Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mala dostala krzeselko uczydelko, gasienice gawedziarke, zestaw sniadaniowy,ksiazeczki i ubranka. Od chrzesnego dostala pianinko,ktore strasznie wkurza rodzicow
I swieta zlecialy teraz Sylwester i 3.01 2010 do pracy na 6 rano
Ale mi sie nie bedzie chcialo wstac teraz spie do 9-10
Wigilię i pierwszy dzień spędzaliśmy w gronie własnym - główniew piżamach oglądając zaległe filmy na DVD, a drugiego dnia R z małą pojechali do dziadków, a ja się dalej leniłam u siostry... tylko mała nam się poprzestawiała i od wigilii chodzi spać o północy a wstaje o 7 rano, więc permanentnie niewyspani chodzimy:-(
Mnie R też zdołał zaskoczyć, bo mimo że maszyna miała być i na święta i na urodziny, to zaszalał i dostałam jeszcze ślicznego malutkiego, czerwoniutkiego Kodaka:-) Tym samym mamy w domu 4 aparaty, 5 obiektywów oraz około 5 kg akcesoriów
No i także życzę Wam, żeby wraz z nowym rokiem przełamała się u Was zła passa

mała przycięla komara, ja gotuję obiadek i po południu ruszamy na zakupy (takie tyci
bo koniec m-ca więc trzeba podatki cholera płacić
)

Kubuś dostał kilka zabawek i ciuszki.Ogólnie skromnie, w sumie nie mamy dużej rodziny więc przesytu nie było

oby był udany!no i dzieciem pewnie się zajmie inny bąbelek
:-)
Auto nic specjalnego ,bo Uno,ale ważne,że oboje mamy czym jeździć,zwłaszcza,że nasze prace w przeciwnych kierunkach,a dojazd autobusem owszem jest,ale musiałabym sie toczyć przez całe miasto i wychodzić z domu przed 6
Nie mówiąc o powrocie ,kiedy to bedę musiała jeszcze Maciusia odbierać.Pewnie K wpakujemy do Uno,a ja bedę "starym" jeździć,bo wygodniej
Zazdroszczę wyjazdu,udanego Sylwestra i oby Florce się dobrze poustawiało
Też bym się cieszyła,bo ja też sroka

Za to ze świątecznego stołu wyjadał wszystko łącznie z wędzonym boczkiem,z choinki non stop cukierki ściągał,przez co wieczorem miał brzuch jak kamień i pierdział jak stary.Widać też chłopak poświętował jak trza!
Ale póki co jest wolne i trzeba korzystać
Auto to jednak ogromne ułatwienie... I nie ważne jakie, byle by się nie psuło i było... własne
Jak co roku zresztą, ale miałam nadzieję, że może jednak,, bo pogoda taka kiepska...
Położyłam się z nią i odkładałam z 30 razy do łóżeczka, aż w końcu wyczerpana zawołałam M., żeby uśpił małą
Nie mam wyrzutów, bo rozmawiał z moim bratem, a oni mogą tak do rana
I potem mnie i moją bratową widok powala - tak jak gadają tak zasypiają - jeden na fotelu, drugi też w pozycji półsiedzącej
).
ja własnie klikam z pracy jakoś mi się dziwnie oczy przymykają;-)
no i podziwiam, bo ja bym wyprosiła towarzystwo i tyle
:-)
no do 10 bo mam 2 grupy

i zeby mala dala odpoczac ;-)

prezenty fajne
a co sie kupuje takim starszakom jak Twoj Seba?