Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mysle,ze z dnia na dzien bedzie lepiej ;-)
my placimy 4 zł za godzine i w sumie u nas placi sie od 3,5 z tego co slyszalam, jest roznica

kupilam sobie hula hop 

6 zł a fajne cwiczenia sa, i ide naprawic rower ;-)
A teraz zapewne już tylko tkwi w urazie bo nie umie się wycofać..no cóż trafiła kosa na kamień, ja jestem jeszcze bardziej zacięta...zresztą moja biologiczna babcia podobnież 20 lat do dziadka się nie odzywała, mimo że mieszkali pod jednym dachem, więc mam to w genach

Zaraz idziemy prostować patologię do ośrodka....czekam tylko piątkowej wizyty u neurologa i chyba pirzgnę cały ten proces w diabły
Zwłaszcza, że Florka swoje wie i zaczęła biegać.... nie wiem jak to opisać, bo ani to raczki ani pełzanie, ale niby skokami potrafi w 3 sekundy pokonać całe łóżko...wczoraj jak podleciała do mnie, jak już prawie zasypiała, to się aż popłakałam ze śmiechu:-)
Ja na razie wybrałam tego fryzjera jednak i mam nadzieję doczłapać do niego w przyszłym tygodniu
Bo po figurze nic a nic nie widać...

próbowałam jeszcze uśpić ale nic z tego. Teraz potyka się o własne kolana ale nie zaśnie, bo po co....
spalam 8 godzin
juz teraz bede pilnowala magicznej 8-nie moglam ostatnio wyczaic ile spać, zeby sie wyspac albo za krotko albo za dlugo ;-)
tylko sie nie oberazaj na meza na 20 lat
wytrwala ta twoja babcia hehe
w 6 miesiącu ciąży no i potem nie jeździłam bo mi brzuch przeszkadzał
ale teraz staram się jeździć, sama jeszcze nie jechałam ale myślę że nie byłby to problem

potem do notariusza musimy skoczyć, tak więc Kuba dzisiaj idzie do babci a raczej do pracy babci
ale lubi tam chodzić więc się nie martwię

)