reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam i ja:happy2:
Andula no M przydałby się klaps, tak jak Beaa pisze wkrótce koledzy tez pozakłdają rodzinę i ekpia się wykruszy tylko ile na to trzeba będzie czekać:confused:ja chciałabym żeby mój M od czasu do czasu był bardziej imprezowy:baffled:ale nigdy nie dogodzisz kobiecie;-)
Beaa oby w doku super się mieszkało:tak:
Ewelink@ no i dobrze że jedziesz na kilka dni do mamy, ty odpoczniesz, babcia się wnuczką nacieszy a M zobaczy jaki jest pusty dom bez Was:tak:
Tosika no wiesz może ja cię odwiedzę jak będzie chwilka wolnego czasu żeby zajechać do Olsztyna z Suwałk:tak::-D:-D:-D:-D
Kasia super że zlocik udany. Zazdroszczę:tak:
No my już wróciliśmy z kościoła, mały teraz śpi, jak wstanie to zjemy obiad i wyruszamy na spacer, bo pogoda zaczyna się ładna robić:tak:
miłego dnia!

reklama
hej hej
ja melduję sie już z domku:tak:
oj żałujcie...bo pomimo iż jakoś nie pifkowałam:-) to zlocik pierwszoklaśny był:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
zdjęć mnóstwo i się zgrywają:tak:
buziaczki

ps. Andula...ja Twojego męża nie rozumiem:no::no::no:

Witam, my po kosciele i po obiadku. nawet sie zdrzemnelam z mala:tak:

Andula
nie zastanawiaj sie i jedz do Tosiki. Wbrew pozorom w pociagu jepiej sie podrozoje z malym dzieckiem niz w samochodzie:tak: A co do M to dziewczyny juz wszystko napisaly i zgadzam sie z nimi:tak::tak::tak::tak:
Tosika rozmawialam z Seba przez skeypa ale on cos malo zainteresowany rozmowa ze mna:baffled:Prawie caly czas rozmawialam z siostrami:tak:
Ewelink@ milego wypoczynku u mamy:tak:Mam nadzieje ze m sie nawroci:tak:
Post,Kasia zazdroszcze zlociku i czekam na zdjecia:tak::tak::tak::tak:
Beaa zycze aby w domku fajnie sie mieszkalo:tak:To dobrze ze kartka doszla:tak:

Teraz idziemy do tesciow na kawke. U nas slonko zaszlo mam nadzieje ze nie bedzie padac
Milego popoludnia

Meldujemy się powrotnie...uchepani lekko, ale w sumie tym razem bez krajoznawstwa się odbyło, więc w miarę szybko dojechaliśmy:tak: Zdjęcia się zgrywają, potem szybka cenzura i też gdzieś wrzucę, tymczasem idę podkarmić młodą, która lata po domu z szaleństwem w oczach i powtarza wszystko czego się na koloniach nauczyła:-)

i ja się melduję...zmęczona okrutnie z potwornym bolem gardła:-(
ale zjazd super!!!
mój M od razu kazał kompa włączyć i sprawdzić czy rodzinki dojechały do domu:-)
jak znajdę swoje konto na picassie to tam wrzucę i wkleję....ale nie wiem czy dzisiaj bo ledwo żyję:baffled:

Beaa, Pearl - czy dotrały do Zainab i Szymka karteczki??
resztę prezpraszam za zwłokę ale z racji tygodniowego urlopu mam zaległości i kartki dotrą z poślizgiem...
w krynicy super, troszki się opaliłam, Lena poszalała z kuzynką Hanią, pogoda była ok.
Nie nadrobię tego co popisłayście....
Tosika - super że wyjazd się udał!
Adnula - wspólczuje kłótni z M!
Kicrym - kurcze, miałam nadzieję że dojedziesz...

Ostatnia edycja:
Melduję się i ja. Wreszcie dotarliśmy :-) a lekko nie było. Oczywiście m. wmanewrował mnie w prowadzenie auta a ja ledwo na oczy widzę z niedospania:-D;-)
Zlot nam się udał wyśmienicie!!!! Dziewczyny i dzieciaczki przesuper! Jak tylko trochę dychnę postaram się o jakąś bardziej rozbudowaną relację:-) Tymczasem muszę gonić Natalkę bo zwiedza całe mieszkanie jakby sto lat tu nie była. Kilka szuflad już opróżniła:-D
BUZIOLKI DLA WSZYSTKICH
PABLA, zdrówka:tak:

Dziewczyny, po wstępnej selekcji wrzucam zdjęcia do Picassy online i mam pytanie - chcecie, żeby link wkleić tu czy na zamkniętym? A moze w ogóle chcecie żeby album był prywatny, żeby nikt oprócz osób zaproszonym mailem nie miał dostępu? Wrzucam na Picassę, żebyście sobie stamtąd pościągały, więcej zdjęć będzie potem jak dokładnie rpzejrzę:)

reklama
Do góry