reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

u nas c.d. męki
dziecko postanowiło nie jeść, nie pić:-( po kąpieli nawet nie spojrzał na kolacyjkę
dostał tylko bactrim
oj już się boję nocki
ogarnę ciut domek bo dziś wisiał większość dnia na mnie i jak po tornadku a rano na 5 min wpadają ludze którzy od grudnia chcą się wprowadzić na moje lokum
do tego czasu ja mam zamiar już oswajać swoje kąty:eek: więc niech oglądają krajobraz po bitwie:sorry:
Pabla super, że Lenka ma się lepiej:-)
Izabelka trzeba było na ryby;-)
dobrej nocki wszystkim (rzeczywiście coraz ciszej na bb)

reklama
Hej:-)

Przede wszystkim zdrówka dla wszystkich dzieciaczków i mam:tak::tak::tak: Widze, że się ostro posypało. Nasze "gilowo" to przy tym pan pikuś:cool2: Jesteśmy już na końcówce - wszystko ok.

Ja niestety nie mam na nic czasu. Praca się rozkręca, siedzię na uczelni, strach myśleć jak wszystko ruszy pełną parą. Jula dokazuje, że hej. Jest wszędzie:-D Boże, jest taka pocieszna ta miłość mojego życia:happy: Codziennie coś nowego, a ja napatrzyć się nie mogę i przytulać i całować bym cały dzień chciała. Julcia tyle nowych rzeczy się uczy, że ja nadążyć za nią nie mogę. Do tego łobuz, że hej:cool2: Oj dobrze, że dziadkowie pomagają, bo inaczej cieniutko bym przęgła, oj cieniutko...............:eek:

Podejrzewam, że na pisanie czasu będe miała jak na lekarstwo. Czytam Was dzielnie i wiernie:tak: Czasami tak mnie zbiera na długaśnego posta, a potem................same wiecie jak to jest. Trzymajcie kciuki za walkę z codziennością:laugh2: Buziaki i zdrówka dla wszystkich:-)

Ja się odmeldowuję z posterunku, odwaliłam 5 zleceń, poćwiczyłam z Florką samodzielne chodzenie, poćwiczyłam szycie na maszynie...raczej nie zanosi się bym miała zostać mistrzynią patchworków:-p, a teraz usiłuję dokiwać się do 23, żeby dziecięciu antybiotyk zapodać. No i doszłam do mocno spóźnionego wniosku, że jednak trzeba było się w szkole nie obijać, to bym teraz jak człowiek na porządnym etacie siedziała, a nie ciągnęła 16-godzinne dni pracy...no można było jeszcze bogato wyjść za mąż:-D:-D

I tym marzycielskim akcentem mówię wszystkim dobranoc;-)

To ja mówię dzień dobry!
Kolejny piękny dzień przed nami, a ja w pracy, buuu
Zapracowanym mamom życzę więcej wolnego czasu:tak:

Miłego dnia!

Witam się i ja , głowa mi pęka, przeziębienie wzięło mnie na całego. Na szczęście po Maksie nic nie widać, oby ode mnie się nie zaraził.
Tatuś obudził nas dziś po 6 tak się jakoś głośno szykował, ale z drugiej stejrony ja przez ten katar też nie mogałam już zasnąć. Maksiu lata po mieszkaniu.
Renia biedny te wasz Tymuś, oby szybko zdrowiał, mojej kumpeli synuś (który też jest lipcowy) ostatnio miał 3 tygodnie biegunki, wyniki wyszły mu kiepsko, nie wiadomo w sumie od czego. Jak dostawał bactrim to było ok, ale ten lek można tylko kilka dni stosować. Na szczęście ich lekarz prywatny dał receptę na jakieś robione tabletki i już jest ok. Mówię wam rewelacyjny lekarz, jak ten mały miał zapalenie płuc to go w domu wyleczył.
Oby Tymiemimu szybko przeszło.
Surv jesteś zdolna i nie potrzebne ci bogate zamążpujście.
Magdziek pisz chociaż od czasu do czasu. Julcia jednym słowem dziewczyna z charakterkiem:-)
Pabla cieszę się ,że z LEnką już lepiej i że szaleje.
Post ja też na początku przy MAksie wisiałam z wywalonym cycem, nawet forum mogłam soebie poczytać. Momentami miałam tego dosyć. Ale szybko to przeleciało.
Reszty nie pamiętam przepraszam, ale to wina mojego samopoczucia

Ja też się witam - u nas dzień niestety typowo jesienny, wcale nie chce mi się wychodzić, ale pewnie Florka nie odpuści spaceru, wiec być może pójdziemy na kompromis i wyjdziemy....ale do galerii handlowej:-p

Kamu, nie masz możliwości podrzucenia Maksa dziadkom i poleżenia w łóżku?

Renia, jak Tymek po nocy?

Moje dziecko chwilowo wychowuje Mini Mini, a ja grzebię po sieci za inspiracjami rękodzielniczymi:-) Miłego dnia!

Witamy!

Surv ty jesteś pracowita i zdolna pszczółka i na dodatek nie zdajesz sobie z tego sprawy,zazdroszczę spacerku po galerii,od soboty siedzę non stop w domu z dzieciakami i z samą sobą:confused2:

Renia zdróweczka dla Tymiego,może już dziś będzie lepiej

Kasia oby dzionek w pracy szybko i spokojnie zleciał

Kamu zdróweczka,faktycznie jeśli możesz to Maksa daj do dziadków,sama szybciej się wyleczysz,a i on się nie zarazi

U nas widać światełko w tunelu choróbska Młoda już całkiem nieżle,jutro do przedszkola,Emilka to w ogóle katar błyskawicznie pokonuje a ja powoli dochodzę do siebie.Oj jak mnie się chce na spacer albo po sklepach polatać ale powoli od jutra zaczynamy.

Miłego dnia!
i zdróweczka oczywiście:-):-):-)

No i ja się witam ,dzisiaj nie pierwsza:-p aczkolwiek mogłabym,bo pobudka o 6:eek:
Ale co tam,ważne ,ze nocka w całości jednym ciągiem przespana od 19.40:tak:
Chyba jednak to porzucenie smoka skutkuje:tak::-)
No i ja jakaś taka bardziej żywa jestem i nawet mam anielską cierpliwość do dziecka:-) ,więc widać te nocne wstawanie robiło ze mnie taką zrzędę:sorry:
Mały właśnie padł,to mam chwilę dla siebie.

Survivor pożycz siostrę plis! :tak:A co z waszą opiekunką? już nie przychodzi?
Co do K to był u lekarza ,a nawet trzech.Dostał jakieś leki i dodatkowo chodzi dwa razy dziennie na jakieś nastawianie.Już mu lepiej:tak:,ale jeszcze troche zgięty łazi.
Renia leć do lekarza,może cos zaradzi,niech się młody nie męczy.Oj bidulek:-(
Kamu zdróweczka!
Pabla super,że Lenka lepiej!

I ja się witam tak szybciutko:happy:
Pabla no to masz widać zakręcony dzien:tak:ale u nas podobnie:sorry:super że Lenka dużo je:tak:
Surv no to R się wykazał:tak:no i gratulacje dla Florci za pierwszy kroczek:tak:
Renia zdrówka dla Tymusia
Kamu zdrówka dla Ciebie:tak:
Julia no ale masz urlop:eek:
Magdzik widzę ty też do pracy już wróciłaś:tak:

,Kicrym, to niezła banda:-D Podziwiam cierpliwości, no chyba, że lejesz jak dokazują;-):-D:-p
Hehe nie lać nie leje ale siedzą za karę przy stolikach:-pa jak ryczą przy tym, widać że w domu wszystko im wolno:confused2:

no u mnie znowu 11 dzieci, poprostu super:tak::-):-):-)

reklama
i ja się melduję...z rana:-):-)..teraz mam chwilkę żeby usiąść...
Cinek wyjątkowo śpi:-):-):-)..no ale burdel w kuchni czeka na sprzątnięcie.no i obiad jakiś zrobić trzeba...czemu nie można zamowić i kuchnia sama powinna zrobić no...codziennie się trzeba zastanawiać co tu zrobić:no::no::no: nie lubić nie lubić
młoda dostała dzisiaj kapcioszki z autkiem oczywiście i oczarowana jest..bo nasze buciki się troszkę rozbiły i że na jednego rzepa są to słabo trzymają a przy wygibasach młodej po 2minutach pięta jest prawie na wierzchu:zawstydzona/y:...a kapcioszki są suuuper...więc zaliczyła dzisiaj spacer z mamą po naszej dróżce...tuptała aż miło..ale mama za rączkę musi trzymać bo inaczej nie da rady:no::no::no:
po tych atrakcjach poszła spać:-D:-D:-D
Jejku dwójka naraz śpi....cudnie...jak sie tylko z Cinkowymi brzuszkami wygrzebiemy to będzie mniodzio:-):-):-):-)...bo i z Iką mogę się pobawić i coś zrobić jak śpią:tak::tak::tak::tak:

surv...a mówiłam mamie że chce sioste mieć to nie posłuchała...przydałaby sie traz jak nic..:tak::tak::tak::tak: bo u nas nie dość że wszystko w pudłach to sajgon straszny...i nie ogarniam:no::no:

Do góry