Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mój M miał pare dni wolnego i troche sobie podróżowaliśmy:-)

Do góry przy paznokciu. Najlepsze jest to że nie mam pojęcia co zrobiłam
czy się ukułam czy cos innego , mocze go w naparze z kory dębu ale średnio pomaga:-(
Będe wdzięczna za każdą rade bo zaraz po ścianach zaczne chodzic 

jeżeli takie lato nam się zpowiada, to ja się wyprowadzam

film mi się podobał, aczkolwiek wiecie miałam lekką konsternację ponieważ pare lat temu czytałam książkę i jakoś mi nie współgrało z nią
Kod chyba bardziej trzymal się książki?? ale byłlo spoczko, tym bardziej, ze mam bardzo dobrą koleżankę, która jest bardzo pobozna i ona byla zbulwersowana tym filmem
nie kumam dlaczego
chyba jej będę musiała podrzucić książkę Grzechy kardynalne
i tu będzie miala prawo być zbulwersowana

;-) a co do anty to my jesteśmy na razie wolne elektrony;-) normalnie aż te trzecie prosi się na świat
ale chyba muszę się wziąc za siebie, bo to już nie przelewki
;-)
;-)
) i teraz widzę jak przez mgłe:-( i tak zapewne będzie jak ostatnim razem - przynajmniej do piątku

A tak to trochę pogotowałam na zapas i w zasadzie nic więcej nie zrobiłam:-( Siostra była z dziewczynkami, ta starsza miała dwa dni temu paskudny wypadek na rowerze - wjechała z pełnym impetem w drugą rowerzystkę, buzię ostro poharatała, zęby połamała, na szczęście oprócz lekkiego wstrząśnienia mózgu nic gorszego jej się nie stało, no ale dziecko w fatalnym stanie psychicznym i trudno się dziwić:-( W związku z powyższym Flora nie ma co liczyć na rower do 18 roku życia, bo ja dziękuje za takie przeżycia.
Ale w pewnym momencie dziewczynki zaczęły współpracować: Laura jako chodzaca podbierała książki z wyższej półki i zrzucała Florce, która dokonywała selekcji: pozycje warte uwagi zatrzymywała, a nudne odrzucała z impetem za siebie:-):-)
Co gorsza zaczyna się w tym łóżeczku podnosić, więc lada dzień trzeba będzie zjechać na najniższy poziom.

Miłego wieczoru!
jakos nie spieszno jej bylo do chorych dzieci :-( maz pojechal z Oskarem na ryby; mala wyspala sie-wstala przed 19 to se pobrykamy :-)
wybaczcie, spoznione zyczonka dla dzieci...