reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
pabla po buteleczce winka to ja nawet stepować mogę;-):-D
post oj ciekawa jestem twojego brzuszka:-) Ehh to juz niedługo
surv u mnie tez moze nie piasek ale pylki wszedzie. Juz dałam sobie spokój, bo nawet codzienne zamiatanie i wycieranie mebli nic nie dawało.

No i wlączyłam opcje lenia:-D, mały niedługo wstanie a ja prawie nic nie ruszone. Ehh chociaz podloge umyje. Ide.

cześć dziewuszki!!
przyłączam się do dnia lenia:-p
Surv a co do piasku, to ja wlaśnie tonę wyrzucilam ze....spodni mojego syna;-)
Kasiu poszukam się jak miałam wlochy po pachy i wkleję zdjątko;-)

Czy ktoś gra moze na gitarze i dysponuje takowym sprzętem?.
Mój m niby tak ale raz, ze nie wiem czy bedzie a 2 to jesli mu powiem żeby wziął to na pewno wszystko zrobi żeby gitara się w aucie nie zmieściła.
ja posiadam takowy i gram na nim:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja od wczoraj miałam stresiora:eek: bo mały mi przypomniał, ze nie ma na środę przebrania z czasów mitów greckich (jutro mają jakiś taki dzień) mało tego u malego w szkole odbędzie się jutro konkurs miedzy szkolny o wiedzy na temat tychże mitów i mój Kornel i jeszcze dwoje dzieci zostaly wytypowane do reprezentowania szkoły i ma podobno mieć najładniejszy stroj:baffled::eek: więc moja propozycja obkręceniem go prześcieradlem spełzła na panewce:-p i dzisiaj obdzwaniałam teatry :tak:wszystkie dwa :-p no i pani w jednym (nome omen teatr lalek:-D) znalazła cościk i kazała przyjechać (mówi, ze robi wyjątek bo oni ogólnie nie wypożyczają strojów, alee chyba słysząc desperacki głos matki, uległa:-D:-D:-D a jak jej dodałam, że wycaluję stópki jak przyjadę, to nie wiem czy nie zamknie okienka przed moim przyjazdem:-p) więc zaraz mykam spelnić misję:-D:-D:-D:-p

kurcze zapomniałam o najważniejszym:zawstydzona/y:

Olgusiu, Natalko,Oleńko, Oliwio i Misiu wszystkiego najlepszego kochane szkraby!!!! Rośnijcie zdrowo i kolorowo!!!!

A jak z tańcem?;-):-D

to też:-):-) jeszcze jakby się jaka rura znalazła to już wogóle full wypas będzie:-D:-D:laugh2::laugh2:

Własnie dzwoniłam do żłóbków, gdzie składałam wnioski, w jednym jesteśmy na 21 miejscu na liście rezerwowej, w drugim ( na którym mi najbardziej zależy ) - listy będą wywieszone pod koniec maja, w kolejnym - pod koniec czerwca. Kurde, mam nadzieję że uda się w jakimś, trochę się stresuje, bo nie mam opcji żadnej na wypadek jak się nie dostaniemy.....
Młoda jeszcze śpi, ja gotuję jej krupniczek, dla mnie i M obiad już zrobiłam. Popołudniu pewnie na spacerek wyjdziemy....

OLGA - 100 LAT Z OKAZJI 10 MCA!!!
OLA, OLIWKA, MISIEK, NATALKA - 100 LAT Z OKAZJI 9 MCA!!!!

Heja! Parę dni mnie nie było. W niedzielę byliśmy w Sączu (niestety ładnie cofający się katar przybrał na sile), a wczoraj mieliśmy internetową awarię. Na dodatek M ma zapalenie krtani i L4, a to znaczy, że każda chwila spokoju przeznaczona będzie na biznes party. Niestety. Bo głowy specjalnie do tego nie mam.

Wszystkim dzieciaczkom, które świętowały w ostatnich dniach życzymy słonecznych i zdrowych kolejnych miesięcy.

Doczytałam, że Kaja ma problemy z mężem. Jak działa nałóg, to pewnie wiesz. I może się okazać, że nawet wielka miłość do Ciebie i Zosi nie wystarczy. Ja bym próbowała szukać pomocy u specjalistów. Szkoda zdrowia Twojego i Małej - jeszcze trochę i będzie wyraźnie widać, jak to przeżywa.

Agnieszka, napisałaś odwołanie? Może ktoś zrezygnuje. A opcja wzięcia do domu innych dzieci kusząca (na zasadzie niani), bo formalnie to pewnie trzeba mieć wykształcenie pedagogiczne (a może nie). Też to rozważałam, tylko powstrzymywało mnie to, co w sytuacji, gdy któreś z dzieci będzie chore - czy to Twoje, czy obce?

Kasia De, zazdroszczę, że będziecie w Side. Nie wiem w której części Turcji my wylądujemy tym razem (no i czy w ogóle w Turcji).

Tańce...czemu nie...mnie też najepiej wychodzą po butelce wina:-D:-D:-D no ale tym razem obejdzie się bez:-) ale mam wprawę. W tamtym roku gibałam sie w 8 miesiącu ciązy na weselu:-D:-D:-D:-D gorzej będzie przy ognisku bo krzesanego to ja nie udźwignę za chiny:-D:-D:-D:-D:-D

Kosmos z tymi żłobkami. Nic tylko prywatny żłobek zakładać

Sto lat dzieciaczki...
Ja pędzę do rumburaka który się własnie obudził. Zupka i na kocyk idziemy do ogródka:tak::tak::tak::tak: lenić się dalej:-)

Hej Dziewczyny:happy2:
ja tylko na chwilkę melduję się że u nas wszystko ok tylko mało czasu mam na wszystko, jak znajdę więcej to naskrobie cosik:tak:
Olgo wszystkiego naj z okazji ukończenia 10 mca!!!!!
Natalko, Olu, Oliwio i Misiaku Wam również życzymy dobrego humoru, zdrówka, przespanych nocek i wszystkiego dobrego na kolejne miesiące:-)!!!!!

W weekend majowy nas nie ma jedziemy do mojej mamy do Wilna ale się cieszę:-D
pozdrawiamy gorąco:-)

reklama
Do góry