KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
Surv jutro dacie radęTy to masz stalowe nerwy, ja przy Tobie pewnie po drugim razie bym chyba swoje nalała
;-)

Madzia, już martwiłyśmy sie o Was! Ale jesteś usprawiedliwiona

My mamy weselisko 6 czerwca:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Surv jutro dacie radęTy to masz stalowe nerwy, ja przy Tobie pewnie po drugim razie bym chyba swoje nalała
;-)

Julia to tak jak mójPożycz mężaMój twierdzi, że ja nic nie robie i mam czas na wszystko
![]()
oczywiście jeszcze musi być zdanie że na bb zawsze mam czas
ale leje na to:-)

Ja Kubie też robiłam z kału, niestety tam też wyszły bakterie ale to juz za nami
grunt to się nie nakręcać;-)

od 12 przyjmuje-daleko mieszkamy dlatego maz nas zawiozl przed praca; ale i tak nas nie przyjmie bo tylko szczepienia; i dawaj kawal na piechote do domu i do pracy grrr (odkrecanie ze jednak bede itd) na 16 idziemy znowu, na 15 mam okuliste; maz mowi,ze on tez chory i super normalnie,bo niania tez wlasnie psozla do lekarza
wszyscy chorzy,bomba

Szkoda, że kasku nie mamy, bo bym jej pozwoliła, a w zamian sobie chwilę pospała, a tak równo co 5 minut mała z dzikim okrzykiem Winetou rzuca się na mnie i dawaj gonić kota, pilota, komórkę etc. No nic, miała ćwiczyć niech ćwiczy....to pewnie też patologiczne takie stawanie
Dyspensy udzielamy do dnia ślubu, ale potem nie ma zmiłuj, oczekujemy regularnego bywania na BB:-)

I super, że lekarka też tak sądzi, więc mozesz przestać zamartwiać sie wagą, a zacząć cieszyć super-zgrabną figurką Lenki:-)
teraz w końcu śpi ja chetnie też bym się położyła tylko jakoś tego komputera nie mogę wyłączyć 

Ty lepiej idź na to zwolnienie 

Chodziło mu o wyrzucanie zawartości z nocnika 

,jak nie to do rodziców na BB będę wpadać),bo ciężko bez was
w końcu słońce hurraa
Nawet duchota póki co nam nie przeszkadza (narazie),ale u nas padało,więc jest ok.
mam nadzieję,że udany heheMadzia....no to gorąco gorąco:-):-):-):-)
to czekamy na finał:-):-)![]()
)
, twoje mieszkanie, wiec wode mozesz chyba puszczac w taki sposob, jak ci sie podoba.