Kamu wszystkiego najlepszego!!! Dużo szczęcia i miłościna kolejne lata!
Pabla ,Magdzik jak czytam o waszych dziewczynach,to normalnie jak bym Maćka widziała
Wszędzie wlezie i to biegiem,a na spacer na nóżkach to nie ma mowy
chyba bym ocipiała,bo przecież czyścioch jeden musi pozbierać wszystkie pety i śmieci po drodze i haps do buzi,mmm pecik taki mniam
Także my na spacery wózkiem,a po podwórku sobie lata,ale tu petów nie mamy,ale za to kamyczki
,ale je wypluwa,no i wanna z wodą do podlewania ogródka,to to już jest szał pał
Pabla nie stresuj się podróżą,bo to jeszcze gorzej.Daj znać jak tam Lenka dzisiaj cały dzień w żłóbku.No właśnie się tak zastanawiałam jak to ze spaniem jest,bo niektóe dzieci maja swoje pory snu i niekoniecznie jest o po 12
Kate no i super,że się pobawiłaś.Powodzenia na jazdach!
Kicrym zdrówka dla maluszka
Ja mam rozkminkę z pracą,bo dostałam propozycję w AIG,ale sama nie wiem
,no i co z małym
My się zaraz zbieramy na szczepienie na MMR.Mały śpi na dworze już ponad godzinę,a ja już tyyyle rzeczy zdążyłam zrobić oczywiście biegusiem,bo jak wstanie to już będę miała rzepa u nogi
Oj właśnie się budzi,,ech ten durny pies znów szczeka
Pabla ,Magdzik jak czytam o waszych dziewczynach,to normalnie jak bym Maćka widziała
Wszędzie wlezie i to biegiem,a na spacer na nóżkach to nie ma mowy
chyba bym ocipiała,bo przecież czyścioch jeden musi pozbierać wszystkie pety i śmieci po drodze i haps do buzi,mmm pecik taki mniam
Także my na spacery wózkiem,a po podwórku sobie lata,ale tu petów nie mamy,ale za to kamyczki
,ale je wypluwa,no i wanna z wodą do podlewania ogródka,to to już jest szał pał
Pabla nie stresuj się podróżą,bo to jeszcze gorzej.Daj znać jak tam Lenka dzisiaj cały dzień w żłóbku.No właśnie się tak zastanawiałam jak to ze spaniem jest,bo niektóe dzieci maja swoje pory snu i niekoniecznie jest o po 12

Kate no i super,że się pobawiłaś.Powodzenia na jazdach!
Kicrym zdrówka dla maluszka
Ja mam rozkminkę z pracą,bo dostałam propozycję w AIG,ale sama nie wiem
,no i co z małym
My się zaraz zbieramy na szczepienie na MMR.Mały śpi na dworze już ponad godzinę,a ja już tyyyle rzeczy zdążyłam zrobić oczywiście biegusiem,bo jak wstanie to już będę miała rzepa u nogi

Oj właśnie się budzi,,ech ten durny pies znów szczeka

Może uda się trochę zrelaksować