Mondzi
Fanka BB :)
Madzia, szkoda, że pracować nie dasz rady. Ma to na pewno wiele plusów, ale... No właśnie... Jestem jak najbardziej za tym, żeby jak najdłużej z dzieckiem posiedzieć i samemu sobie wychować, ale ostatnio coraz częściej chciałabym choć co jakiś czas gdzieś wyjść, choćby do pracy. Ech... Na moją teściową liczyliśmy długo, miała się zajmować Tymkiem. Wciąż przedłużałam urlop wychowawczy, robiąc z siebie idiotkę, aż w końcu usłyszeliśmy, że ona nie da rady, bo jest chora. Teraz pewnie chciałaby z Julią zostawać, ale jak mnie życie do tego nie zmusi, to jest bez szans. Hm... Może się okazać, że mnie zmusi, niestety :-(
Kamu, fajne masz zajęcie z szukaniem ciążowych firm
Choć na dłuższą metę pewnie męczące.
Tymi ma gorączkę... Dobiło mnie to trochę, bo pewnie za chwilę będzie Julia. W niedzielę byliśmy na urodzinach u jednego z Tymkowych kolegów i on też ma od dziś temperaturę. Kurka, do przedszkola go we wrześniu nie dałam, żeby nie było problemów z wyjazdem do Turcji, a tu taka kicha. Wrrr... Zaraz muszę ich budzić... Tymcia do pana doktora, a Julię coby oddać mojej mamie...
Kamu, fajne masz zajęcie z szukaniem ciążowych firm
Choć na dłuższą metę pewnie męczące. Tymi ma gorączkę... Dobiło mnie to trochę, bo pewnie za chwilę będzie Julia. W niedzielę byliśmy na urodzinach u jednego z Tymkowych kolegów i on też ma od dziś temperaturę. Kurka, do przedszkola go we wrześniu nie dałam, żeby nie było problemów z wyjazdem do Turcji, a tu taka kicha. Wrrr... Zaraz muszę ich budzić... Tymcia do pana doktora, a Julię coby oddać mojej mamie...