reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej
jestem i zyje,ale ledwo :sorry: wieczrem jak polozymy dziwci to siadamy do papierow, jeszcze dyzury pomagam mezowi ukladac; bzdura,zeby nauczyciele musieli; :confused2:
w pracy nie mam kiedy isc do ubikacji, klasa narazie oki, juz mialam pierwsza rozmowe z wychowankiem, jakos to bedzie
tesknie za wami i poranna kawusia :-( za tydzien moze jakos sie uspokoi
Weronika pieknie raczkuje- dzieki wujaszkowie z bb :tak: potrafi prawie przez caly pokoj przejsc, mowi "nie ma" i pokazuje, np niania dzisiaj mowi,ze mala powidziala "mama nie ma" ;-) niania sie spisuje
Oski super przedszkolak :-D uczy maluszki wszystkiego, pomaga im; pokazuje gdzie co jest; pani dziisiaj go chwalila; pekam z dumy :happy:
Post czekam na super wiesci :tak:
Tosika tez jestem ciekawa sklepu!!!
Madzia gratki dla siostry, jej pierwsze?
buziam i zajze jak dam rade
buziakli dla maluszkow

reklama
Madzia, przekaż gratulacje siostrze! No i zobaczysz, jak fajnie być ciocią (o ile jeszcze nie wiesz:tak:)

Ja na zakupach nic fajnego nie wyhaczyłam, ale szał twórczy musiałam jednak gdzieś spożytkować i popełniłam obiecywany z dawna album scrapkowy dla Laury... nie do końca jestem zadowolona, ale cóż...będę mieć sklep to sobie w nim profesjonalne takie cudo kupię:-)

Post, jak tam telenowela? Oczywiście zdajesz sobie sprawę, ze w porządnej telenoweli poród zaczyna się w jednym odcinku, po czym następuje rozciagniecie akcji porodowej na dobry tydzień oglądania?:-D:-D

Młodą tatuś znowu raczył uśpić, żeby nei musieć się nią zajmować...i pół godziny temu wstała:wściekła/y: Teraz oczywiście zachowuje się jak po popołudniowej drzemce, czyli energia ją roznosi i zero szans na spanie do północy... chyba się zamknę w salonie i pod pozorem pracy, pójdę cichcem spać:-p

Miłego wieczoru!

surv...zaóz ten sklep to chętnie album taki kupię:tak:
Masz rację kobieto.
Odcinek zaczął się wczoraj wieczorem przy oglądaniu "Alternatyw". Nie wiem czy to głos śpiewaczki na mnie tak zadziałał ale o 12 w nocy już mieliśmy jechać do szpitala ale jeszcze pod koniec odcinka pod prysznic poszłam bo coś mi te skurcze (regularne co 10 min ) za cienkie były..no i ciut się rozeszły :-D:-D:-D:-D:-D...a w nocy już mniej regularne..teraz mam też nieregularne..
Małż prosił bardzo młodego żeby jeszcze dzisiaj do pracy mógł pójść bo cośtam dokończyć musi:-D:-D:-D...się zobaczy
..teraz przerwa na reklamę :)

Madzia...ale wieści:szok::szok::szok::-D
Izabelka..się zaczęło...a młoda zdolna...:-)
Renia...zdrówka dla Tymka...
oki
to ja już po śniadaniu:-):-):-):-)
poczytam jeszcze o skurczach :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D

Ale puchy! Gdzie te czasy gdy wszystkie na macierzyńskim siedziały, z mało inwazyjnymi noworodkami i kupą czasu na BB:-)

Post, no Łucek nieźle sobie w kulki leci:-) Byle nie przedobrzył, bo wykończeni oczekiwaniem rodzice powitają go w końcu smętnym, umęczonym uśmiechem:-p

U nas za to za oknem smętnie, nagle się jesień zrobiła...niby lubię, ale to dość demotywujące jednak jest taka szarość za oknem. No nic mama dziś przychodzi niby dzieckiem się zająć,w ięc jest nadzieja, że zanim się zmęczy samą myślą o zajmowaniu się dzieckiem, to choć z kwadrans spaceru uda się wymusić:-p
A ja chyba skorzystam z okazji i skoczę do biura rachunkowego parę domów dalej obadać sprawę zakładania działalności i pomocy ksiegowej...działać trzeba, zima idzie a wraz z nią gigantyczne opłaty za ogrzewanie:-p:-p

Survivor a gdzie te czasy jak wszystkie jeszcze w ciąży na L4 siedziały ? to się wtedy na BB działo:tak:
Ale minimum zachowane - 1 ciężarna i 2 siedzące w domu klikają;-)

U nas też jakoś paskudnie na dowrze,ale dobrze,że nie pada,może uda się gdzieś później wyjść.
Miałam jechać jeszcze dzisiaj do alrgologa ,bo się przejął moimi wynikami z moczu,ale auto pojechało na pomiary,a nawet nie wiem jakim autobusem bym miała tam dojechać,pewnie dwoma,co mi się z małym jakoś nie widzi,a jeszce nie daj Boże jakby deszcz nas złapał:no: No to siedzimy w chacie.
Maciuś wstał jak zwykle o 6.30 ,tyle tylko,że ostatnio jeszcze zasypiał ze mna i tak do 9-10 żeśmy spali ,a dzisiaj się nie dało:no:Za to w nocy była tylko jedna pobudka i szybkie zaśnięcie,ale ja coś spać i tak nie mogłąm przez tą moja siostrę:eek:
Młody właśnie przed chwilą padł,a ja idę coś wszamać.

Post czytałam Twojego posta :happy: z niedowierzaniem. Ale faktycznie telenowela ... ciekawe kiedy się reklamy skończą. jak już będziesz jednopakiem to prosimy o wieści chociażby SMSowe. I powodzenia z Łuckiem aby był maleńki i szybko się wykluł.

Surv własnie keidy te czasy były kiedy to wszystkie na BB siedziały całymi dniami a dzieci spały po 20hna dobę z przerwami na cycka i kupę :-)

Madzia powodzenia w takim razie przy następnej wizycie u alergologa. A to że siostra w ciąży to chyba radość , co?

My zaraz czmyramy do Babci i na spcer ale na nogach bo perspektywa znowu połowy domu w piasku od kół wózkowych mnie nie raduje. Więc twardo będziemy tuptać na nóżkach.

proszę jakie humory dopisują na forum:-):-)
Tylko sprawdziłam czy Łucek wylazł z gniazdka i zmykam.
Lena sama w żłobku, ale za godzinę po nią idę, więc lecę do kuchni robić rurki a'la Izabelka a potem po młodą.
Jak pójdzie spać to poczytam i poodpisuję.

reklama
Do góry