reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam
Iza wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Kasia dobrze ze termentiol pomogl:tak:
Pabla wspolczuje nocki, zdrowka dla malej:tak:
MamaBiN jak tam nocka u Was? Pewnie mala spala cala noc:-)
Kamu dobrze ze z D wszystko ok:tak:
Post jeszcze Lucek siedzi na swoim miejscu:-)

My juz po sprzatanku, zaraz ide z mala na zakupy,G porzedl do swojej mamy szafki nowe zawieszac. A ja pojde do mojej siostry Lucyny na kawke:tak:

reklama
Witam
MOC ŻYCZEŃ DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MIELI ROCZNICE:-):-):-)

Izabelka mnóstwa zdrówka, spełnienia wszelkich marzeń oraz pociechy z Dzieci i przede wszystkim Męża:-D:-D:-D:-D życzą Kasia i Antoś;-)
Zdrówka dla Lenki bo widzę, że Malutka nadal się męczy;-)
Post jeszcze w dwupaku, oj Łuckowi chyba dobrze w jego wypasionej hawierze:-D:-D:-D

Pogoda popsuła się i zaczyna być chłodno:baffled: w ogóle to ja już czuję jesień w powietrzu, a tak tej pory roku nie lubię, że szok:wściekła/y: życie już mi wróciło do normy, wczoraj nawet ogarnęłam dom i stertę prasownia a dzisiaj nie mam co robić, tylko chodzę i jem:baffled: tak się cieszyłam, że w chorobie trochę sobie schudłam, a tu już na bank nadrobiłam braki:wściekła/y: jutro mam na rano do pracy, ale tak mi się nie chce:-( wczoraj dowiedziałam się, że M wraca dopiero 5 października:szok: chyba nie jest z tego zadowolony, ale ogólnie ciągle płacze, że mało zarobi i już mnie wkurza:no: za dużo w d... i tyle:wściekła/y: zmykam poczytać resztę i życzę miłego weekendu;-) ja po wciągnięciu talerza pierogów, zbieram siły na obiad u Siostry:-p a co tam se bede żałować;-) miłego dnia:-)

dziekuje wszystkim za zyczenia :tak:
Post moze byc sernik na zimno? w ciazy jestes, to poczestuje :-p a co "bo myszy zjedza :-p" robilam z Oskarem dzisiaj ten sernik- chyba kucharz i piekarz bedzie z niego, uwielbia pomagac
mam wszystko przygotowane- robie wołowinkę po chinsku- moja specjalnosc :happy2: i ten makaron rurki zapiekany z mielonym i w sosie slodko-kwasnym; podobno pycha; sie zobaczy
maz pojechal po babcie, czekamy na gosci; mala brudna spi :-) bedzie miala wejscie hihihi
do zobaczenia wieczorkiem ;-)

o matko już ma ślinotok...serniczek moja miłość:-):-):-):-):-)
a daj przepis na te rurki, może zrobię małzowi:tak::tak::tak:
plis
No rzucaj tym sernikiem bo się całkiem wyślinię

dorka...o przemeblowanie...fajnie;-):tak::tak::tak::tak:
Kate...oj ten Twój chłop...co się nagadasz na niego to Twoje:-D:-D:-D:-D ...nie stęskniłaś się nic a nic...nie wierzę:no::no::no::no::no::no:
a no i Tobie to nawet przytycie nic nie zagrozi laseczko więc wcinaj wcinaj;-):-):tak::tak::tak::tak:

IZA 100LAT SZCZĘŚCIA :tak::tak::tak:

Kate no nawet mnie tym przytyciem nie rozśmieszaj:-D Tobie- chudzince akurat nie zaszkodzi:tak::tak::tak:
Fajnie że już się lepiej czujesz.
Smacznego obiadku:-)

Dorka młoda spała jak zwykle. Rozdarła się o 24:00 i o 6;00 o butlę. Pojadła i spała do 7:30. Co dziwne Bartek się nie zbudził:szok::-)
A rano gadał do niej coś i mogłam się jeszcze poprzeciagać. Wycia nie było:-)
Po pierwszej nocce jest OK. zobaczymy jak bedzie dalej.

Kamu, zdrówka dla m.:tak:

Ja robiłam dzisiaj racuszki z jabłkami. Objadłyśmy się z Natasią jak bąki. Małż na meczu a Bartek u babci.Teraz wysiorbię kawkę i jadę na zakupki do Lidla. Pieluchy się skończyły więc może wypróbujemy te lidlowskie które polecacie.
Muszę spadać bo dzidź wyje mi u nogi.
Miłego popołudnia, pa.

witajcie kochane:-):-):-)

przeczytałam wszystko od dechy do dechy i zapomniałam co miałam odpisać:zawstydzona/y:
z tego co zapamiętał mój patsi móżdżek:-p
MamoBiN super, że dzieciaczki zaakceptowała wspólne spanko i mieszkanko;-):-) wiesz ja myslę, że dzieki temu rodzeństwo będzie bardziej zżytae ze sobą :tak::tak::tak::tak:
Kate jedz kochana ile wlezie, bo kto jak kto ale Ty mozesz sobie na to pozwolić:-D:-D
no najważniejsze
Iza wszystkieego najlepszego, radosci z dzieci, pociechy z męża, usmiechu każdego dnia i duuuużo zdrówka:-):-):-):-):-):-)

a ja chodzę juz zakręcona na ruski (czy czeski) zegarek:-p dzisiaj znowu na budowie:no: "obglądanie" ewentualnej, nowej kadry;-) i do tego taka dzisiaj "smutna" pogoda jest, co mnie optymizmem nie nastraja:no:

Kate Tobie chyba zle nie zrobi przytycie:-) Ciesze sie ze Ci lepiej.:tak:
MamaBiN racuszki z jablkami mniam, ja osobiscie nie robie ale moja kolezanka robi i to takie pyszne.
Iza Seba identyko jak Osik. Tez ze mna w kuchni by siedzial i robil:tak:Jakie pysznosci przygotowaliscie :tak:

My dopiero robimy obiadokolacje. Tak nam szybko dzien zlecial ze wczesniej nie zrobilismy:baffled:

coś dzisiaj pustki na forum:-p
Dziewczyny jeśli chodzi o moje odchudzanie to niestety sprawa staje się poważna:baffled: otóż mam na liczniku 60kg, czyli w moim przypadku gdzieś 5-6 miesiąc ciąży:wściekła/y: i zaczyna robić się nieciekawe bo nie ma mowy o ograniczeniu jedzenia bo jestem ciągle głodna:szok: już jedne dżinsy podarłam:-p na razie jeszcze mam z tego zwałę, ale jak waga pokaże 60 kg z ogonkiem to zacznę panikować:dry: np. dziś na kolację zorganizowałam sobie domowego fast fooda:-p bułeczka z mięskiem, sosiki, prażona cebulka;-) plus sałatka z pomidorków:-p ledwo siedzę, ale nie mogłam sobie odmówić:sorry2: Mały jeszcze się kokosi w łóżeczku i co chwila słyszę jak gada "dzie" tzn. gdzie (wywala dyda i szuka) a potem "jeee" tzn. jest:-p zaraz zmykam się wykąpać, choć nie wiem jak się schylę z takim bebechem:-p bo jutro do pracy, a po południu do kina na "Miłość na wybiegu":-D:-D:-D:-D miłego wieczoru:tak:

Faktycznie tu weekendowo;-)
Izabelka, ale pychoty zpodałaś, mniam, mniam. Ja dziś jadłam najpierw ruskie u teściowej a potem pizzę domowej roboty u mamy - mnaimuśne!:-p
Kate, dawaj fotę, ocenimy, czy z tymi kg Ci do twarzy;-) No proszę jakie konwersacje Antoś zapodaje:-D
Kamu, super, że z m w porządku:tak:
Mamabin, baaardzo lubię racuchy:tak:

Ja pomału zaczynam nas pakowac na wyjazd, a Ty Post szykuj sie na wypakowywanie, bo naprawdę nie doczekam:sorry2:

reklama
Witam i ja:happy2:
Jutro coś poodpisuje:-pbylismy dzisiaj w tych górach ale pogoda masakra:baffled:to tyle na dzisiaj po dosłwonie padam:baffled:
Oby spokojnej nocki!:tak::-)

Do góry