Madzia737
Maciuś i Majeczka
Oj ja chyba też nie zasnę
Takie emocje dzisiaj

Także Ty Post jeszcze się nie rosypuj,bo to by było za dużo jak na jeden dzień
Szczerze mówiąc ja też się noszę z zamiarem zrobienia testu,bo @ ani widu ani słychu,ale przecież mam implant,więc od razu myśl "nie to niemożliwe".
U nas też dzisiaj średnio z jedzeniem-na obiad tylko jeden pieróg,ale też to tłumaczę zębami,bo dolna dwójka właśnie wyszła,a górne kiełki w drodze.
Kicrym nasz Maciek też śmiesznie w tych butkach wygląda
,ale elegancko mu sie w nich chodzi
,leciutkie i raz dwa się ubiera.A jakie macie?Prosimy o fotkę.My mamy takie niebieskie z małpką z nexta i są naprawdę super.
Renia szerokiej drogi.
Takie emocje dzisiaj

Także Ty Post jeszcze się nie rosypuj,bo to by było za dużo jak na jeden dzień

Szczerze mówiąc ja też się noszę z zamiarem zrobienia testu,bo @ ani widu ani słychu,ale przecież mam implant,więc od razu myśl "nie to niemożliwe".

U nas też dzisiaj średnio z jedzeniem-na obiad tylko jeden pieróg,ale też to tłumaczę zębami,bo dolna dwójka właśnie wyszła,a górne kiełki w drodze.
Kicrym nasz Maciek też śmiesznie w tych butkach wygląda
,ale elegancko mu sie w nich chodzi
,leciutkie i raz dwa się ubiera.A jakie macie?Prosimy o fotkę.My mamy takie niebieskie z małpką z nexta i są naprawdę super.Renia szerokiej drogi.

no ale ja może za jakiś rok.. bo momentami nie daje rady z jedynm Adasiem a co dopiero z dwoma urwisami.
może on rzeczywiście staje się trochę widoczny od zamoczenia? Kurde, przy Florce miałam testy innej firmy i tam nie było wątpliwości... brzuch mnie lekko ciągnie - na @...albo na ciążę