reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam i ja z rana:happy2:
Super że zjazd udany, rodzice i dzieciaki szczesliwe:tak:bardzo żałuje że nie dotarlismy i my:-(dla wagi sprawy obwieszczam że z M jeszcze nie gadam:dry::confused:
My zaraz jemy śniadanko i lecimy do nefloroga:dry:oby nie było bakterii bo normlanie sie pochlastam:angry:
Pabla zdrówka:tak:

reklama
:)
i ja się witam
Kawa wypita a dziecię jeszcze śpi:-):-):-):-):-)...
Rozumiem że na wyjeździe było tak fajnie że szkoda jej było czasu na spanie:-D:-D:-D a teraz kobita odsypia:tak:
Wczoraj jak babcia ją pytała o dzieci, ile było itp..to machała rączkami trzęsąc się i robiła swoją minę zdziwionego karpia..to znaczy że było emocjonująco:tak::tak::tak::tak:..
Też mi trudno o składną relację:tak: pomimo iż tylko tęsnym okiem z Łuckiem wąchałam trunki:baffled:
Mój małż bardzo zadowolony:tak::tak::tak:...no ale on oporów do wyjazdu nie miał:tak:
Tak jak mówilam...jak się fajne laski jesteśmy to mężowie też muszą fajni być:tak:;-)
Planujcie zlocik planujcie...ja też widzę że młoda jest nak nasiąknięta wszystkim co się działo i gada jak najęta,...książeczkę z nią oglądałam wieczorem to mi pokazywała pokolei wszystkie obrzazki i patrzyła na mnie wymownie...a jak to się mówi?? ja mówiłam a ona coś tam powtarzała i tak długi czas...jakby przyspieszony kurs mówienia chciała zrobić coby wydobyć odpowiednie słowa na przekazanie wszystkich ciekawych rzeczy rodzicom:tak::tak::tak: super to było:-)

Fajnie ze mamy,tatusiowie i dzieciaczki zadowolone bedzie napewno duzo checi do powtorki:tak::tak:

U nas znowu nocka paskudna ,nie wim ile razy wstawalam i tak pol nocy Misiek spal ze mna:baffled:trwa to juz tydzien i konca nie widac ,ale dzaselka na dole opuchniete bardzo:tak:Pogoda nie nastraja pozytywnie ,pochmurno i chyba chlodno.Czeka mnie kolejny rozmyty dzien..
Pabla zdrowka!
Kicrym oby wyniki byly Ok !!

Andula, a smarujesz mu czymś te zębole? może jakiś żel by mu trochę ulżył w boleściach?

Kicrym, kciuki zaciśnięte za dobre wyniki!

Pabla, to może M niech się jeszcze trochę małą pozajmuje, żebyś miała spokój w chorobie? Na zlocie szło mu świetnie, więc czemu by tego nie kontynuować?:-)

U nas upał się rozkręca, więc chyba zaraz się ewakuujemy do mamy, bo jakoś nam teraz po pobycie w górach dotkliwiej znoszenie gorąca przychodzi:baffled: Przy okazji obejdziemy kameralnie roczek małej no i będzie przedłużenie kolonii:-)

Post, no Flora zaczyna chodzić ala Ika...kondycja nie ta, więc wstaje przy mnie i każe się prowadzić, po dwóch krokach pada i wyje, że jak to, inne dzieci tak chodziły, to czemu ona nie może?? No i usiłuje wstawać wprost z raczków...normalnie pod wrażeniem jestem:szok: A M kazał mi szukać klubów niemowlaka w mieście, żeby małą dalej rozwijać społecznie:-)

Dobra, potworka leży w łóżeczku i zbiera się do drzemki (albo i nie po wyciu sądząc:-p) a ja nas pakuję i zmykamy z tego piekarnika:tak:

Florentynka jest przekochana i dzielnie chce dotrzymywać kroku co poniektórym, czytaj Lence. Lenka jak niewybiegany Labrador:-D:-D:-D

:)No nawet mój małżonek zauważył że Lenka jest strasznie ruchliwa i wysportowana...no ale jaka ma być córa sportowca i mamy co ma Turbodoładowanie:-):tak::tak::tak:

Oświadczam że Ika się dobudziła:-) 10:20...to chyba jej rekord.. ( a położyliśmy o 20-tej):-D
Aktualnie nawija jak najęta...:tak::tak::tak:i szczęśliwa...
Pewnie mówi...mamo za tydzień też jedźmy do dzieci dobra??:tak:

Witam.
Jak fajnie czytac ze dzieci takie przejete spodkaniem:tak:
Post pobudka o 10.20:szok: Super:tak:
Andula a moze daj Miskowi cos przeciwbolowego? Moze pomoze:tak:
Kircym mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze:tak:
Tosika jak tam malutka? Juz lepiej?

My dzis chyba bedziemy iec dzien lenia:-)Zaraz musze wstawic obiad. Jak G wroci z pracy to jedziemy do naszej chrzesniaczki. A jutro do pracy na 6 ale mi sie nie chce:baffled:

Post ale Ci dobrze zadzroszze takiego spania:tak::-)

Surv nie smaruje bo mi nie da ale w nocy dostal przeciwbolowy i chyba nie wiele pomogl bo i tak stekal:baffled:

reklama
dobry dzień
u nas też dziś rekord - od 20tej do 8.30:-)
to wrażenia odsypiane były
a z tak cudnym uśmiechem się obudził, jakby biegał jeszcze po kamyczkach:tak: (zresztą przywiózł ich garść - zbunkrował w samochodziku)
kicuś oby wyniki były dobre
Tosika - zdrówka dla skarbów
miłego słonecznego dzionka:-)

Do góry