reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam,
Ja tez niemoge sie doczekac spodkania u Roni:tak:
Post no ta data 09.09.09 kuszaca ale czy dla Lucka:-D
Iza 13.30 kolo McDonalda:tak:
Magdzik udanych ostatnich dni urlopu:tak:
Pabla 4 godziny spania wspolczuje. Ale z Lenka mozesz sie jeszcze w dzien przespac:tak:

U nas troche zimno 12stopni. Ale niebo bezchmurne i swieci slonce:tak:Mala cos sie przestawila i budzi sie ok 7 i placze. Pospi z jeszcze z godzinke i konec spania. Ale chodzi i jeczy:baffled:Nie wiem co jej jest. mam nadzieje ze jej szybko przejdzie:-)

reklama
u mnie balagan po wczorajszej imprezie i sobie poczeka do wieczora :cool2: ja gorzej wygladam po 3 kieliszkach niz moj maz :sorry2::dry: zebrac sie nie moge
Dorka bede jechac sama :-p adres mamy juz wbity w navi ;-) jakos dojedziemy, cio? ;-)
do wieczorka mamusie
milych spacerkow
ja jutro juz do pracyyy
aha zapomnialam sie pochwalic, maz mi powiedzial,ze nie dostane prezentu, bo kasy nie bylo na koncie, strasznie mi przykro bylo
dopiero jak odwozilam wieczorem babcie to synek krzyczal,ze kwiatek jest; za lusterkiem kwiatek i zaproszenie do spa :shocked2::-D:-D naperawde w szoku bylam, zaskoczona na maksa... postaral sie ;-)

Iza - zaległe życzenia urodzinowe!!!!
fajny prezent od męża, jednak się postarał!
Post - Łucek, czekamy na Ciebie!!! Ja wciąż obstawiam 01.09:-):-)
Dorka - może mała ma teraz gorszy okres że tak się budzi, pewnie szybko jej przejdzie.
Iza, Dorka - udanego spotkania u Roni!! Koniecznie fotki róbcie i wklejcie!!
Magdzik - fajnie rocznica spędzona! do Wawy mieliście wpaść i chyba jednak nie przyjedziecie, co:-:)sorry2:
my po spacerku, młoda wybiegana, teraz czyściemy nosek, dajemy jeść i mam nadzieję że pójdzie spać, bo ja nieprzyomna jestem z deczka:sorry2:
a jutro umówiłam Lenkę na 10:00 na kolczyki...trochę się denerwuję i stresuję, muszę dzis jakiś prezencik kupić z okazji jutrzejszego bólu:sorry2:

Iza to mąż super prezent zrobił, mój tez lubi takei niespodzianki, najpierw podminuje a potem daje fajny prezent.
Ja oczywiście składam Tobie zaległe życzonka.
Kate ty i tak jesteś szczupła wiec nie narzekaj, ja jestem nizsza od ciebie mam ponad 60 kg i żyje:zawstydzona/y::-)
Pabla to miałaś nie zaciekawą nockę,współczuję
Liwus, toż wczoraj pobalowała:-)
Magdzik to kożystajcie z tego wolengo
Dziewczynki życzę udanego spotkania u Roni, z niecierpliwością czekam na zdjęcia. I żałuję że nie mogę tam być.
A ja czekam na znajomych , D po nich wyjechał. Będą przejazdem i na kawkę mają wpaść.
Maks ucina sobie drzemkę, dziś dał na pospać do 8.30 także super się wyspaliśmy.
Po południu jedziemy do kumpeli, może jakiegoś grilla zrobimy. Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia wszystkim

Iza Twoj m nie jedzie? To bedziesz miala chrzest bojowy:-) G mowi ze to prosta droga wiec chyba dojedziemy:tak:
Kamu milego spodkania ze znajomymi i udanego grilla:tak:
Pabla ja tez sie denerwowalam jak mielismy malej przekuc uszy. Ale chwile placzu bylo a teraz luzik:tak:Zmienilismy jej na kolka, nawet nie ciagnie ze nie:tak:

Mala padla w kosciele, jeszcze spi bedziemy musieli ja obudzic dac obiedek i w droge:tak:Milej niedzieli zycze.

Witam i ja:happy2:
U nas pobudka o 6.30:baffled:
MamaBiN super że Natalka już w pokoju z bratem:tak:oby nocki były super przesypiane:tak:
Iza zaległe życzenia!sto lat!no i M super prezent zafundował:tak:
Magdzik no wiejskie powietrze podobno na dzieci super działa;-)udanych ostnich leniuchowych dni:tak:
Kasia pakuj się, bo już nie długo lecicie, ach jak zazdroszcze i licze na super zdjęcia:tak:
Mamuśki pomorskie życzę udanego zjazdu:tak::-)
Post ja tam dalej czekam na 09.09.09:tak::-D

Jak już wczoraj wspomniałam bylismy w tych góach:tak:pogoda była okropna ale coś, w każdych warunkach trzeba dziecko przeciorać:-pmój M zrobił małemu bardzo śmieszne ale bardzo praktyczne nosidełko:tak::-D:-D:-Dma facet pomysły,wkleje wam zdjęcia jak ogarnę chałupę:tak:Doszliśmy do połowy Babiej Góry i zeszliśmy na dół, potem na obiad do kolegi i do miasteczka miniatur.Także dzień nawet udany:tak:

Miłęgo dnia!

Witam się z powrotem. Humor kiepski, bo R mnie znowu wkurzył do szaleństwa, niby powinnam już do niektórych debilnych zachowań przywyknąc, ale jakoś nie mogę:-p Czuję sie nadal kiepsko, hormony ze stresu chyba totalnie powariowały, bo do pełni szczęścia jeszcze wymiotuję, dobrze chociaż, że mała się trochę na wsi wyluzowała, bo inaczej wyjazd byłby totalnie zmarnowany.

Renia, bardzo Wam współczuję śmierci dziadka:-(

Post, widzę nadal w dwupaku.... a tak liczyłam na jakieś dobre wieści z BB:-)

No i czekam na relację z pomorskiego spotkania:tak:

A ja Surv nadal twierdzę że na tym Twoim teście były 2 kreski a okresowi coś się pomyliło. No i te wymioty i burza hormonów . Mnie się wydaje że Florka musi zacząć robić miejsce w pokoju dla brata bądź siostry :-)

reklama
Izabelka sto lat! Spełnienia marzeń,wszystkiego co najlepsze i oby kolejny roczek obfitował w same miłe wydarzenia!!!
Surv a no właśnie cos podejrzane to twoje samopoczucie:sorry2:Więc może jednak:confused:No dobra juz Cie nie wkurzam,skoro i tak podminowana chodzisz:sorry2:
Magdzik super,że rocznica udana,oby takiech jak najwięcej.My swoja 5.przebimbaliśmy pokłóceni,ale to taka rocznica nie ślubna,więc nie jest źle;-)
Kicrym gdzie byliście ? w Karpaczu? moi rodzice też ostatnio byli i po drodze do miasteczka miniatur zahaczyli dlatego sie pytam.Pogodę rzeczywiście mieliście kiepską,u nas też cały dzień było fatalnie i zimno:-(
Kasia,Iza proszę o przepisy na kulinarnym,bo ja makaron uwielbiam ze wszeliki dodatkami:-p

Ja wczoraj z małym przesiedziałam cały dzień w domu sama.Trochę posprzątałam tyle na ile syn mi pozwolił,bo on bardzo chce "pomagać".Zimno się tak wczoraj zrobiło i jesienią powiało,ech szkoda ,że lato sie już kończy:-:)no:,chociaż w tym tygodniu ma byc jeszcze gorąco:tak:
Dzisiaj natomiast byliśmy w ZOO:-),ale się złaziłam:szok: Mały zadowolony ,ale mało spał,więc już zaczyna być marudny.Mam nadzieję ,że w nocy za to pośpi.A dzisiaj sie wyspaliśmy jak dzikie świnie jak to Magdzik mówi,bo wstaliśmy o 9.30:szok::szok::szok: Wprawdzie była pobudka o 7.30,ale butla i chwila kręcenia zmogły małego:-):-):-)

Do góry