Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,ale żeśmy dwie wigilie obskoczyli
Święta to się raczej z aniołkami kojarzą,a u nas dablisko po domu lata
Byliśmy jeszcze wczoraj u lekarza,bo coś kaszlać zaczął,na szczęście to tylko lekkie przeziębienie,ale góra lekarstw jest

Żebym do pracy miała czym jeździć:-) A miało już nie być dla nas prezentów
Święta na całego... Tyle że nie wiadomo,czy to grudzień, czy może śwoęta wielkanocne? U was tez tak cieplutko i słonecznie... Wiosna
Ma być 10 osób i 7 dzieci
Mój brat z chłopakami, M. brat z chłopakami, koleżanka ze starszymi dzieciakami i znajomi... Nie chciałam nigdzie iść z małą i wyszło, że przychodzą do mnie
A lodówka pusta. Sałatkę zjedliśmy
Dobrze że mama nam trochę jedzonka dała no i powiedziałam, żeby każdy coś przyniósł, a co;-)
Jak coś robię w kuchni przysuwa krzesełko i podgląda... Jak kroiłam warzywa na sałatkę, podjadała mi z deski. Najbardziej smakowało jajko (mała mówi jajo).
) , zahaczyliśmy jeszcze u znajomych na imprezie, ale niestety za długo z marudną dziecią wytrzymać nie dało rady
więc grzecznie juz w domciu siedzimy
(oj kiedy to bylo, że o tej porze dopiero człek się rozkręcał
)
;-) no czekamy na fotki teraz i to z wielką niecierpliwością;-)
no i prezenty Zosia dostała fajne
ale ja sie zdziwiłam, bo synek (czyt. tatuś) zrobił mi też prezencik- śliczną bransoletkę (kiedyś M pokazywałam, ze mi się bardzo podoba;-) a już myślalam, ze niczym mnie nie zaskoczą;-)
a co najgorsze to chyba z 4 kilo przytylam