reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam wczesnym popołudniem:-)
Dzisiaj spokój na bb, chyba niewiele nas zostało w domku:tak:

Tak więc nastały ciche dni:dry:już nie pamietam kiedy tak sie pożarłam z M:dry:ale zasłużył to ma:confused:
Kicrym mogę podać Tobie rękę - u mnie codziennie kłótnie :wściekła/y::angry:, bo na parę dni chcę pojechać do mojej mamay, żeby wnuczką się mogła nacieszyć, a mój M nawet nie chce o tym słyszeć :no::angry::wściekła/y: ale ja w końcu i tak postawię na swoim ;-)
Andula, u mnie nocki od kilku dni też do d**y, mała budzi się kilka razy, wypija hektolitry wody i musowo musi przyjść do łóżka się przytulić, bo inaczej nici ze spania.:szok: nie mam pojęcia dlaczego zaczęła tak robić, może przez te nasze kłótnie?:confused:
Tosika super że jesteś zadowolona z wakacji:-)
aha, zaległe życzenia dla Maciusia:-)
No i na koniec małe ostrzeżenie. Niewiem, czy kupujecie perfumy na allegro albo w sklepach internetowych, ale uważajcie na znane -perfumy (Perfumeria i Drogeria Znane-Perfumy Duzy wybor odpowiednikow perfum.) i wiele innych sklepów Jacka Pasztelańca.
Ja z M kupiliśmy od niego perfumy jakieś 3 tyg temu i do dzisiaj ich nie mam, a parę dni temu M znalazł w necie wątek na forum gazeta.pl o nim ile to ludzi oszukał. możecie wiedzieć jak mi ciśnieni skoczyło.:angry::wściekła/y: Jak ktoś chce może poczytać: zostalam oszukana przez sklep znane- perfumy - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Kicrym oj szkoda ze nie udalo sie M przekonac:-( teraz najwazniejsze abyscie sie pogodzili :tak:
Andula jak narazie to nie mam ochoty się z nim godzić , bo tak to mnie jeszcze nigdy nie zdenerwował. Wiedział że mi na tym zależy to postawił na swoim więc teraz ja tak będę robić jak będzie gdzieś chciał jechac bądź isć.Na całe szczescie do późnego wieczora jest w pracy to nie muszę go oglądać:dry::confused:

Witam:-)
ja niestety też nie jestem na zlocie i mam takiego gula jak cholera:wściekła/y::-p
Kicrym szkoda, że nie możesz jechać:-( ja w takiej sytuacji chyba bym mojego M zabiła:-p
Renia mam nadzieję, że już opijasz zdanie obrony:-D
byłam dzisiaj na pogrzebie mojej Koleżanki Mama zmarła i tak mi jakoś dziwnie:baffled: jutro całą paczką wybieramy się do Niej na pogaduchy - strasznie chciała się z nami zobaczyć bo kiedyś byliśmy bardzo zżytą paczką, a teraz każde z nas jest osobno i prawie nikt ze sobą nie rozmawia - podobno wszyscy mają być, więc zobaczymy czy będziemy umieli rozmawiać tak jak kiedyś:dry: teraz czekam na M to wybierzemy się W KOŃCU na jakieś zakupy to trochę odetchnę od tego wszystkiego;-) zmykam poprasować dopóki Mały śpi:baffled: miłego wieczoru:-)

i ja się witam:-)
my już po spacerach, obiadku i teraz kawkujemy i tak sobie rozmyślam, czy nasze dziewczyny już wypiły za nas zdrówko:confused::-p kurcze:-p mi też jest tak łlyso, że nie dotarliśmy:-( ale cóż życie;-) następnym razem nie odpuszczę:-) i może bliżej nas coś wymyślimy:tak:
no Kicrym nie halo zrobil twój M, aczkolwiek może nie mógl inaczej postąpić?? niestety często praca nas ogranicza, ale bez niej nie da rady funkjonować:tak:
słyszałam, że od wtorku ma być piękne lato tej jesieni:-p:-p:-p:-p
Beaa, Pearl czy dotarły wreszcie do Was karteczki?? bo już stresiora zaczynam łapać:-(

My już po spacerku, mały powolutku zasypia na swoją drzemkę która powinna być jakieś 2 godziny temu:dry:
KATE udanych zakupów:tak:
Tosika odnosnie mojego M to się na tym wątku nie wypowiadam bo szkoda mi dziewczyn żeby to czytały:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::confused:
oh jakoś mi dzisiaj nudno, spac mi się chce i w ogóle jakaś rozmyta jestem:baffled::confused:

Witam, ja tez jestem zla ze nie jestem na zlocie:angry: Ale z drugiej strony i tak bym nie pojechala chora(chciaz:-)).
Renia gratulacje. Milego oblewania:tak:
Kate owocnych zakupow:tak:
Kircym wspolczuje klotni z M, a sama pewnie nie dalabys rady dojechac co? Szkoda jeszcze jak mowisz ze macie blisko:-(
Ponowie pytanie Tosiki ale ode mnie Pearl, Beaa czy doszly karteczki?
Tosika fajnie ze juz poukladalas sobie wszystko po wakacjach. Ja pakowac sie moge ale rozpakowywanie beeeeeee:tak:
Andula wspoczuje nacki,ale caly czas trzymam kciuki za Miska zeby przesypial nocke bez jekniecia:tak:
Za Kubusia tez trzymam kciuki zeby przesypial nocki:tak:
Mondzi no coz kobiety czesto sie poswiecaja, bo mezczyzni maja to gdzies
:tak:

My bylismy na wsi po tesciow.Zdazylismy przed wielka ulewa wejsc do domu.dziewczyny na zlocie wypijcie moje zdrowie:tak:

Oj dziewczyny jestem taka zla poklocilam sie z M i to tak na serio juz mam dosc..On wyszedl oczywiscie na imprezke bo jak dzis stwierdzil "ja jestem rodzinna" a "on towarzyki":-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Czarno to wszytsko widze..
Misiek juz spi ale znowu bedzie ciezko noc raz juz sie wybudzil i plakal z 10 min z zamknietymi oczkami:-(

Kicrym mam nadzieje ze z M juz lepiej!
Dorka fajnie ze dobrze sie bawiliscie u tesciow mam nadzieje ze juz zdrowiejszesz

Tosika, Dorka- wasze sliczne karteczki doszly, bardzo dziekujemy!
Andula- wspolczuje koltni, no i ze to wlasnie z takiej przyczyny. Moj M ma wiele wad, ale akurat jest domowym zwierzakiem, wiec takich problemow nie mam.

Ja ostatnio nie zagladam na forum bo sie przeprowadzamy wiec roboty mamy troche. Dzisiaj malowalam kaloryfery, dzrzwi i futryny biala, olejna farba- oczywiscie sie przy tym strasznie pobrudzilam, a w domu nie ma zmywacza:-)- wiec ciekawie teraz wygladam.
Wczoraj bylam na rozmowie o prace w szkole, ale niestety moj brak dyspozycyjnosci i niemozliwosc pracowania do 15.30 mnie skreslily, ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Widocznie cos innego jest mi pisane.

reklama
Andula trzymaj się kochana, chłopy nie raz tak mają- czyli pokitrane we łbie:no: a jak do tego jeszcze dojdzie kryzys wieku średniego to już w ogóle:baffled::wściekła/y: aczkolwiek ten kryzys u Twojego to jeszcze hen hen;-) ale pocieszę Ciebie, że z Twoją urodą to Ty każdego masz na skinięcie ręki i ten Twoj to chyba ślepiec jest i nie widzi jaki skarb ma w domu:angry::angry::angry::angry: a wiesz co kochana może byś w te wakacje wpadła do mnie na parę dni z Miśkiem:tak: może jak M trochę samotności zażyje to zatęskni za swoją zjawiskową żoną??:tak::tak::tak:
Dorka zdrówka kochana!!!! A jak tam Seba?? Dawał znać mamusi, czy tęskni?:-p
Mondzi no tak poświęcać się to ja lubię:-p bo zawsze mi jakiś bonus przy okazji skapnie:-p;-):-D:-D
Beaa już wyobrażam sobie Wasze gniazdko, zapewne cudo z niego zrobisz:-) no i super że karteczki doszły już mi w polowie zeszło, ciekawe jak tam Kanada?? Halo, słyszą mnie??:-p:-D a co do pracy to zapewne czeka na Ciebie jeszcze lepsza propozycja:tak:

Do góry