Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i czytam, ze było bajecznie, ale wiecie mam taki niedosyt i proszę o bardziej szczegółowe relacje

kochana będę zaszczyconaTosika no wiesz może ja cię odwiedzę jak będzie chwilka wolnego czasu żeby zajechać do Olsztyna z Suwałk![]()

i a droga do nas jest prościutka

Andula Dorka ma racjeAndula nie zastanawiaj sie i jedz do Tosiki. Wbrew pozorom w pociagu jepiej sie podrozoje z malym dzieckiem niz w samochodzieA co do M to dziewczyny juz wszystko napisaly i zgadzam sie z nimi
Tosika rozmawialam z Seba przez skeypa ale on cos malo zainteresowany rozmowa ze mnaPrawie caly czas rozmawialam z siostrami
![]()

a z reguły to są nocne jazdy, czyli Misiek będzie spal (albo zabawiał towarzystwo, nie dając im spać
) zastanów się a ja postaram się zaklepać domek nad jeziorem
a Rentyny są bardzo ładne
:-)

Pozdrawia Was Kamu - narazie jest bez netu, ale napisała sms że też dotarli i mąż jej zachwycony pytał kiedy kolejny zjazd :-)

mały kaszle, a Tosia od rana ma katar, i po połludniu jak wracaliśmy od teściowej to nam zwymiotowała:-
dałam jej czopka i poczekam do jutra i jak coś to do lekarza:-(
Dobra, idę na przyjemności, no chłop od rana się na mnie czai. Miłego wieczoru! ;-)

ta ekipa byla bombowa, dlatego dziewczyny następnym razem zbieramy jeszcze większą, co?? ;-)
Niestety na 12.45 miałam do pracy, więc z bólem serca zebraliśmy się ze zlotu do Krakowa. Całe szczęści, że daleko nie mieliśmy

Ja powoziłam, bo Marcin nie do końca teges był mimo, iż nic po nim widać nie było. No ale jakieś promile we krwi na pewno się ukryły, więc nie ryzykowaliśmy
Do domu wróciłam po 19, tak więc jestem lekko zmięta. Zaglądam jednak poczytać co tam u Was i kilka słów od siebie napisać
Wrażeń we mnie jest tyle, że ciężko coś składnego napisać:-) Integracja damska była oczywistą oczywistością. Integracja w gronie męskim poważnie mi zaimponowała. Naprawdę Panowie spisali się na medal i swoim Paniom piweczko i inne trunki donosili. Dzieciaki hasały na trawie, ojjjjjjj.....................

Żal, że już koniec. Na pewno jednak wkrótce spotkamy się w szerszym gronie i wszystkie dziewczyny, które nie dały rady się pojawić, tym razem na pewno będą

Dziekuję za przetrzymanie

moze zabki ,,Zdrowka dla Was!

Dzisiaj znowu do pracy (n szczęście nie na długo). Potem wpadnę do rodziców, bo już kilka dni wnusi nie widzieli
Może się załapię na jakiś dobry obiadek

Dla niewtajemniczonych - widziałyście tę wielką trampolinę? Bartuś skakał, a dzieciaczki podskakiwały;-)
:-)
Pogoda przepiękna i żal straszliwy, że trzeba w mieście siedzieć...M po pobycie na wsi powrócił do tematu domu i sugeruje jakiś napad na bank albo zdobycie sponsora, bylebyśmy tylko się w mieście dusić nie musili:-)
No a ja jestem zachwycona tym, jak Florka się przy innych dzieciakach rozwinęła! Mimo, że niby siedziała cichutko z boczku i obserwowała, to teraz widzę, jak z niej wychodzą nowe umiejętności....normalnie 2 dni z rówieśnikami dały więcej niż miesiąc latania na ćwiczenia
No i zaczynamy zbierać na trampolinę, bo w życiu swojego dziecka tak szczęśliwego nie widziałam, jak wtedy gdy lewitowało pod chmurami:-)