kaja1978
Fanka BB :)
Surv - przetrzymaj ten okres, potem będzie lżej!
Ja znowu na chwilkę
Mała dłuugo zasypiała
Z reguły zasypia koło 20:30 i wtedy mam wolne - piorę, gotuję obiad na drugi dzień, zamiatam, myję, itd.;-);-);-) Teraz M. na chorobowym, to jest fajnie, bo ugotuje i posprząta (choć z tym gorzej) i nie ma stresu, ale jak ma przyjść niania, to niestety musimy doprowadzić dom do ładu i ugotować coś na obiad, bo wracamy po 15
No i jeszcze do pracy muszę się przygotowywać
Zarobiona jestem, czuję to całą sobą. Dlatego sorki, że ja zawsze tak przelotem
Ja znowu na chwilkę
Mała dłuugo zasypiała
Z reguły zasypia koło 20:30 i wtedy mam wolne - piorę, gotuję obiad na drugi dzień, zamiatam, myję, itd.;-);-);-) Teraz M. na chorobowym, to jest fajnie, bo ugotuje i posprząta (choć z tym gorzej) i nie ma stresu, ale jak ma przyjść niania, to niestety musimy doprowadzić dom do ładu i ugotować coś na obiad, bo wracamy po 15
No i jeszcze do pracy muszę się przygotowywać
Zarobiona jestem, czuję to całą sobą. Dlatego sorki, że ja zawsze tak przelotem

Udało mi się czorta przekonać, coby się wybrał. Podejrzewam, że argument chmielowy zdziałał znacznie więcej niż słowa ukochanej białogłowy. Nie ważne środki - ważny cel. Mam nadzieję, że imprezka się uda

.
co by nie marzył.
. Tragedia. Miałam ostatnio próbki vichy żelu i kremu -tak na miesiąc. Jak stosowałam to bylo super, dużo lepiej, skończyły sie i jest gorzej niż wcześniej :/ Cóż...przeżyje.
z redsikiem:-).