reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Andula - super!!!! gratuluję pracy!!
a z mojej wizyty u lekarza znów nici...młoda zasnęła około 12:00, potem po 40 min obudził ją szczekający pod naszymi drzwiami pies. Zasnęła znów i obudziła się o 13:40 ( ja spałam też ). Położyłam się z nią do naszego łóżka, pogadała z 5 min i się kimnęłyśmy i dopiero co wstałyśmy. A lekarz na 15:00 był umóiwony:wściekła/y:
no nic, przemówiłam na 17;40, ale w korkach będziemy stały:no: ale muszę iść bo już prawie nie mam głosu:sorry2:

reklama
Andula gratulacje!super że wrócisz do pracy:tak:a Miś z kim zostanie?
Pabla zdrówka no i oby wizyta u lekarza szybko poszła:tak:
Surv udanego wypoczynku:tak:
Mondzi trzymam kciuki za szybki egzamin na prawko:tak:
Magdzik no to widac Jula od małego lubi uczelnie ciekawe czy jej zostanie;-):-)
U nas wyniki super!!posiew ujemny!jesteśmy wolni od bakteri:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

Andula, super wieści! widzisz jednak coś już się zaczęło u Ciebie układać:tak::tak: Potem poczytam Was dokładniej bo Florka żyć nie daje..che chodzić na okrągło, siostra ma atak rwy kulszowej więc pomykam w kółko po pokoju i ogrodzie z dwoma dziewczynkami jedna uwieszona rąk, a druga spodni:-):-)

Kicrym super ciesze sie razem z Wami!!
Dziekuje dziewczyny,moze jeszcze nie powinnam sie cieszyc gdyz umowa jeszcze nie pdpisana ale jestem bardzo zadowolona i juz wszytskim powiedzialam nowine:tak::-)

Misiek bedzie narazie z M a jak nie damy rady pojdzie do prywatnego zlobka:tak: jest taki moze 6 min od mojego domu:tak:

Andula super wiesci. :tak::tak::tak:
Kiecym to dobrze ze nie ma bakterii:tak::tak::tak:
Survi to masz maly klopot z dziewczynkami:blink:

Dziekujemy Florce i Zainab i ich rodzica za sliczne karteczki:tak:
My bylismy u kuzynki na wsi. Jak przyjechalismy zaczelo padac i siedzielismy w domku. Misia juz troche lepiej"obchodzi "sie z Lenka, a Lenka nie placze na widok Michaliny:-DKiedy wracalismy mala zasnela w samochodzie i pewnie pojdzie po 22-gej spac:dry: A ja jutro po 5 musze wstac
Dobranoc dziewczyny.Milego wieczoru:tak:

My w końcu dotarłyśmy do domu, ale mała nadal szaleje po łóżeczku.... normalnie obudził się w niej wulkan energii, zaczynam się poważnie obawiać, czy siedząc cichutko w kąciku nie zapatrzyła się w Lenkę, bo jak widzę, jak gania po domu z przerwą na jęczenie, że chce chodzić, to jestem pewna, że ja takiego dziecka nie miałam:-p

Kicrym, super, że wyniki w końcu dobre! Widzę, ze dziś dzień dobrych wieści:tak: Andula raz jeszcze gratulacje! Bardzo się cieszę, ze dostałaś swoją wymarzoną pracę i na pewno humor też bedzie lepszy, jak będziesz mogła od Miśka odpocząć i się zawodowo wyżyć:tak:

Ja siadam jeszcze do roboty, a M się wykazuje umiejętnościami usypiania dzidziusia - ma pewną motywację, bo ma obiecane nocne rozmowy, jak Młodą do 22 uśpi:-D:-D:-D No nic, trudno, oby nie skończyło się na 9-mcznych konsekwencjach:-p

A i wydrukowałam sobie w końcu dietę Mondzi i po wysłaniu M do szpitala zamierzam wziąć się za nią ostro, bo porównując swoje gabaryty z Waszymi stwierdzam, że wyglądam jak zapasiona babcia:-p:-p

zmykam, miłego wieczoru!;-)

Madzik - to dobrze że narazie kaszka wystarcza jej do rana, moja też tak pije właśnie jak Jula.
Kicrym -super że wyniki ujemne!
Moje gardło już lepiej, lekarz obejrzał, stwierdził że tylko mocno czerwone i kazał ssać strepsil intensive ( czy jak to się pisze ) i narazie wzięłam 2 tabletki i już czuję poprawę:tak: a od wczoraj wciąż ssałam tantum verde i nic - no ale lekarz stwierdził że one są za delikatne i przy dużym bólu gardła nie pomogą, a strepstil działa też znieczulająco na gardło.
M pojechał oddać pożyczoną manduce, młoda próbuje zasnąć a ja przy kompie oczywiście.
Głodna jestem, zjadłam nektarynkę ale jeszcze coś treściwszego bym wciągneła:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
z góry przepraszam wszystkich solenizantów od 10 lipca że kartki będą z opóźnieniem, bo dopiero jutro jadę kupić kolejne zapasy i nadrobić zaległości.
dziękujemy za kartkę Adasiowi i Liwce!!
Surv - oj to współczuję :-) szkoda że moja ze spokojniejszych dzieci nie chce brać przykładu i sobie chwilkę grzecznie posiedzieć i pobawić.....

Ostatnia edycja:
reklama
A i wydrukowałam sobie w końcu dietę Mondzi i po wysłaniu M do szpitala zamierzam wziąć się za nią ostro, bo porównując swoje gabaryty z Waszymi stwierdzam, że wyglądam jak zapasiona babcia:-p:-p

Survi jak ja bym byla na zlocie pewnie bys nie miala kompleksow:tak:Ja bez diety tzn sama MŻ i pije herbate czerwona:tak:
Pabla zdrowka zycze . Oby lekarstwo poskutkowalo:tak:

Do góry