Witam i ja:-) dawno się nie odzywałam, ale czytałam troszkę, więc wiem co się dzieje i już nadrobiłam zaległości:-)
Surv mnóstwa zdrowia dla Siostry;-) co do służby zdrowia to ja się nie wypowiadam bo na samą myśl nóż mi się w kieszeni otwiera

pisz Kochana do tej gazety i obsmaruj szpital konkretnie

jak moja Mama leżała w szpitalu po wylewie to szału dostawaliśmy

nie mogła podnosić głowy z poduszki przez 4 tyg a oni zostawiali obiad na szafce i radź se kobito
Pabla i Renia łączę się z Wami w bólu w kwestii srajtających Maluszków

mój Antoś od dzisiaj ma częste, okropnie śmierdzące kupki, gorączkę i ślinienie na maksa

w nocy ciągle się budził z płaczem, tak się naspałam, że rano w pracy ledwo patrzyłam na oczy

myślę, że to zęby, ale ostatnio ciągle łapał jakieś infekcje i martwię się czy znowu nic nie załapał:-( dałam Mu Ibufen (bo czopek chyba byłby szybko wydalony), Nifuroksazyd (choć nie wiem czy jeśli to zęby to czy lek zadziała

) i od 18.30 śpi temperatura spadła z 38 st na 37 st, więc chyba jest lepiej

zobaczymy jak noc i jak jutro będzie się czuł, to w razie czego w piatek do lekarza

zdrówka dla Naszych Pierdzioszków
Tosika ja również Cię podziwiam za ten optymizm

ja jestem okropną pesymistką, zawsze mam czarne wizje i na dodatek panikara ze mnie pierwsza klasa, więc mam okgromny szacun dla Optymistycznych ludzi:-)
MamaBiN trzymam mocno kcikuki za Naszego Kurcacka i wiem, że wszystko skończy się dobrze

Post a Ty leż grzecznie i nie szalej;-);-);-);-) niech Łucuś jeszcze posiedzi w sowjej hacjendzie

Iza i Dorka zazdroszczę spotkania;-) oj jak ja bym chciała z Którąś z Was się spotkać

u nas ogólnie jakoś średnio

najbardziej doskwiera kwestia finasowa bo żyjemy tylko za moją wypłatę, ale damy radę bo nie ma wyjścia

na dodatek zapożyczyłam się u Siostry na prawko i wczoraj było pierwsze spotkanie:-) do 25 sierpnia mamy zrobić teorię i od września wsiadamy w Elkę

już mam zawał serca

w pracy spokój, ale jestem taka zmęczona, że ledwo łażę

zmykam się myć bo jutro mam na rano, a nie wiem co mi Syn zaserwuje w nocy

dobranoc