reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej Dziewczyny,
wpadam na chwilkę donieść, że na zlocie jest super. Poznałam rodzinki, dzieciaczki i naprawdę w rzeczywistości dziewczyny są jeszcze bardziej sympatyczne a bąble jeszcze bardziej kochane i śliczne:tak: Dodam, że mężczyźni nie mieli żadnych problemów z integracją;-):-p:-D
Niestety nie zdążyłam zobaczyć się z Renią - wyjeżdżałam o 18.00 - pewnie korki, albo przeciągnięta obrona tak ich zatrzymały.
Zdjęć mam mnóstwo, pewnie jutro dam linka, żeby można było pooglądać. Na kolejny zjazd koniecznie musi być nas jeszcze więcej.

Andula, Kicrym, współczuję kłótni:-(

Ja idę w kimę. Jutro idziemy na chrzciny - jestem chrzestną:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny:tak:
Tosiczko kochana dziekuje za zaproszenie,chcialabym bardzo Cie poznac ale czulabym sie pewnie jak zbedny klopot ..
Mam dola na maksa wiem ze nic nie moge zrobic ta bezsilnosc jest najgorsza.M dzis powiedzial ze raz w tygodniu wyjscie to dla niego malo :baffled:Zreszta nie tylko o wychodzenie chodzi poprostu zaczynam czuc ze wszytsko sie sypnelo i juz sil brak na walke..
Nie bede Wam smecic milego wieczoru!

Beaa Tosika ma racje praca marzen czeka na Ciebie jestem tego pewna.
Kasiu czekam z niecierpliwoscia na fotki:)

Andula- zbędny klopot????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a w dupsko to nie chce???:angry::angry::angry: a więc kochana tym bardziej masz mnie tu przyjechać!!!! bom się wnerwiła:-p Andula tak na poważnie to ja towarzyska dusza jestem i nasz dom zawsze jest pełen ludzia, teraz troszkę się przystopowało, jak Tosiak się urodził:-) dlatego troszkę zawiało monotonią i gościa trza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale wiesz co, ja zagadam z moim stryjem, kiedy on ma wolny domek letniskowy i może tam poleniu****emy :-p(a jest to jakieś 30km od nas) i teraz nie ma że boli, w te wakacje zawitacie do nas:tak: szczególnie, ze szczecina masz bezpośredni pociąg (pisałam Tobie kiedyś, ze mam w szczecinie bardzo bliską psiapsiolkę, ktora często wpada do nas:-))
Kasia koniecznie będzie trzeba zrobić powtorkę z rozrywki, bo ja tego normalnie nie zniese:-p;-):-D:-D:-D i czekam zniecierpliwością na fotki:-)

wiecie jakie jaja, wiecie , że nie mogłam napisać calego slowa leniuchować, bo mi automatycznie gwaizdki się zrobily?? ale numer heheehhe

Ostatnia edycja:
Tosika dzieki wielkie za zaproszenie ,jak narazie nie wyobrazam sobie samej siebie tyle godzin w pociagu z Miskiem -Fiskiem :tak::tak:ale bardzo mi milo:-)A Ty kochana zapraszajac nas chyba nie wiesz na co sie piszesz;-);-):-D Misiek ostatnio nie do zniesienia chyba prze te zabki trzonowe:tak::tak: Kiedys bylam w Twoich okolicach a dokladnie w rentynach,pewnie kojazysz miejscowosc:tak:

Misiak znowu budzil sie ze 4 razy oczywiscie spal ze mna ale nawet sie wyslpalam bo wstal o 7:45 a najgozej ze sama go obudzilam tzn snilo mi sie M ,ze chcialam go uszczypnac i oberwalo sie Misiakowi:-:)-(durna baba ze mnie:wściekła/y:

Milego dnia !

Ostatnia edycja:
Andula-zgadzam sie z Tosika, twoj maz chyba jakis slepiec i nie widzi jaki skarb ma w domu. Chyba trzeba podniesc mu poziom adrenaliny i niech zrozumie, ze jak juz jestes to nie znaczy, ze zawsze bedziesz. Zycze ci, aby mezunio wyrosl z imprezowania jak najszybciej:tak:. Tak w ogole to z kim imprezuje, rowniez z innymi tatusiammi i mezami, czy z facetami, ktorzy nie pozakladali jeszcze rodzin?

Kasia- swietnie, ze zjazd jest udany, z niecierpliwoscia czekam na fotki.

Ostatnia edycja:
No wlasnie Beaa w tym rzecz ze imprezuje z chlopakiami ktorzy dzieci nie maja ,jeden ma zone :baffled::wściekła/y: Ja juz nie mam sily walczyc i tlumaczyc jak sam nie zrozumie to dupa blada:tak:
Ja napawde jestem tolerancyjna ,zawsze wychodzil kiedy chcial ale osttnio jego stan po powrocie mial wiele do zyczenia:wściekła/y::wściekła/y:
Nie chce tego dluzej akceptowac!

Ostatnia edycja:
Andula koledzy niebawem pozakladaj rodziny i grono sie wykruszy, nie bedzie kompanow do zabaw. Jednak mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala az tyle czekac i maz wczesniej ''sie nawroci'':tak:.

Ostatnia edycja:
Dzieki Beaa ale cos czuje ze z nawrocenia nici poprostu ten typ tak ma...trudno !

Mam nadzieje ze nowy dom prezentuje sie slicznie i ze bedziecie tam szczesliwi,ciekawe czy Zainab zauwazy zmiane:tak:

Tosika sprawdzilam pociagi kurde jedzie cale 9h dlugo i znowu przydalby sie teleporter ale mam nadzieje Miki juz nad konstrukcja pracuje;-):tak:

reklama
Witam się z rana :-)
Andula, może Twojemu mężowi przydałaby się jakaś terapia wstrząsowa?;-):-)
Ja dzisiaj po południu jadę z małą do mamy na kilka dni, M zostaje sam w domu, będzie mógł przemyśleć w ciszy i samotności kilka spraw...
Idę się pakować
miłego dnia :-)

Do góry