reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witajcie, Maks jeszcze śpi to sobie spokojnie mogłam wejść na bb.
Surv no ja widzę tą kreskę drugą zamazaną , trudno mi powiedzieć czy można brać to pod uwagę czy nie, ja bym kupiła test innej firmy. No ale dwa ślady są na teście jak nic.
Post dasz rade kobieto , przy pierwszym dałaś to przy tym pikuś powinien być, tym bardziej że jest taki mały odstęp. Mojego kuzyna żona jak zaczęła rodzić drugie to kuzyn nawet nie zdążył wyjść z sali, a nie chciał być przy porodzie było tylko : "Panie Michale, prosze zamknąć drzwi, rodzimy" A on bledziutki i mówi że się cieszy że tak wyszło bo by się nigdy nie zdecydował na poród rodzinny. A ona rodziła na izbie przyjęć:-) Rodziła miesiąc po mnie i dzwoni o 21 wyluzowana , że co ile powinny być skurcze żaby jechać do szpitala, bo ona nie pamięta , a ja to jestem na bieżąco. O 22.10 urodziła

reklama
Dobra, ja tym czasem wykonałam około 50 zdjęć testu, ale kurcze za słaby aparat mam:baffled: Jedno od biedy wyszło.... może Wy dojrzycie czy to druga kreska (pomijam rozmazane na końcu, bo wyszło całkiem jak u Julii:-p), czy mam zwidy? Tak, wiem, że zachowuję się jak rozhisteryzowana 15-latka:-D:-D:-D
A tym czasem moje dziecko wstało i siedziało sobie grzecznie na krawędzi naszego łóżka majtając nogami....:-):-)
Ja też tu widze druga kreseczke.:tak::tak::tak:
A tak wogóle to witam ja tez jestem lipcową mama i tak zajżałam do was.
Czy wasze maluszki już chodzą i z którego dnia są mój Kamilek jest z 13

ja ledwo co wstałam i już musiałam kompa włączyć,ciekwaość mnie zeżarła:-p
Surv faktycznie ta druga kreska mało widoczna,ale jednak coś tam widać:tak:ja bym zrobiła jeszcze jeden dzisiaj,bo ja w gorącej wodzie kąpana:tak:
Nad testem w moim wydaniu się ciągle zastanawiam i niby natura może jakiegoś figla wywinąć,ale jednak mimo tego,że ten implant ostatnio przyjarałam żelazkiem to mam do niego zaufanie.Poczekam jeszcze trochę,bo tak naprawdę sama nie wiem kiedy ostatnią @ miałam-tak się wyluzowałam z tym implantem:zawstydzona/y:,ale cos mi się wydaje,że to już dosyć dawno było.
Kamu ja mam implant na ramieniu,coś takiego Zakładałam jeszcze w UK i ma działać 3 lata.Nie wiem czy w Pl jest to dostępne,ale jak dla mnie fajna sprawa:tak:

ja ledwo co wstałam i już musiałam kompa włączyć,ciekwaość mnie zeżarła:-p
Surv faktycznie ta druga kreska mało widoczna,ale jednak coś tam widać:tak:ja bym zrobiła jeszcze jeden dzisiaj,bo ja w gorącej wodzie kąpana:tak:
Nad testem w moim wydaniu się ciągle zastanawiam i niby natura może jakiegoś figla wywinąć,ale jednak mimo tego,że ten implant ostatnio przyjarałam żelazkiem to mam do niego zaufanie.Poczekam jeszcze trochę,bo tak naprawdę sama nie wiem kiedy ostatnią @ miałam-tak się wyluzowałam z tym implantem:zawstydzona/y:,ale cos mi się wydaje,że to już dosyć dawno było.
Kamu ja mam implant na ramieniu,coś takiego Zakładałam jeszcze w UK i ma działać 3 lata.Nie wiem czy w Pl jest to dostępne,ale jak dla mnie fajna sprawa:tak:
Przepraszam jesli moge spytac na co jest ten implant

Witam!

No no ale się porobiło!!:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok:

Surv wielkie gratki!:tak:mimo szoku,Zobaczysz,że nie będzie źle moja Sylwia była podobieństwem Florki,a Emilka urodziła się zupełnym aniołeczkiem więc trzeba być dobrej myśli !

Julia dla Was także gratulacje!!:-D:-D:-D

Madzia cudowne wieści i twój M świetny negocjator.:tak::tak::tak:

Post trzymam kciuki coby szybko było:-):-):-)

Kate zdróweczka,maseczki doskonały pomysł sama stosowałam

Pabla zobaczysz że zaraz będą ząbki

Karina świetnie,że z małym już ok.

Z tych wrażeń reszty już nie spamiętałam, ale jestem w szoku

Zaraz zmykam do gminy zameldować (chociaż już 5 lat mieszkamy w swoim domu :szok::-) ) się bo od wczoraj ja i dziewczyny mamy status bezdomnych,jakoś tak dziwnie po 29 latach definitywnie rozstać się z rodzinnym adresem:baffled:
a potem na masażyk

Wiktoria implant antykoncepcyjny:tak:Mój Macius jest z 10. i zaczął chodzić kilka dni przed roczkiem
Fredka masażyk mówisz? mmm....też by mi sie przydał,bo ja ciągle połamana chodzę:no:

Ostatnia edycja:
Surv ja też widzę drugą kreseczkę ale dla pewności zrobiłabym jeszcze jeden test. U mnie podobnie z tą kreską było i Adaś jest na świecie :-)

Witam i ja:happy:
My juz wrócilismy z przychodni, bylismy oddac mocz od Kuby:tak:potem do piekarni i kwiaciarni po kwiaty dla M:tak::-)

Surv ja widze tylko 1 kreske a dalej rozmazane pole:sorry2:może zrób test z krwi:confused:
Madzia nawet nie wiedziałam że takie coś się zakłada:szok:do tylu jestem:-pa te klapki mu siostra gdzies na Mazurach kupiła za 10zł także nic oryginalnego ale widze że małemu w nich wygodnie. Mamy zielone z zyrafka
Fredka mmm masaż też bym sobie zafundowała:tak:
Wiktoria mój Kuba jest z 25 i łazi juz ze 3 miesiące:baffled::-D

U nas pogoda ok, ale dzisiaj na szczepienie idziemy.
Miłęgo dnia!

reklama
Wiktoria - moja jest z 30.06 - pierwsze kroczki postawiła tydzień przed roczkiem.
Madzia - niezła sprawa ten implant!
Fredka - oj, mam nadzieję że to ząbki idą powolutku....na dole nic nie widzę ale na górze wydaje mi się że te dziąsła zrobiły się takie białe i napuchnięte...mam nadzieję że oczy mnie nie zawodzą. Pozatym ręka wciąż w buzi gmera, ślini się okrutnie, oj ile bym dała żeby ten ząbek choć jeden wyszedł.
Ja też się 2 tyg temu po 29 latach wymeldowałam z rodzinnego domu i w koncu po 3 latach od kupienia mieszkania w wawie tu się zameldowałam:-)
Surv - zrób na spokojnie kolejny test w poniedziałek. Ja jestem pewna że ten Ci wyszedł pozytywnie bo dobrze widzę 2 kreskę i ja miałam właśnie tak samo jak na Twoim teście.

Do góry