Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ja narzekam jak 15 w plusie jest ;-)
ale pamiętaj że jestes dla niego najwspanialsza mama na świecie i że on tego celowo nie robi
( chociaż ja czasem w to nie wierzę ;-))
Trzymam kciuki za mala.

Wracaj szybko do PL.

i wiecie co, nie mam pojęcia co robić ale mała od wczoraj nie chce cyca

kombinuje na różne sposoby jak jej wepchnąć, a ona ni cholery
:-( o co chodzi??
ale jak np. za chwilę daję soczku z butelki to chętnie pije?
czyżby już miala dość maminego mleczka?
super
potencjalnych kupcow na dzisiaj odwołalam, bo mają malutkiego dzieciaczka ii nie chciałam o co by wchodzili na skażony teren

Każa z nas ma nieraz wszystkiego dość

Mała wyła w większości sklepów, w końcu kupiłam jej ksiażeczkę, żeby syrenkę wyłączyła, co zadziałało na 5 minut po czym książeczka z wizgiem przeleciała przez pół sklepu
Ja i tak mam trudności z podejmowaniem decyzji, przy akompaniamencie jęków dochodzących z wózka tym bardziej, więc w sumie w męczarniach niezdecydowania kupiłam dla dostojnego jubilata drewniane klocki, o kartce już z wrażenia zapominając:-( Prezentów pozostałych, a ma być ich w tym mcu sporo oczywiście juz nei kupiłam i wkurzona dosć do domu wróciłam. A jak sobie przypomnę, że M dziś znowu koło 20 wraca, to się zastanawiam czy znowu nie wyjśc, tym razem sama, zostawiając Florkę-potworkę z kotem
Ale może Tosia chwilowo tak ma z powodu zębów? Na Twoim miejscu bym jeszcze parę dni próbowała ją przekonać;-) No i zdrówka dla Was wzystkich!