dzięki dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy

jesteście kochane:-):-):-) ale i tak stracha mam czy nie przinwestowaliśmy

no cóż w razie czego któraś mnie przyjmie pod swoj dach

Surv nie ma co się rozdrabniać ;-);-);-) Ja tam uwielbiam rękodziela;-)i supermarket to jest to:-):-):-)
Liwus ja mam do Ciebie najbliżej chyba, i na świeży chlebek zaraz wskoczę
Madzia ale jaja z tym testem

no w takim wypadku butelka wina i Tobie i siostrze się przyda;-) a na te bóle może dobra być maść końska....i dobry masażysta

zresztą dla
Pabli i
Reni również

No to jutro Pabla masz dzien rodzinnny

a co do amorow to mnie chyba też przesilenie dopadło, bo normalnie mój M mowi, ze abstynencja jak nic

Renia nie ma to jak u mamy, co? ja to się zawsze czuję u rodziców jakbym na wczasach jakiś była, bo i jedzonko pod nos ci podkladają, dzieciorkami się zajmą, normalnie eden

no i zdróweczka dla Tymusia:-)
Beaa no wreszcie jesteś!!! Wiesz jak za Tobą tęsknilyśmy

i wiesz co jestem pewna, jak bym zostawila mojego M samego w domu na pare tygodni, to bym to samo przeżyła

;-)

taki to męski ród
Magdzik zaintrygowałaś mnie, ponieważ moja psiapsióla też jest wykladowcą u nas na uczelni i tez jedzie na jakąś konferencje w tym tygodniu (tylko nie wiem czy do Poznania?

) a ona wyklada na technologii żywności

Kamu nie mam zielonego pojęcia o targach ciażowych

ale mogę dać Ci namiary na jedną firmę, którą planowałam ściągnąć do Olsztyna

bardzo śliczne ma ciuszki

a ja dzisiaj byłam z koleżanką (tą co moze potencjalnie znać Magdzik

) w kinie, na Milość na wybiegu i powiem Wam, że symaptyczny i mily film ale chyba nie polecam;-) takie baju-baj;-) ale za to jutro idę na disco

z koleżankami z mojego bylego urzędu;-);-);-) aczklowiek w skrytości Wam powiem, ze taaaaaak mi się nie chce

i tak kombinuje, jak tu się wykręcić;-)
kochane jutro wkleję zdjecie mojego blondu

(bo dzisiaj taka jakaś rozstrzepana jestem

)