-) i kapnęłam się, że od 9 rano powinnam siedzieć na szkoleniu w drugiej części miasta"Troszkę" się spóźniłam
![]()