reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam Was kochane.

Strasznie sie stesknilam i wram na dobre.
Troche przeczytalam i chyba mniej wiecej wiem co u Was.

Pabla- swietnie, ze Lenka zadowolona ze zlobka, oby tak dalej.
Madzia- oj widze, ze bylo goraca z ta historia ciazowa, zapewne mozna wyciagnac z tego jakies wnioski:-p
liwus- ty mi tu nie rob smaka swiezym pieczywem, w PL tak wcinala chrupiacy chlebus (po pol bochenka na raz), ze usialam zabrac ze soba pudelko aqua slim, zeby sie pozbyc wakacyjnych nadwyzek.
renia- zdrowka dla Tymusia:tak:
Surv- powodzenia w przedsiewzieciach biznesowych, czytalam o tym na zamknietym i przyznam, ze wszystko brzmi ciekawie.
Tosika- gratulacje nowego sklepu, ty to dopiero idziesz jak burza:szok:.

Po przyjezdzie z Polski zastalam dom w takim samym stanie w jakim go opuscilam, tj. wygladal jak lej po bombie. Nie wiedzialam w co rece wlozyc, zwlaszcza, ze najmlodszy czlonek rodziny na nic mi nie pozwalal. Musze szybko kupic dwie bramki na schody bo mala sie caly czas po nich wspina, a ja sie stresuje.
Przywiozlam z PL najnowsza ksiazke ''Superniani'' , tj. Doroty Zawadzkiej i musze przyznac, ze mi sie podoba, moze ktoras czytala?

Jutro do pracy-szkoly, wiec wakacje sie skoncczyly na dobre:-(.

Witam się i ja wieczorową porą:-):-):-)

Wczoraj tak mnie dziecko przeciorało, że padłam o 20.30:szok::szok::szok: Ale mi dała wycisk:eek: Cóż: było, minęło:tak: Dzisiaj trochę lepiej:-)

Dzisiaj dzień pełen atrakcji wszelkiego rodzaju dlatego też zaraz spadam w wyrko. Jutro mam dyżur na uczelni, a potem z Julcią idziemy na pierwszy po miesiecznej przerwie basen. Mam nadzieję, że nie bedzie wielkiego zdziwka i dziecina się ucieszy:-D:-D:-D Wszystkie Was poczytałam i wierzę, że jutro uda mi się coś więcej napisać.

Beaa - fajnie, że jesteś. Wrzucaj zaraz świeżutjie foty Zainab:tak::tak::tak:
Madzia - niezła historia z siostrą. Trzeba wierzyc, że ta cała sprawa da jej do myślenia. Na pewno kosztowała ją (i Was zapewne) sporo nerwów. Ważne, że wszystko ok. Mam nadzieje, że uspokoiłaś się trochę:tak:
Pabla - Lenka zuch dziewczyna:-D:-D:-D Ale przecież to nic nowego:tak: Oby tak dalej. Może jednak skusisz się na rozgrzewający masażyk:-p:-p:-p
Liwus - jak pieczywko??? Jak przeczytałam, to ślinka mi pociekła:laugh2: U nas niby mamy mały sklep i codziennie świeże bułki, ale mnie jakoś zupełnie nie podchodzą. Wieczorem, to o świeżutkich bułeczkach można naturalnie zapomnieć. U moich rodziców jest znacznie lepiej w tej kwestii, ale o 6 czy 7 rano nie chce mi się taki kawał chodzić:-):tak::-D;-)
Post - "Moda nasSukces" to pikuś przy Twoim scenariuszu:happy: Trzymajcie się:cool2: Ucałuj Łucka:-):-):-)
Surv - co udziergałaś??? Na pewno coś superaśnego. Fotki, please:tak::tak::tak:
Tosika - ten Poznań coś trendy. Ja tam jadę od 11 do 13.09 na konferencję, a Marcin 2 dni później na targi spożywki:cool2: Gratuluję rozwoju spraw. Trzymam kciuki:tak:
Buziaki dla wszystkich i spokojnej nocki:cool2::cool2::cool2:

dzięki dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy:tak::tak::tak: jesteście kochane:-):-):-) ale i tak stracha mam czy nie przinwestowaliśmy:zawstydzona/y: no cóż w razie czego któraś mnie przyjmie pod swoj dach:-p:-p:-p:-D:-D:-D
Surv nie ma co się rozdrabniać ;-);-);-) Ja tam uwielbiam rękodziela;-)i supermarket to jest to:-):-):-)
Liwus ja mam do Ciebie najbliżej chyba, i na świeży chlebek zaraz wskoczę:-p
Madzia ale jaja z tym testem:szok::szok::szok::szok: no w takim wypadku butelka wina i Tobie i siostrze się przyda;-) a na te bóle może dobra być maść końska....i dobry masażysta:-p:-p:-p:rofl2: zresztą dla Pabli i Reni również:cool2: No to jutro Pabla masz dzien rodzinnny:tak::tak::tak: a co do amorow to mnie chyba też przesilenie dopadło, bo normalnie mój M mowi, ze abstynencja jak nic:sorry::-p
Renia nie ma to jak u mamy, co? ja to się zawsze czuję u rodziców jakbym na wczasach jakiś była, bo i jedzonko pod nos ci podkladają, dzieciorkami się zajmą, normalnie eden:-D:-D:-D:-D:-D no i zdróweczka dla Tymusia:-)
Beaa no wreszcie jesteś!!! Wiesz jak za Tobą tęsknilyśmy:tak::tak::tak: i wiesz co jestem pewna, jak bym zostawila mojego M samego w domu na pare tygodni, to bym to samo przeżyła:szok:;-):-D:-D:-D taki to męski ród:-p
Magdzik zaintrygowałaś mnie, ponieważ moja psiapsióla też jest wykladowcą u nas na uczelni i tez jedzie na jakąś konferencje w tym tygodniu (tylko nie wiem czy do Poznania?:szok:) a ona wyklada na technologii żywności:tak::tak::tak:
Kamu nie mam zielonego pojęcia o targach ciażowych:tak::tak::tak: ale mogę dać Ci namiary na jedną firmę, którą planowałam ściągnąć do Olsztyna:tak:bardzo śliczne ma ciuszki:tak:
a ja dzisiaj byłam z koleżanką (tą co moze potencjalnie znać Magdzik:-p) w kinie, na Milość na wybiegu i powiem Wam, że symaptyczny i mily film ale chyba nie polecam;-) takie baju-baj;-) ale za to jutro idę na disco :cool2::cool2: z koleżankami z mojego bylego urzędu;-);-);-) aczklowiek w skrytości Wam powiem, ze taaaaaak mi się nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i tak kombinuje, jak tu się wykręcić;-)
kochane jutro wkleję zdjecie mojego blondu:-p (bo dzisiaj taka jakaś rozstrzepana jestem:zawstydzona/y::-p)

witam pierwsza:-)
Post - odezwij się!!!
Beaa - witaj!
my dziś pobudka około 07:00, młoda już bryka, M już zrzędzi:sorry:
dobra, narazie uciekam....ale jakaś podkurw.... od rana chodzę.....

no jestem jestem
Reklamy to podstawa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem jestem
ale ciut niewyspana//w nocy skurcze co 10 min...pierońsko kurna bolesne ale takie ciut krótkie...powinnam pod prysznicem noc spędzić normalnie/
teraz po duszu..się zobaczy jak narazie 8 min ale może coś przejdzie albo sie rozkręci no bo ileż można...
One mi przepowiadają poród...no to ja już wiem że będę rodzić tylko potrzebuję tych porodowych:-D:-D:-D:-D:-D
Korek też się odtyka więc

kto wie, teraz reklamy ale co będzie w następnym odcinku to już nie wiem zupełnie

Post, a może tak podkręcenie akcji i zamiast prysznica spowalniającego przyspieszająca wycieczka na porodówkę?:tak::tak: Ponadto chciałam zauważyć, że dziś imieniny Teodora...może jak dasz mężowi do wyboru Teodora albo Łucka to wybierze to drugie?:-D

Beaa, witaj z powrotem - stęskniłyśmy się za Tobą i Zainab;-) A co do mieszkania...to chyba tego należało się spodziewać:-p Gdybym ja R zostawiła na parę tygodni samego, to jak sądzę drzwi od mieszkania by powrocie otworzyć nie można, bo by je śmieci przywaliły:-)

U nas dziś ładnie, ale jesiennie...to moja ukochana pora roku, mimo napadów melancholii;-) Wygnam chyba R na spacer z małą, a sama będę dalej odwalać pracę koncepcyjną przy firmie (albo korzystając z ich nieobecności się wstrętnie poobijam, a demonstracyjnie popracuję, jak wrócą:-p)

Miłego dnia!

Ja sie witam tak na szybko:eek:
U nas gorączki ciag dalszy:-(mocz ok nic nie wyszło, ale nadal jak czopek przestaje działac to dochodzi do 39 z kreskami:-(
W pracy ok, jeden dalej zyga:confused2:inne łobuzuja i na nic nie mają ochoty normalnie cyrk na kółkach:sorry:zaraz się zbieram po coś do żarcia bo od kilku dni zyjemy na pizzy:eek:no i zajęcia musze przygotowac, mam nadzieje żę się rozkręce bo tak na nic czasu nie mam:sorry::no:
pozdrawiam was gorąco:tak:
Post trzymaj się dzielnie:tak:
Miłego dnia!

Czesc Kochane:tak::-)
Stesknilam sie za Wami bardzo i przepraszam za zaniedbanie.U nas ostatnio szalenstwo .Duzo pracuje a jak mam wolne zajmuje sie Miskiem i siostrzenica gdyz zamieszkala u nas z siostra.Siejka rozstala sie z facetem:baffled::baffled:i w domu mamy wielkie "rumunowo" wszyscy na kupie ciagle burdel.Kilka dni temu dostalismy propozycje mieszkania ,ucieszylam sie bo 4 pokoje ale po obejrzeniu nie zdecydowalismy sie gdyz kliteczki straszne i na poddaszu ale najwazniejsze ze cos sie ruszylo:tak:

Misiek wielki chlop i grzeczny bardzo zmianilo sie moje dziecko w prawdziwego aniolka,2tyg temu bylismy na pogotowiu gdyz napil sie sporo szamponu:wściekła/y: chcieli nas zatrzymac na obserwacje ale jak zobaczyli Miska wchodzacego w kazdy kat robiacego porzadek puscili do domu;-)Mis juz 3 razy przechodzil jelitowke dzis w nocy znowu wymiotowal mala Ania przynosi takie chorobska z przedszkola..

W pracy bardzo dobrze kolezanki swietne,atmosfera naprwde dobra.Bardzo dobrze sie czuje pracujac:-)

Staralam sie Was podczytywac wiec z tego co pamietam:
Kicrym gratki !
Pabla ciesze sie ze mala w zlobku daje rade ,zobaczysz z kazdym dniem bedzie lepiej i Ty bedziesz sie mniej stresowac:tak:
Tosika gratuluje biznesow:tak:

I najwazniejsze POST nie bylo dnia abym nie myslala o Tobie i Łucku oby jak najszybciej sie pojawil na swiecie :-):-)

Wybaczcie taka przerwe ale czasami do kompa podejde na zaledwie 10 minut ...:wściekła/y::wściekła/y:

Izabelka dzieki za wiadomosc :-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Andula, no my tu wszystkie czekałyśmy na Ciebie i się martwiłyśmy, więc odzywaj się czasem jeśli nie chesz któregoś dnia witać w drzwiach delegacji z BB:-p Widzę, ze Ci się spory zamęt w życiu zrobił, więc trzymam kciuki, żeby się jakoś poukładało... no i własne mieskzanie w tej sytuacji nie byłoby od rzeczy;-)

Kicrym, zdrówka dla Kubusia! Jeśli to trzydniówka, to jutro już powinno być lepiej:tak:

Tosika, wysłałam Ci PW z informacjami urlopowymi;-)

Siadam do roboty translatorskiej jednak, bo potem bedzie mi się chciało jeszcze mniej:sorry: Mała zasneła na jeździku:szok: Chyba to jest pomysł na usypianie - zero wycia, tylko spokojny zwis z pojazdu w trakcie jazdy:-D

Do góry