Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my kupilismy za 230 zł
)
no i mieszkanie wysprzatalam
Kasiu po stokroć wolę juz "juś?"

bo ja muszę do niej gadć, robić z tatusiem a kuku, śpiewać, tańczyć itd.
a najgorsze jest to, że ja mam chorobę lokomocyjną
i kręcić się za bardzo nie mogę, bo grozi to poważnymi konsekwencjami;-) normalnie jak mamy gdziekolwiek jechać, to od razu przeraża mnie droga z moją małą marudką
całe szczęście, że nic Wam się nie stało

) i płacz:-( aczkolwiek mam taką fajną książkę, na ktorej chowalam Kornela i chyba będę musiała do niej wrócić - "jak mowić żeby dzieci nas sluchały i jak słuchać, aby dzieci do nas mowiły" (chyba tak brzmiał tytuł, będę musiała sprawdzić jak wrócę do domu
)
po prostu dziewczyna jak tornedo wszystko po mnie rozwala

tylko ja taki niewyparzony jęzorek mam

dobrze, ze wzieliśmy ze sobą grzejniczek, dzisiaj już jest ok
towarzystwo bardzo subordynowane i od dnia wczorajszego grzecznie stawia się przy stole i odprawia modły alkoholowe
tylko wyobraźcie sobie, że doroslych jest ponad 20cia, a dzieciorkow ponad 10
i do tego trzy pietra a co się wiąże, ze jest duuuzio schodków
głośno i ruchliwie jest jak na marszałkowskiej
a z tego wszystkiego Tosia najmniejsza i za nimi popitala
a starszyzna (czyt kornel i jego rowieśnicy) jęczą, że młodzież (czyt.3 i 4latki) nie dają grać
normalnie sajgon nankółkach ale jest faniusio
dzisiaj jak byliśmy na spacerze, to mala przysnęla co bylo dla nas ogromniastym zaskpczeniem, bo ona po prostu na podórku nie śpi
ale bylo tak cudownie,słońce, zero wiatru, w tle szum morza...ach
qkleję foty poźniej
tylko wczoraj mielismy straszna przygodę
jedna dziewczynka (czterolatka) połknęła caly listek tabletek (swoich - na alergię) a było ich 11

:-
dzisiaj już jest oki

) zapewne wszystkie zakupy będą w locie robione, ale przecież są takie przeceny to aż grzech nie pojechać
(biorąc pod uwagę fakt, ze praktycznie wszyscy jesteśmy razem szukamy, rozważamy i analizujemy gdzie
) i każdy ma za zadanie napisać tudzież zadzwonić do biura podroży i poprosić o ofertę i wybrać tą najlepszą
więc ja od razu do Ciebie uderzam