Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja moja przekladam z miejsca na miejsce i daje co nuz inne zabawki
zeby byly super wspomnienia
czytam po trochu codziennie co u was, ale szybko dzieci czaja,ze sobie siedze i koniec
a wieczorem inne obowiazki i nie mam czasu
jak podrosna to znajde napewno czas 
calgary

No ale jak tu się nie wydrzeć, jak idiota jeden, od 3 dni załatwia przegląd rejestracyjny, co rusz coś wychodzi, ostatnio naprawa jakiejś tam części i on mi dziś przychodzi do domu i oznajmia, jaki to mądry jest bo znalazł warsztat, który mu to za 3 stówy mniej zrobi....a warsztat jest za Poznaniem, czyli ponad 200 km stąd
I zamiast w piątek jak mi obiecał wziąć urlop, pozałatwiać różne zaległości i zajać się dzieckiem, żebym mogła popracować, to on sobie będzie wycieczki urządzał
Normalnie mnei trafiło, zwłaszcza, że mam zlecenie za 2 razy tyle, które bym z palcem w nosie w ten piątek zrobiła, a ten mi będzie tutaj oszczędności moim kosztem robić..... ech brak emotikonek, żeby wyrazić moje mega wkur****

a mały ma anginę

;-)Dorka ja Ciebie podziwiam i inne mamy które pracują w systemie zmianowymPierwsza;-)A raczej ostatnia jeszcze jestem w pracy do 5 i nie ma co robic wiec siedze na BB
mnie pewnie by po tygodniu z roboty wywalili, bo na nocce bym słodko chrapała
u mnie też ósemek brakKasia, podziwiam, że leczysz ósemki - ja wszystkie wyrwałam...teraz trochę żałuję, bo zębów coraz mneij, ale one i tak były nie do uratowania![]()
bo dr stwierdził, że mi beda niepotrzebne i po co leczyć
normalnie prawie każdy byl blombowany
a ja jestem z tych co z fotela potrafią uciekać
a mam takiego dr że potrafię mu taką niecenzurowaną wiązanke puścić, że moja mama by pewnie z krzesla padła jakby ją uslyszała, ale to taaaak boli no nie?

i jak tak dalej pójdzie to będziemy wszystkie marzyć o takiej teściowej;-) a rodziną się nie przejmuj
zawsze pozostanie grono niezadowolonych, ja u siebie bralam poprawkę, że znajdą się ci którym kotlet będzie niedosolony a zupa za zimna

czy aby napewno to niesymulowane
;-) ale ja za to wlożylam mu obrączkę nie na tą rękę co trzeba (czyli na lewą);-) mało tego jak on mi podał prawą, to ja pas po łapkach i wzięlam lewą (do tej pory niewem o co mi chodzilo?
)
zobaczymy jak długo
tylko zastanawiamy sie z M ile zejsć z ceny, bo w sumie to cena nie jest mała, ale z drugiej strony mieszkanie ma dwa lata i wszystko prawie zostawiamy

dr powiedziała żebym chodzila w maseczce (bo mam bardzo zainfekowane gardło) ale weź tu chodź jak ona ją ściąga
no ale dzisiaj bardzo marudzi, strasznie
i niewiem czy aby jej cos nie bralo
na razie obstawiamy, ze to zęby
i nie przejmuj siie, że mala się sobą zajmuje, bo jeszcze pare miesięcy i spokoju Ci nie da
nie zapomnę, że Kornelek potzrebowal nas non stop (tzn zabawy z nami) gdzieś do 5roku życia:-( nie potrafił sam się bawić, wiecie nie raz z M mieliśmy już dość, chcieliśmy choć chwilę aby maly się sobą zajął a tu klops
Ja nie wiem ale moje dziecko na intelektualistę nie wygląda, bo totalnie nie interesuje się książeczkami i jak je mamusia czyta

.