reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

he he
Surv... Rodzenie Łucka to jak porządna wenezuelska telenowela...rozkręca się statecznie:-):-):-):-):-):-)
Dzisiaj na KTG wyszły 2 skurcze i nawet ich nie poczułam no może małe mrowienia...rozwarcie się ciut powiększyło ale jak Pani doktor stwierdziła główkę jeszcze odpycha więc jeszcze parę odcinków nakręcę:-D:-D:-D:-D:-D
Powitałam kolejne rozstępy:eek::eek::eek::eek: powiedzczie mi dlaczego chociaż tej dolegliwości nie mogli przekazać Facetom???????? się pytam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój m stwierdził że pewnie by ich nie zauważył i chętnie przyjmie...no ale jak przekazać???:-:)-:)-(
w niedzielę kojene KTG i macanie....kurde czuję się jak kwoka którą gospodarz rano maca sprawdzając czy jajko jest:eek::eek:
co chwilę przed kimś nogi rozkładam:-D:-D:-D:-D:-D:-D a to już nie jak kwoka:-D:-D:-D:-D:-D ale ciiiiiii

Kicrym...niewiem jak ale przeoczyłam tę cudowną wiadomość ale gratuluję serdecznie...:tak::tak::tak::tak::tak: Wiedziałyśmy że się na Tobie poznają:tak::tak::tak::tak:
Tosika...koniecznie zdjęcia na zamkniętym wklej

Moje dziecko babcia kłądła już ze 20 razy a ona cały czas poza na siedzącego żulika...wkońcu zapięłyśmy w śpiworek i moze to ją jakoś uśpi w bardziej komfortowej pozycji:-D:-D:tak::tak::tak:
oki to idę zając pozycję półleżącą i odsapnąc troszkę...akurat rodzina zastępcza będzie to sobie luknę:-):tak::tak::tak:
paaaaa

reklama
Ja też nie miałam wczoraj czasu nic odpisać.
Surv przydał by ci się wyjazd , zregenerowałabyś siły
Pabla, dobrze by było jak byś zostawiła Lenkę na godzinkę , dwie bo zobaczysz jak się będzie bez ciebie zachowywała.
Też podejrzewam , że Post wróci w dwupaku jeszcze.
Liwus, gratki da Adasia za samodzielne chodzenie.
Ja jestem w pracy a wieczorem wychodzę z koleżankami na pogaduchy, to za ten piątek co nie poszłam w końcu.

właśnie położyłam małą spać, narazie leży i postękuje i posapuje pod nosem....
wróciłyśmy ze żłobka, dziś też było ok, zostawiłam ją już samą przed 10:00, poszłam do banku, potem jeszcze u kierowniczki żłobka byłam parę rzeczy załatwić no i dostałam Lenę z powrotem około 12:00. Podobno super się bawiła, nie płakała, obiad cały zjedzony:-)
Kicrym - a jak Kuba w żłobku?? gratulacje z powodu studiów - super!!!!
Tosika - właśnie myślałam o Tobie wczoraj że coś się nie odzywasz!
Liwus - pochwal się projektami! pewnie fajnie będzie wyglądać sklep:-)
Kamu - udanego wieczoru na ploteczkach!
Post - oj, Łucek chyba czeka na tego 09.09.09:-):-)
Surv- może Florka na spacerze zaśnie? udanego polowania w sklepach!

Ja sie przed chwila obudzilam z drzemki. Mala jeszcze spi. Dzis ide na noc wiec musialam sie zdrzemnac:tak:
Post no cosik sie ruszylo:tak:Moze Lucek czeka teraz na ciocie Kasie az wroci z wakacji:-D:laugh2:
Pabla super ze Lenka tak dobrze znosi zlobek, trzymam kciuki zeby tak zawsze:tak:
Kamu ale masz fajnie:tak:Udanego wieczoru:tak:
Survi ale Florka dlugo zasypia:-D Ostatnio Misia zasypia w trzy minuty:tak: I to jest najlepsze:happy: Udanych lowow zycze:tak:
Liwus dawaj zdjecia:tak:

Pabla ale masz dzielna dziweczynkę - a mama tak się zamartwiała:tak:
kurcze u nas dziś pierwsza w życiu gorączka:szok:
obudziło się moje szczęscie z płaczem 3.30 i jak zobaczyłam butaczka na polikach to prawie zemdlałam - kurcze tak to jest jak człowiek jeszcze się na czymś nie zna;-)
dziś idziemy do pani dr wieczorową porą coby go obadała
kupki powróciły śluzowate więc pewnie jakiś wirus i obejrzeć trzeba
a ja jak na złość spotkania mam z architektem i prawnikiem:eek: i nie wiem jak się wyrobię
do tego spanie coś jak u Florki - godzina prób w domu, 2 godziny prób na spacerku i d... zbita
teraz padł po wielkich płaczach i oczywiście na rączkach się kazał nosić, a jak mama siądziesz w fotelu to awantura gwarantowana:sorry:

Dziewczyny ten sklep i logo to Tosiki , ja sklepu nie otwieram tylko można to nazwać gabinetem masażu. A Tosice z tego co wiem robili specjaliści :-)Ale naprawdę bardzo fajne. No nie mówiąc że pierwszy raz w życiu widziałam taką wizualizację sklepu ale bardzo fajne. Logo TUP-Tupa też ekstra. Jestem pełna zachwytu. Także Tosika powodzenia w dalszych podbojach..

Już się nie mogę doczekać fotek od Tosiki,napewno sklep wygląda super!!!

Post no to może faktycznie Łucek na 999 czeka:tak:
Pabla super,że Lenka sobie tak radzi.A do kiedy będziesz z nia chodziła?
Renia zdrówka dla Tymcia.Może to zęby? u nas byłą gorączka przy ząbku własnie.
Survivor co złowiłas?

U nas dzisiaj szok i jeszcze raz szok:szok: Moja siostra w ciązy:szok::szok::szok::szok: Tzn.Narazie u lekarza jeszcze nie była,ale test pozytywny:sorry:

Z tym TOsikowym sklepem to na razie projekt ale już niebawem taki będzie w realu.

Madzia gratki dla siostry z powodu zaciążenia..
Renia szybkiego powortu do zdrowie dla maluszka , a jak nie zeby to może 3-dniówka?

Ostatnia edycja:
Madzia - jeszcze jutro i w poniedziałek zaprowadzam ją rano i odbieram po obiedzie - czyli około 12:00, a we wtorek mam zamiar już spróbować na cały dzień tak ze spaniem. Zobaczymy jak będzie.
Liwus - a, to sklep Tosiki?? to czekamy na jakieś fotki jak już będzie.
My już po spacerku, młoda wyjadła pół piaskownicy, robi się coraz bardziej samodzielna, sama wchodzi na prawie wszystkie zabawki.....oj, ganiać za nią muszę:sorry:

reklama
Do góry