Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

miałam upiec ciasto na jutro, ale nie mam siły, więc będę piec na niedzielę
jutro idziemy na grilla, więc obiad mamy z głowy, ale jak znam życie M wypije o jedno piwo za dużo i znowu będzie wojna:-( chyba powiem swojej podświadomości, żebym jutro olewała M i jego głupie gadanie;-):-) miłego wieczoru;-)zabrzmi to egoistycznie, ale pocieszyłaś mnie AndulaTosika pociesze Cie ze ja do soboty musze kolejne 120 kg spakowac ;-):-)

oczywiście ja nie zaczęłam jeszcze pakowanka, bo pojechaliśmy do centrum na zakupy ale jutro wyjeżdzamy gdzieś po 12tej, a że Tosia zapewne pobudkę zrobi o 6tej, to czasu jak piachu będę miała
mało tego godzinę temu dzwwonił M, że z malym są w Mc donaldzie i czy nie mam ochoty na coś, a ja twardo odpowiedzilalam, ze nie (oj bylo mi ciężko wypowiedzieć to nie, ale lato za pasem, a brzuszek dalej dynda
)
masakra