reklama

Lipiec 2008

Witam i ja wieczorkiem:-)
ostatni weekend na uczelni! huraaaaa!ale szybko te 3 lata zleciały:tak:i miałam super ekipę:tak:
co do tipsów to ja juz miałam kiedyś, zresztą uwilbiam mieć ładne paznokcie na rękach i stopach więc zawsze mam pomalowane, a tipsy są na dłużej:tak::-Dwięc nie trzeba tak o to dbać:-pfakt paznokcie się strasznie niszczą ale M stwierdził że albo zniszczone albo ładne:sorry2:a na nogach też z lenistwa zrobię:-p
Beaa wkleje w poniedziałek ok? bo teraz za bardzo nie mam czasu:zawstydzona/y:ale mam bardzo delikatne:tak:nawet moja mama która jest przeciwniczka kazała się umówić do tej mojej kosmetyczki:tak::szok::-D
Surv super że z oczkiem wszystko ok:tak:
Izabelka super że już wakacje:tak:
Andula myśle że zawsze cos antybiotyku zostanie nawet jak mały wypluje:tak:
Kaja ja biore bio cla ale mniej jem i ćwiczę no teraz troche mniej ale po obronie zaczynam znowu regularnie:tak:wydaje mi się że pomaga schudnąć:tak:
Pabla nie denerwuj się, weekend na bank będzie udany:tak:
Agnik dobrze że poszłąś do lekarza zawsze to lepiej jak chirurg jeszcze obejrzy:tak:
Tosika życze pogody w tym Malborku:tak:
Fredka zdrówka dla Emilki!
Haszi oj ja się teraz cos z rolkami rozleniuchowałam:zawstydzona/y:a to wszystko przez to że mały nie chce jeździć w wózku:wściekła/y:
Post no ani się waż:angry::tak::-Dty dyryguj:tak:

Zapomniałam Wam napisać że w niedziele idziemy z Kuba do filharmonii:tak:tzn to jest taki koncert filharmonia dla malucha (kiedyś Liwus wklejała linka) ciekawe jak mały zareaguje hihi ale pytałam pania czy można wyjść powiedziała że tak:-D
no i zakupów ciąg dalszy mamie kupiłam nową ksiązke grocholi a mama mi torbe w H&M na promocji za 30zł (a kosztowała 60):tak:no i przyszła sukienka z allegro (co linka wklejałam) i uwaga kiecka tylko dla chudzielców bez brzucha czyli nie dla mnie:no:, dałam więc mamie.:tak: Uważam że na Beaa będzie super leżeć bo ze zdjęć to ty taka posture masz jak moja mama:tak:w sumie krój ładny, materiał taki śliski ale jak to był rozmiar 40-42 to ja jestem świeta:sorry2:
ach to sie wypisałam:-p
spokojnej nocki!

reklama
Kicrym a są jeszcze bilety????
ja też chcę do filharmonii z Tymem
widziałm reklamę tego w tv i strasznie mi się spodobało
Kasiu u nas też straszne problemy z zasypianiem - normalnie godzinne mizianie, gadanie, śmiechy, a co gorsza mama ma uśpić a nie tato:baffled:
tydzień temu byliśmy na weselu i poraz pierwszy został z babcia na całą noc (a później jeszcze dzień bo mama kaca leczyła:zawstydzona/y:) i chyba teraz tego skutki:confused:
idę prasować bo normalnie góra tego

Kicrym super, też bym się wybrała na taki koncert. Na rolkach też już trochę nie śmigam bo się łożyska zatarły :/ Ale rowerek też jest fajny a dalej dotrzeć można. Żałuje tylko, że w centrum miasta nie ma jakiś pprzechowalni dla rowerów.
renia solidaryzuje się z tobą, u mnie też góra prania ale ja odpuszczam sobie
KasiaD u mnie z kolei Patryk spać coś nie chce. Aerobik super sprawa chociaż ja wolała bym chyba siłownie, no i ta chwila dla siebie... :)
pabla cóż babcia...na pewno jej chociaz ziemniaczka i mięsko wtryni
ale popatrz z dobrej strony - puki colą i lizakami nie dokarmia...:-p
kaja Na wakacjach się wyśpisz, doładujesz akumulatory i będzie git. A co do tabletek ja się tam boje szczerze mówiąc, więc nie wiem.

Dzisiaj korzystając z rowerka odkryliśmy nowy plac zabaw z mnóstwem małych dzieci- Tymi wniebowzięty :]
Jutro mam zaplanowany fajny dzień. Mama mi zostaje z małym a ja z przyjacióła hajda na miasto- kiece musze znaleźć. No i jeszcze do H&M bo mnie podjarałyście. Jak pogoda się poprawi to wybierzemy się też na rower ale coś czarno to widze :/
Ehh ide spać. Przez te ćwiczenia strasznie dzień mi się przedłuża. Mam już dooość a do końca jeszcze 3 tygodnie :/.

o nie moge pierwsza jestem aaa sobota :-p
dzien dobry :tak::tak::tak: niewyspana kurcze jestem,bo ten film do nocy ogladalam; synek wysiedziec nie moze,bo niedlugo z babcia jedzie ;-)
maz w pracy- targi jakies wymyslili-nauczyciele robia na parkingach charytatywnie :sorry2: i namawia mnie,zeby z nim na ryby jechac :confused: pewnie juz sie boi poniedzialku jak zostanie tyle z maluchami hehehehehe ale nie pjade,bo mala jeszcze na antybiotyku; wychodzicie z maluchami jak biora antybiotyk??
zycze milego dnia i sloneczka; u nas wreszcie wyszlo :tak::tak::tak:

Witajcie ja sobie piję kawkę w ten pochmurny poranek, ale pogode mamy beznadziejną, młody się bawi w swoim pokoju.
PAbla to zaraz będziesz miała wolne, tylko dla siebie:-) odpocznij i się zregeneruj.
HAszi miłego buszowania po sklepach no i zakupu sukienki życzę.
Izabellka ja ci nie pomogę, ale jak gorączki nei ma to chyba można wyjść.
A ja się szykuję zaraz do pracy, taka pogoda że nie wiadomo co robić po południu.

reklama
Hej dziewczynki:-) W Kraku padzie i padzie...............pogoda do bani. Julka w taką pogodę bywa nieznośna, bo nie jest wyspacerowana. Zauważyłam, że to na nią dobry sposób. Trzeba spędzić kilka godzin na spacerze, trochę czasu na huśtawkach i zjeżdżalni, a wtedy jest szansa na względny spokój. Siedzenie z nią w domu cały dzień to istna masakra. Dobrze, że dzisiaj mamy basen:-D:-D:-D

Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje na odrobinę słońca:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry