pabla27
Fanka BB :)
wolę nie prosić bo sam się chłopak rozgrzeje a ja na amory ochoty nie mam ostatnioPoproś M niech ci pomasuje,najlepiej z jakąs maścią rozgrzewającą![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wolę nie prosić bo sam się chłopak rozgrzeje a ja na amory ochoty nie mam ostatnioPoproś M niech ci pomasuje,najlepiej z jakąs maścią rozgrzewającą![]()

.

Ale mi dała wycisk
Cóż: było, minęło
Dzisiaj trochę lepiej:-)

Wszystkie Was poczytałam i wierzę, że jutro uda mi się coś więcej napisać.

Ale przecież to nic nowego
Oby tak dalej. Może jednak skusisz się na rozgrzewający masażyk

U nas niby mamy mały sklep i codziennie świeże bułki, ale mnie jakoś zupełnie nie podchodzą. Wieczorem, to o świeżutkich bułeczkach można naturalnie zapomnieć. U moich rodziców jest znacznie lepiej w tej kwestii, ale o 6 czy 7 rano nie chce mi się taki kawał chodzić:-)
;-)
Trzymajcie się
Ucałuj Łucka:-):-):-)

Gratuluję rozwoju spraw. Trzymam kciuki

jesteście kochane:-):-):-) ale i tak stracha mam czy nie przinwestowaliśmy
no cóż w razie czego któraś mnie przyjmie pod swoj dach

no w takim wypadku butelka wina i Tobie i siostrze się przyda;-) a na te bóle może dobra być maść końska....i dobry masażysta

zresztą dla Pabli i Reni również
No to jutro Pabla masz dzien rodzinnny

a co do amorow to mnie chyba też przesilenie dopadło, bo normalnie mój M mowi, ze abstynencja jak nic

no i zdróweczka dla Tymusia:-) 

i wiesz co jestem pewna, jak bym zostawila mojego M samego w domu na pare tygodni, to bym to samo przeżyła
;-)

taki to męski ród
) a ona wyklada na technologii żywności

ale mogę dać Ci namiary na jedną firmę, którą planowałam ściągnąć do Olsztyna
bardzo śliczne ma ciuszki
) w kinie, na Milość na wybiegu i powiem Wam, że symaptyczny i mily film ale chyba nie polecam;-) takie baju-baj;-) ale za to jutro idę na disco 
z koleżankami z mojego bylego urzędu;-);-);-) aczklowiek w skrytości Wam powiem, ze taaaaaak mi się nie chce

i tak kombinuje, jak tu się wykręcić;-)
(bo dzisiaj taka jakaś rozstrzepana jestem
)

Ponadto chciałam zauważyć, że dziś imieniny Teodora...może jak dasz mężowi do wyboru Teodora albo Łucka to wybierze to drugie?
Gdybym ja R zostawiła na parę tygodni samego, to jak sądzę drzwi od mieszkania by powrocie otworzyć nie można, bo by je śmieci przywaliły:-)
)
inne łobuzuja i na nic nie mają ochoty normalnie cyrk na kółkach
zaraz się zbieram po coś do żarcia bo od kilku dni zyjemy na pizzy
no i zajęcia musze przygotowac, mam nadzieje żę się rozkręce bo tak na nic czasu nie mam

:-)
i w domu mamy wielkie "rumunowo" wszyscy na kupie ciagle burdel.Kilka dni temu dostalismy propozycje mieszkania ,ucieszylam sie bo 4 pokoje ale po obejrzeniu nie zdecydowalismy sie gdyz kliteczki straszne i na poddaszu ale najwazniejsze ze cos sie ruszylo
chcieli nas zatrzymac na obserwacje ale jak zobaczyli Miska wchodzacego w kazdy kat robiacego porzadek puscili do domu;-)Mis juz 3 razy przechodzil jelitowke dzis w nocy znowu wymiotowal mala Ania przynosi takie chorobska z przedszkola..

Widzę, ze Ci się spory zamęt w życiu zrobił, więc trzymam kciuki, żeby się jakoś poukładało... no i własne mieskzanie w tej sytuacji nie byłoby od rzeczy;-)
Mała zasneła na jeździku
Chyba to jest pomysł na usypianie - zero wycia, tylko spokojny zwis z pojazdu w trakcie jazdy