reklama

Lipiec 2008

reklama
Dzięki Beaa!
Andula ja wiem,ale najpierw trzeba mieć tutaj Jobseeker Allowance wtedy robią transfer jeśli masz druk E303.Ja nie mam tego JA ,bo ciągle niby pracuję i mi płacą.Za to po przyjeździe mogę się starać o kuroniówkę w Pl,ale muszę mieć stąd druk E 301,co się ostatnio dowiedziałam,a to nie tak szybko do załatwienia,więc nie wiem czy zdążę:sorry2:

Dzięki Beaa!
Andula ja wiem,ale najpierw trzeba mieć tutaj Jobseeker Allowance wtedy robią transfer jeśli masz druk E303.Ja nie mam tego JA ,bo ciągle niby pracuję i mi płacą.Za to po przyjeździe mogę się starać o kuroniówkę w Pl,ale muszę mieć stąd druk E 301,co się ostatnio dowiedziałam,a to nie tak szybko do załatwienia,więc nie wiem czy zdążę:sorry2:
to ja o tym nie wiedzialam :szok:Jesli ja jestem zatrudniona nadal moge rowniez starac sie o ten druki gdzie sie to wszytsko zalatwia??Chociaz ja pewnie tez juz nie zdaze:baffled:

Madziu z tego co wyczytalam o ten druk mozna sie ubiagac nawet jeszcze z Pl tylko musisz miec p -60

Ostatnia edycja:
Andula z tego co wyczytałam to najpierw trzeba to uzupełnić i wysłać z P60, P45,payslipami-tam masz napisane co trzeba dołączyć i na podstawie tego wystawią ci E301.Możesz też to załatwić z Pl przez Urząd Pracy,ale to podobno trwa ok 2 m-ce i nie jestem pewna,ale chyba tracisz kasę za te 2 miechy,a jak masz E 301 stąd to powinni ci odrazu kuroniówkę przyznać.Ja jeszcze nie wiem co zrobić,bo wciąż mi P 60 nie wystawili,a poza tym chciałabym jeszcze child benefit dotstawać.

a u nasz dzisiaj jest piękne sloneczko, ciepło ale k****mocno wieje:crazy: Powiedzcie dziewczyny, czy byście wychodzily na spacer w taką pogodę, bo mam dylematy???

My wychodzimy a wieje od kilku dni. Ale rozmawiałam dziś z ciocia, która odczulała kuzynkę (od 3 roku życia, a teraz pannica 19 letnia) i mówiła, że ich alergolog nie zalecała wychodzenie z alergicznym dzieckiem jak tak bardzo wieje, bo wszystko krąży w powietrzu. A jeśli już, to potem obmyć buźkę a ubranka do prania.

Surv - a dlaczego zyrtec?? przecież to na alergię?? sama biorę.

Pabla, u mojej pediatry to podstawowy lek, który daje na przeziębienie. Wierze, że wie co robi:sorry:Sama się dziwiłam, ale jakoś nigdy nie wpadłam na to żeby zapytać:sorry:

Nie pisałam Wam jaka dziś zakręcona byłam. Siedzę spokojnie w pracy, piszę na BB, pracuję ;-) i kapnęłam się, że od 9 rano powinnam siedzieć na szkoleniu w drugiej części miasta:szok: "Troszkę" się spóźniłam:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry