reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam i ja wieczorkiem:-)
ostatni weekend na uczelni! huraaaaa!ale szybko te 3 lata zleciały:tak:i miałam super ekipę:tak:
co do tipsów to ja juz miałam kiedyś, zresztą uwilbiam mieć ładne paznokcie na rękach i stopach więc zawsze mam pomalowane, a tipsy są na dłużej:tak::-Dwięc nie trzeba tak o to dbać:-pfakt paznokcie się strasznie niszczą ale M stwierdził że albo zniszczone albo ładne:sorry2:a na nogach też z lenistwa zrobię:-p
Beaa wkleje w poniedziałek ok? bo teraz za bardzo nie mam czasu:zawstydzona/y:ale mam bardzo delikatne:tak:nawet moja mama która jest przeciwniczka kazała się umówić do tej mojej kosmetyczki:tak::szok::-D
Surv super że z oczkiem wszystko ok:tak:
Izabelka super że już wakacje:tak:
Andula myśle że zawsze cos antybiotyku zostanie nawet jak mały wypluje:tak:
Kaja ja biore bio cla ale mniej jem i ćwiczę no teraz troche mniej ale po obronie zaczynam znowu regularnie:tak:wydaje mi się że pomaga schudnąć:tak:
Pabla nie denerwuj się, weekend na bank będzie udany:tak:
Agnik dobrze że poszłąś do lekarza zawsze to lepiej jak chirurg jeszcze obejrzy:tak:
Tosika życze pogody w tym Malborku:tak:
Fredka zdrówka dla Emilki!
Haszi oj ja się teraz cos z rolkami rozleniuchowałam:zawstydzona/y:a to wszystko przez to że mały nie chce jeździć w wózku:wściekła/y:
Post no ani się waż:angry::tak::-Dty dyryguj:tak:

Zapomniałam Wam napisać że w niedziele idziemy z Kuba do filharmonii:tak:tzn to jest taki koncert filharmonia dla malucha (kiedyś Liwus wklejała linka) ciekawe jak mały zareaguje hihi ale pytałam pania czy można wyjść powiedziała że tak:-D
no i zakupów ciąg dalszy mamie kupiłam nową ksiązke grocholi a mama mi torbe w H&M na promocji za 30zł (a kosztowała 60):tak:no i przyszła sukienka z allegro (co linka wklejałam) i uwaga kiecka tylko dla chudzielców bez brzucha czyli nie dla mnie:no:, dałam więc mamie.:tak: Uważam że na Beaa będzie super leżeć bo ze zdjęć to ty taka posture masz jak moja mama:tak:w sumie krój ładny, materiał taki śliski ale jak to był rozmiar 40-42 to ja jestem świeta:sorry2:
ach to sie wypisałam:-p
spokojnej nocki!

reklama
Kicrym a są jeszcze bilety????
ja też chcę do filharmonii z Tymem
widziałm reklamę tego w tv i strasznie mi się spodobało
Kasiu u nas też straszne problemy z zasypianiem - normalnie godzinne mizianie, gadanie, śmiechy, a co gorsza mama ma uśpić a nie tato:baffled:
tydzień temu byliśmy na weselu i poraz pierwszy został z babcia na całą noc (a później jeszcze dzień bo mama kaca leczyła:zawstydzona/y:) i chyba teraz tego skutki:confused:
idę prasować bo normalnie góra tego

Kicrym super ze koniec nauki:tak:Gratki!
Kasia,Renia u nas tez od kilku dni problemy z usnieciem teraz np maly i duzy leza i ogladaj tv .Michal zawsze juz spal okolo 2h:baffled:

Witajcie! Ale się wkurzyłąm napisałam takiego długiego posta jak na mnie i mnie wywaliło, już nie mam weny żeby pisac to od nowa wybaczcie

Kicrym super, też bym się wybrała na taki koncert. Na rolkach też już trochę nie śmigam bo się łożyska zatarły :/ Ale rowerek też jest fajny a dalej dotrzeć można. Żałuje tylko, że w centrum miasta nie ma jakiś pprzechowalni dla rowerów.
renia solidaryzuje się z tobą, u mnie też góra prania ale ja odpuszczam sobie
KasiaD u mnie z kolei Patryk spać coś nie chce. Aerobik super sprawa chociaż ja wolała bym chyba siłownie, no i ta chwila dla siebie... :)
pabla cóż babcia...na pewno jej chociaz ziemniaczka i mięsko wtryni
ale popatrz z dobrej strony - puki colą i lizakami nie dokarmia...:-p
kaja Na wakacjach się wyśpisz, doładujesz akumulatory i będzie git. A co do tabletek ja się tam boje szczerze mówiąc, więc nie wiem.

Dzisiaj korzystając z rowerka odkryliśmy nowy plac zabaw z mnóstwem małych dzieci- Tymi wniebowzięty :]
Jutro mam zaplanowany fajny dzień. Mama mi zostaje z małym a ja z przyjacióła hajda na miasto- kiece musze znaleźć. No i jeszcze do H&M bo mnie podjarałyście. Jak pogoda się poprawi to wybierzemy się też na rower ale coś czarno to widze :/
Ehh ide spać. Przez te ćwiczenia strasznie dzień mi się przedłuża. Mam już dooość a do końca jeszcze 3 tygodnie :/.

o nie moge pierwsza jestem aaa sobota :-p
dzien dobry :tak::tak::tak: niewyspana kurcze jestem,bo ten film do nocy ogladalam; synek wysiedziec nie moze,bo niedlugo z babcia jedzie ;-)
maz w pracy- targi jakies wymyslili-nauczyciele robia na parkingach charytatywnie :sorry2: i namawia mnie,zeby z nim na ryby jechac :confused: pewnie juz sie boi poniedzialku jak zostanie tyle z maluchami hehehehehe ale nie pjade,bo mala jeszcze na antybiotyku; wychodzicie z maluchami jak biora antybiotyk??
zycze milego dnia i sloneczka; u nas wreszcie wyszlo :tak::tak::tak:

i ja się witam!
pakuję rodzinkę do samochodu zaraz i biorę się za sprzątanie mieszkania:-)
jak skończę to się odezwę jeszcze, narazie zmykam!

Witajcie ja sobie piję kawkę w ten pochmurny poranek, ale pogode mamy beznadziejną, młody się bawi w swoim pokoju.
PAbla to zaraz będziesz miała wolne, tylko dla siebie:-) odpocznij i się zregeneruj.
HAszi miłego buszowania po sklepach no i zakupu sukienki życzę.
Izabellka ja ci nie pomogę, ale jak gorączki nei ma to chyba można wyjść.
A ja się szykuję zaraz do pracy, taka pogoda że nie wiadomo co robić po południu.

reklama
Hej dziewczynki:-) W Kraku padzie i padzie...............pogoda do bani. Julka w taką pogodę bywa nieznośna, bo nie jest wyspacerowana. Zauważyłam, że to na nią dobry sposób. Trzeba spędzić kilka godzin na spacerze, trochę czasu na huśtawkach i zjeżdżalni, a wtedy jest szansa na względny spokój. Siedzenie z nią w domu cały dzień to istna masakra. Dobrze, że dzisiaj mamy basen:-D:-D:-D

Pozdrawiam Was serdecznie i mam nadzieje na odrobinę słońca:tak::tak::tak:

Do góry