reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

No dziewczyny pewnie imprezują - fajowo!
Izabelka, no to m pięknie się spisał:tak:
Surv, współczuję tego kiepskiego samopoczucia :-(
Pabla, daj znac jutro jak Lenka zniosła przekłuwanie uszu:tak:Nasze kolczyki czekają;-)
Łoł, Madzia, ale było spanko:szok: Fajnie.
Magdzik, fajnie spędziliście rocznicę:tak:

reklama
No właśnie Izabelka super niespodzianka od m:tak:Oj mi sie też taka marzy,ale mój to pewnie zapomni:baffled:

Moje szczęście juz śpi,jak przypuszczałam zasnął w kilka sekund:tak:,ale wczesniej mnie jeszcze obsiurał:szok:co sie już dawno nie zdarzyło:baffled:,no ale jak sie pije wiaderkami wodę podczas kąpieli to co sie dziwić.
Idę trochę pobajerować z teściówką;-) i spać ,a może cos jeszcze fajnego w tv będzie.
Do jutra! przespanej nocy:tak:

Hej, ale Dziewczyny szaleją na imprezach;-) bardzo dobrze:-p ja w sobotę mam zamiar wyskoczyć na wiejską przytupówkę, ale nie wiem czy to wypali bo ciągle słyszę - tak bez Męża??? ta tylko nawet jakby był to i tak jest nietaneczny, ale...:baffled:
Iza super prezent dostałaś od M, mojemu taka inwencja nie grozi:-p a ten makaron nazywa się Canelloni (chyba tak się piszę) i jest ekstra - polecam i muszę sobie zrobić:-D
Surv oby dobre samopoczucie wróciło jak najszybciej:-D
Pabla trzymam kciuki za jutrzejszy wielki dzień Lenki;-)

Mały już śpi, a ja czekam na Mamę bo dziś u mnie nocuje, gdyż jutro musi się zająć Antkiem bo ja do pracy:baffled: wrażenia po filmie dość dobre:-D standardowa komedia romantyczna - to co tygryski lubią najbardziej:-) w pracy bez niespodzianek i oby tak dalej;-) miłego wieczoru:-D

Madzia my byliśmy koło Wadowic (zapomniałam jak się ta miejscowość nazywała:zawstydzona/y:ale cos na I:-p)no i niezłe spanie mieliście:tak:
KATE Tobie tez sie cos od zycia należy:tak:
Surv no lepiej się skontaktuj z Twoja ginką, niech Cie obejrzy:tak:

My po spacerku, mały zaraz kapiel i do spania:tak:ja tez bo jutro cięzki dzień:dry:

Spokojnej nocki:happy2:

hej,
moja właśnie zasypia, coś tam pogaduje pod nosem i się kręci. Oby nocka była znośna. Byłyśmy po spanku w realu bo musiałam jakieś pierdoły do żłobka jeszcze pokupować, kupiłam jej jeszcze trampki w cocodrillo za 14 zł:-)
Kate - idź i się pobaw Kochana!! co z tego że M nie ma, ja i mój m czasami wychodzimy pobawić się osobno.
Kasia - fajnie że Twoje smyki już śpią. A przed Wami wyjazd już tuż, tuż....ale fajnie!
Surv - koniecznie umów się do ginki, niech Cię zbada, może usg zrobi żeby się upewnić jak sytuacja wygląda.
Madzia - ale sobie pospaliście:szok::-) u mnie spanie do 08:00 to jest szał ciał, do 09:00 to już sobie nie wyobrażam.
Kicrym - wklej fotkę tego nosidełka!
co do latania po domu - moja lata na boso lub w sparbetkach, chociaż nauczona na boso jak jej skarpetki założę to zaraz ściąga. Więc kupiłam takie grubsze, z antypoślizgami na zbliżające się chłody.

Hej
My po spodkanku, mala (chyba z wrazenia) nie moze teraz zasnac:-)Spodkanie sie udalo, dziewczyny i ich rodziny super:tak:Zuzia mamy coreczka, Blanka slodziak a Jasiu chodzi swoimi drogami:-D Wercia grzeczna dziewczynka,a Osik bawil sie troche z Misia:tak:Mam nadzieje ze jeszcze sie spodkamy nie raz:tak:
Pabla to super zakup zrobilas:tak:
Kasia wyjazd zbliza sie wielkimi krokami.:tak:
Kate idz i sie baw a nie tylko w domu siedzisz:tak::-)
Kircym super wypad mieliscie:tak:
Madzia ale maly Ci pospal:tak: Mi sie tez marzy wyjazd do ZOO:tak:

Padam wiec zaraz lulu. Jutro do pracy, ale mi sie nie chce:eek::eek::eek: mam ndzieje ze szybko zleci:tak:

witajcie moje kochane:-)

chyba zaczynam panikować, ale Post od poludnia bodajże nic nie naskrobała, może to już?;-);-);-)
Surv my kobity mamy takie skoki hormonalne(i to nie tylko ww stanach odmiennych):sorry: i najgorsze w tym jest, ze faceci nas nie rozumieją:no:
Kasiu poproszę rownież o przepis na kulinarnym, bo ślinka cieknie :-)
Iza ja też bym taki chciala prezent:-) Fajowo masz:tak::tak::tak: i takie malutkie pytanko- jakbyś mnie spakowała w bagaż to myślisz, że by tego nie zauważyli?:-p
Kate a co tam bedziesz patrzyła na innych i słuchala "a co ludzie powiedzą":tak: przecież nic grzesznego robic nie będziesz, tylko trochę nóżką poruszasz:-p:-p:-p olej towarzystwo i rób swoje;-)
Kicrym dawaj fotki:-) zaintrygowalaś mnie tym nosidełkiem:-D:-D:-D
No no Madzia szalejecie z tym spankiem;-) oj ja też bym do zoo z Tosią się wybbrała,ale najbliższe mamy w Gdańsku:eek:
Dorka ależ Wam zazdroszczę tego spotkanka:tak::tak::tak: no nic następnym razem;-)
Pabla fartnęlo Ci się z tym trampeczkami:tak: a jak tam Lenka się czuje? katarek minął?
a my jutro rano z Tosią lecimy na morfologię, a później muszę lecieć farbę wybierać kafelki i reklamę zamawiać, oj cościk pracowicie dzień mi się zapowiada:-p a wieczorem jadę do mojej koleżanki robic się z żółtego kurczaczka na piękną blondynę:-p:-p:-p a robić mi będzie moja funfela (ktora pomimo, ze nie jest fryzjerką, a restauratorką:-p:rofl2: ale zęby wyżarła na farbowaniu- też przeszła z brunetki do super zarąbistego blondu:-D) ponieważ stwierdzilam, ze nie za bardzo uśmiecha mi się w ciągu 1,5 m-ca wydawać po raz trzeci 220 zł:crazy: i żebym jeszcze z efektu byłabym zadowolona:wściekła/y: no zobaczymy co to będzie;-)

Tosika taka kruszynka by sie do torby nie zmiescila..no cos ty :-)
mam fajna fryzjerke jakby co ;-) i bierze 100 za farbniecie i sciecie ;-) to kiedy jedziesz do Gdanska? wpadnij do mnie :tak::-D
jutro ide do spa po poludniu to dam znac
w ogole to jutro dzien pelen wrzen- Oskar wraca do przedszkola, ja ide na rade do pracy, Wercia zostaje z niania 1 raz; potem SPA :-) ale bedzie mniodzio
Kate poszalej, a co! nalezy Ci sie przeciez :-D
jeszcze raz dziekuje za zyczonka, Dorce za kwiatuszka, a Julci za paczusie :tak::tak::tak:
aha a jeszcze pare dni z wujkami u Roni i mala by raczkowala na calego :-) jak pieknie ja uczyli :-D
zmykam
dobranoc :tak:

reklama
dzien dobry ;-)
juz jestesmy po sniadanku, maly bajke oglada,Weronika bawi sie i tanczy jak leci piosenka do bajki ;-) cale szczescie jest sloneczko; ciekawe czy synek bedzie plakal jak go mąż zaprowadzi do przedszkola :-( jednak sie troszke martwie...
udanego dzionka zycze

Do góry