reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Tosika pochwal się dziełami:tak: Wiesz, że ja Twoja fanka:tak:
Moje śpią i wskakuję zaraz do wanny, a potem książeczka w garść i lulu

Pabla, zdróweczka dla Ciebie. Oj jak ja nie lubię chorób żołądka... No ciekawe co Lence dolega. Może faktycznie 3 dniówka?
No jak można spać 3,5 godziny?:szok: Ps. Miki potrafił:-pOlga już nie:confused2:

reklama
polozylam dzieci wczoraj i pomyslalam,ze walne sie w sypialni i spalam do 23.30 :szok: i potem do rana; ale bylam zmeczona :cool2:
a dzisiaj mam na 13 do pracy :-) bede z malutka, niania mnie zwolni i smigam na kurs do 19-tej :sorry:
Pabla moze idz dzisiaj na kontrol z malutka

druga??:szok::szok::szok::-p:-p:-p wow:-D:-D:-D a to tylko dlatego, że mi się szkoda tatusia zrobiło, bo w nocy wstawał do małej i w przypływie dobroci małżeńskiej odwiozłam Korniego do szkoły:-p a w ogole nie wiem o co biega???:eek: Mała zawsze wstawała po 8mej, przed 9tą a od tygodnia wstaje o 6tej z wielkim płaczem,a dziś wtala o 5tej:shocked2: M wziął misię do nas i spodziewalam się totalnego rozbudzenia (bo mala nie sypia w naszym łóżku-po prostu nie lubi chyba:-p ona w nim się tylko bawi;-)) ale zgasil lampkę, powalczył i uśpil i teraz obydwoje śpią:-)
Iza to ja wiem po kim Wercia taki śpioch:-D:-D:-D:-D
Kasiu pstryknę napewno a co byście miały dobry humor:-p:-p:-p
a do mnie przychodzi dziś rano nowa pani do sprzątania:-) ciekawe czy ładna??:-p bo wiecie wtedy nie zostawię tatusia samego w domu ...na pożarcie potworom:-D:-D:-D:-D

Witam się przelotem, Florka od 3 budziła się z rykiem co kwadrans, zasmarkana jest po uszy, ma prawie 39 gorączki, mnie z kolei gardło kompletnie odmówiło posłuszeństwa, więc zaraz lecimy wkręcić się do lekarza...miałam nadzieję, że te leki co w sobotę dostałyśmy pomogą, a tu d... blada - pewnie będzie znowu antybiotyk:no:

Odezwę się potem - miłego dnia!;-)

Tosika ale ci dobrze,ze m wstaje:tak: u nas to ja kursuję,chociaż ostatnio nocki duzo lepsze,odkąd porzucilismy smoka:tak: Na pocieszenie Ci powiem,że u nas pobudki ok 6 to już standard,a przeważnie tak 6.15.:sorry:Sama sie tak dzisiaj pocieszałam,bo tu na bb kilka dzieciaczków o tej porzewstaje,więc chyba pozostaje sie z tym pogodzić:sorry:W sumie już się przyzwyczaiłam,ale jak młody wstaje to K się nim zajmuje,a ja jeszcze do 7-8 kimam:-) No a pani do sprzątania to wiadomo,ze urodą grzeszyć nie powinna:-D
Survivor daj znać co tam u lekarza.Ucałuj Florkę i powrotu do zdrówka wam zyczę.

Maciuś właśnie zasnął,a ja zabieram się do zrobienia czegoś.Chyba zacznę od mycia garów:crazy:A propos zasypiania to mamy nową metodę ,a mianowicie przy minimini:-D,wiem wiem niezbyt to dobre:sorry:,ale lepiej mi tak go na kolanach ululać jak sie w telewizor gapi,niż go nosić i się z nim siłować dopóki nie zaśnie,bo swoje waży.Kiedys zasypiał w łózeczku bez tych ceregieli,ale odkąd smoka nie ma to jakos się to pokiełbasiło.No cóż coś za coś:sorry:.
Później sie wybieramy na poszukiwanie prezentu dla tej mojej chrześnicy,bo już przydałoby sie jej wysłać.Sugerując się waszymi pomysłami coś może znajdę.Pytać rodziców się za bardzo nie chce ,bo to ma być niespodzianka:tak:.

Witem
Zdrowka dla dzieci i rodzicow
Przeczytalam wszystko ale plowy juz nie pamietam:sorry:
Tosika Misia tez spi dosc dlugo(dzis do 9.30:happy:), ale jak miala zapalenie ucha to wstawala o 7,moze Tosce zabki ida ? Albo cos ja drazni?
Madzia biedny Macius mam nadzieje ze juz ok. Doczytalam ze robisz rogaliki ja sie juz od dawna za nie zabieram i mi nie wychodzi:sorry:
Pabla jak tam lepiej? A jak z Lenka?
Survi brawa dla Florki:tak:
I to wszystko co pamietam:-( Mala jeszcze kaszle i ma katar, jutro idziemy na przeswietlenie. Mamy antybiotyk i inhalacje. Nie wyglada na chora,biega, broi,wchodzi na pudelka na zabawki. Mam nadzieje ze nic nie wyjdzie na tym przeswietleniu:tak:W piatek na wypadzie do knajpki bylo super, pogadalysmy,posmialysmy sie. Fajnie tak raz na jakis czas wyjsci z domu. Jedna z kolezanek ostatnio duzo schudla wiec jej sie pytam jak to zrobila, a ona na to ze mniej jadla i pila duzo czerwonej herbaty. I co tydzien chodzila z m na dyskoteke, ale na taka co byly stare przeboje dyskotekowe. Normalnie nie moglam sie na nia napatrzec tak ladnie teraz wyglada:tak: Dobra spadam bo trzeba zakupy jakies zrobic

U nas zgodnie z przewidywaniem, obie mamy antybiotyk na rzężące oskrzela, mała do kompletu ma zapalenie ucha oraz wielkiego guza, którego nabiła sobie w przychodni:-p Zważywszy, że w tym tygodniu dopinam wszystko z dostawcami do sklepu, robię aprowizację oraz od wtorku mam wielki projekt tłumaczeniowy to dość słabo, ale może antybiotyk nas zreanimuje;-)

Madzia, mnie też Minimini usypia dziecko a także wychowuje, gdy mam dużo roboty:-p

Tosika, Florka je już to samo co my, ale na wyjeździe miała słoiczki bo sporo jeździliśmy i żeby miała co jeść w ciągu dnia.

Idę zapodać nam lekarstwa i może uda się obolałą Potwornicką ululać do snu:tak:

reklama
Iza może to rzeczywiście zębole, bo ręce non stop w buzi:eek:
Madzia no to mnie pocieszyłaś:-( jeśli chodzi o zasypianie to ja mam raj z małą, bo kładę ją do łóżeczka i wychodzę z pokoju i slysze jakieś 15min śpiewania i cisza:-D:-D:-D ale jakby z nią została w pokoju, to za chiny ludowe by nie zasnęła;-)
Surv to siły i wytrwałości kochana życzę!! a przede wszystkim dużoooo zdrówka dziewczyny!!!
Dorka moja mama, ktora całe życie sie odchudza też uważa, ze dieta MŻ jest najskuteczniejsza:tak: ja tam jej probowałam (bynajmniej tak uważalam, ze to jest ta dieta:-p) i jakoś na mnie nie dziala:-D:-D:-D no i koleżanka ma rację, ze takie tance też bardzo pomagają:tak: ja to co tydzień bym mogla tak nóżką pomachać, ale mój M nie tancor:-p a po za tym co byśmy z dzieciorkami zrobili?:-p oprócz tego u mnie już kosci chyba zestarzałe się robię, bo po ostatnich harcach nie mogłam sie ruszyć:sorry:
a ja czekam teraz na koleżankę z malutka dzidzią:-) bo już dostaje pier*** i chce do ludzia wyjsć;-)

Do góry