reklama

Lipiec 2008

reklama
Cześć dziewczynki jak tam u was? JA czuję się przejedzona już.
Siedzimy sobie po śniadanku, zaraz ma przyjść reszta rodzinki i dalej będziemy jeść i pić. Muszę się wam pochwalić że jednak przyszedł do nas Mikołaj i dostaliśmy frytkownicę.
A najwięcej prezentów to standardowo dostał Maks , aż ciężko je zliczyć. Dobrze odezwę się później i życzę dalej miłych świąt

Hej!
Ja oczywiście spóźniona z życzeniami:zawstydzona/y:

Przesyłam Wam moc najlepszych świątecznych życzeń i gorących uścisków!!!!

Ja też objedzona:-p,ale żeśmy dwie wigilie obskoczyli:tak:
Młody śpi,ale ogólnie maruda bo obie górne trójki idą.Jeść czortek nie chce,jedynie słodycze:sorry:Święta to się raczej z aniołkami kojarzą,a u nas dablisko po domu lata :-pByliśmy jeszcze wczoraj u lekarza,bo coś kaszlać zaczął,na szczęście to tylko lekkie przeziębienie,ale góra lekarstw jest:eek:
Jak się jaśnie pan wyspi to idziemy do moich rodziców moj prezent próbować,a dostałam AUTO !!!:szok::szok::szok::szok::szok: Żebym do pracy miała czym jeździć:-) A miało już nie być dla nas prezentów:sorry:

Wow Madzia ale full wypas miałaś Mikołaja w tym roku, super. Pochwal się jakie auto dostałaś. Świetny prezent.
A u nas goście już poszli, teściu zabrał Maksa na kolejny spacer, D się położył, teściowa szykuje coś w kuchni a ja się nudzę.
Jutro przyjeżdżają tutaj moi rodzice.

Madzia- tak jak Kamu napisala, prezen full wypas;-), teraz juz spokojnie bedziesz mogla wszystkich wyprzedzac:-)
Kamu- widze, ze prawdzie rodzinne swieta masz!

Ja niestety tutaj w UK nie moge na takie liczyc, maz w pracy, Zainab chora wiec siedze sama w domu. Przynajmniej jutro zaszaleje, bo zaczynaja sie przeceny- rano uderzam a Nexta.

Dziewczynki,ja na momencik!
Dzięki Surv za przekazanie życzeń!
Korzystam z chwili ze jesteśmy u mamy i ma neta, bo mój już 2 tydz nie działa:-(
Święta spoko,tylko młoda mi się rozłożyła, pięknie chodziła mc do złobka i akurat w wigilię wstała z gorączką, niestety ma ją wciąż więc dziś się złamałam i dałam antybiotyk. więc do żłobka wróci dopiero po Nowym Roku.
no ale dobrze że od końca listopada chodziła cały czas bez chorób.
Objadałam się na święta, dzieci z prezentów zadowolone, mi m kupił torbę fajną, pozatym między\dorosłymi prezentów nie robiliśmy.
dziś już wracamy do wawy.
mam nadzieję że po nowym roku net mi naprawią w koncu.
Madziu-super prezent dostałaś!
Beaa - zdróweczka dla Zainab!!
co jeszcze nie pamiętam....
WESOŁYCH ŚWIĄT I UDANEGO SYLWESTRA I WSPANIAŁEGO, NOWEGO ROKU OBY BYŁ LEPSZY OD TEGO!!

Ale cisza:-D Święta na całego... Tyle że nie wiadomo,czy to grudzień, czy może śwoęta wielkanocne? U was tez tak cieplutko i słonecznie... Wiosna:wściekła/y:
Zosia śpi, czekam aż się obudzi i szykuję imprezę:-p Ma być 10 osób i 7 dzieci:szok: Mój brat z chłopakami, M. brat z chłopakami, koleżanka ze starszymi dzieciakami i znajomi... Nie chciałam nigdzie iść z małą i wyszło, że przychodzą do mnie:eek: A lodówka pusta. Sałatkę zjedliśmy:-p Dobrze że mama nam trochę jedzonka dała no i powiedziałam, żeby każdy coś przyniósł, a co;-)
Prezenty fajowe, mała dostała domek teletubisiów, odkurzacz, od nas wielkie auta, lalę, maskotkę i drewnianego konika na biegunach. Wczoraj musieliśmy zrobić miejsce i powynosiliśmy bardziej maluszkowe zabawki do piwnicy...
Małej wszędzie pełno... Nie rozstaje się ze swoim krzesełkiem:no: Jak coś robię w kuchni przysuwa krzesełko i podgląda... Jak kroiłam warzywa na sałatkę, podjadała mi z deski. Najbardziej smakowało jajko (mała mówi jajo).
Miłego dnia wam życzę, wśród rodziny i przyjaciół!!!

reklama
witajcie kochane:-) no póściutko tutaj, ale co się dziwić;-)
my już w domciu, teściowa nawet nie oponowala jak usłyszała, że dzisiaj wracamy (pewnie nieźle w kość jej daliśmy:rofl2:) , zahaczyliśmy jeszcze u znajomych na imprezie, ale niestety za długo z marudną dziecią wytrzymać nie dało rady:no: więc grzecznie juz w domciu siedzimy:tak:(oj kiedy to bylo, że o tej porze dopiero człek się rozkręcał:-D:-p)
Madzia no ja Cię kręcę, prezent odjazdowy:szok::tak:;-) no czekamy na fotki teraz i to z wielką niecierpliwością;-)
Kaja no to wesolutko dzisiaj macie:-pno i prezenty Zosia dostała fajne:tak:
moje dzieci też dostały oczopląsu od zabawek:-p ale ja sie zdziwiłam, bo synek (czyt. tatuś) zrobił mi też prezencik- śliczną bransoletkę (kiedyś M pokazywałam, ze mi się bardzo podoba;-) a już myślalam, ze niczym mnie nie zaskoczą;-)
Pabla zdrówka dla Lenki i szybkiej naprawy netu:tak:
Bea no nie raz tak bywa, że nieważne czy swiątek czy piątek ale do pracy trza isć:-( a Ty do tego dodatkowo daleko od rodziny:-( no to sobie odbiłaś pewnie

dzisiaj na zakupach, mam nadzieję, ze pochwalisz się koleżanko zdobyczami;-)
a ja tez przejedzona i to na maxa:zawstydzona/y: a co najgorsze to chyba z 4 kilo przytylam:shocked2::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a my jutro lecimy też na zakupki, bo niby ustaliliśmy, ze na sylwestra nie stroimy się, ale znając życie to zapewne moje koleżanki pokażą rewię mody:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry