reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Nea fajnie ze sie odezwalas.:tak:Powodzenia w nowej pracy. I jeszcze raz Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Zycia:tak:

Ale tu pusto, czesc pewnie jest juz w Folwarku:-) G wrocil po 15 z pracy poszlismy na zakupy, kupilismy karteczki dla przyszlych solenizantow:tak: G pojechal z mala na dzialke do znajomych, a ja wypisalam kartki a teraz musze isc umyc wlosy:baffled:Ale mi sie nie chce

reklama
Dorka rzeczywiscie na forum pustka dziewczyny pewnie juz piwko pija...:-):-)
U mnie nuda caly dzien w domu juz wariuje:baffled:

Andula na pewno piwko pija:tak:Ja tez bym sobie piwko wypila ale biore antybiotyk i musze go skonczyc:tak: Ja tez prawie caly dzien w domu tylko tyle co wyszlismy na zakupy. Misia spala w dzien 3 godziny a ja razem z nia :-D

Nea no właśnie to miałam napisać - na nowej drodze życia - miłości i wszelkiej szczęśliwosi
oj piją pewnie pifko
a ja idę kąpać malca i przygotowuję się do jutra

U mnie dzien zleciał szybko:tak:koleżanka do mnie przyjechała na ploty o 15.30 i teraz pojechała:tak:najsmieszniejsze jest to że gadałyśmy na GG i nagle on do mnie dzwoni i mówi a co tak w ogóle robię ja na to że nic bo mały spi, a ona no to mogę wpaść no i ja oczywiście że tak no i przyjechała i już komp stał wolny. Zrobiłysmy sobie grilla, chłopaki tez pojedli kiełbas, teraz mały zasypia a ja troche na BB posiedze i tez mykam spać:tak:
Renia trzymam mocno kciuki:tak:oby był taki light jak na mojej:tak:
Andula no własnie o ta pogode mi chodzi:baffled:bylismy 3 lata temu na 3 tygodnie i 3 tygodnie było pieknie a teraz to jakoś mi się zdaje że będzie lało:dry:
Dorka no to Misia ci pospała:tak:
No pewnie dziewczyny juz winkują,a sorry KasiDe jeszcze tam nie ma to może piwkują;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Spokojnej nocki :tak:

Andula, musimy sie spotkać w realu:tak::-DTeleport?:-D
Jednak stwierdziłam, że pranie może mnie wołać, a ja będę głucha, bo dosycha drugie i nie będę się rozdrabniać. Z resztą nie zając;-)

Neo, miłości, która przetrwa wszystko! Gratuluję za mąż pójścia :-)

Renia, powodzenia! Obrona to formalność, pewnie o tym wiesz. Z czego się bronisz?

Post, no jasne, że będzie grzeczny. Tak jak Julka, bo ona jest bardzo grzeczna - tylko inna, niż Tymek (trudno, żeby była taka sama, nie?)

Andula,
nie wiem jakie macie perspektywy na pracę, ale jakby co, to będę Ci pilnowała lastów, a zdarzają się naprawdę dobre. Za rok już trzeba będzie się uwijać, żeby maluchy za darmo pojechały, więc pod tym względem, to dobry czas.

Tosika,
a właściwie to dlaczego Wy na ten zlot nie pojechaliście, co? Przecież 500 km to nie tak dużo :-) Ja myślałam, że nie wybierasz się dlatego, że będziesz w Tunezji, a tu wszystko było do pogodzenia...

Znów byłam w galerii :-) Mam sukienkę na wesele (jeszcze nie wiem, czy ją zostawię) i bluzę dla Syna. Jak ja to lubię. Jeszcze na dodatek ciągle jestem w pobliżu, bo na jazdy umawiam się niedaleko od galerii. Ech...

reklama
Mam wieści z pierwszej ręki. Panowie pifkują, dziewczyny plotkują jak na bebeczki przystało:tak: Poza tym tort Maciusiowy zjedzony (pasibrzuchy jedne:-p) i sto lat odśpiewane. Jest Post, Kamu, Madzia, Pabla, mamabin, Surv i Magdzik:tak:
Pozdrawiają gorąco!

Do góry