Witam i ja

U nas dzis zapowiadają 30 stopni,w ięc niedługo jedziemy do Zoo, o ile kolejek za dużych nie będzie, a potem do mamy na obiad się wprosić

R się zaparł, ze mam autem jechać, zeby nie zapomnieć, ale mi się to wcale nie podoba....jakoś nie kręci mnie to jak kiedyś, może dlatego, ze to auto takie wielki...a i tak w sobotę musimy jechać do Drezna, zbaczając do wsi z rodzinną posiadłością, więc i tak w kość dostanę
Imprezka się udała,choć strasznie ciasno było - to mieszkanie się nie nadaje na przyjęcia z udziałem więcej niż 2 osób

Flo najbardziej ze wszystkich dzieci spodobała się 2-miesięczna Basia:-) Co rusz kazała się podnosić, żeby do wózka zajrzeć i mamrotała pod nosem "cacy dzidzia" - ja nie wiem, skąd u niej taki instynkt macierzyński, bo po matce na pewno nie
Mama Bin, gratuluję zakupu! Napisz coś więcej, jaka działka, kiedy się budujecie...no i kiedy parapetówka?
Izabelka, no to macie przeboje z remontem...ale to zawsze tak wychodzi - dlatego boję się własnego zaczynać

Apropos,
Madzia, masz u mnie skrzynkę piwa, za podsunięcie tej aukcji - dogadałam się z kobietą i kupiłam to łóżeczko z całym wyposażeniem 2 stówy taniej niż w Ikei

Idę wrzucić zdjecia na zamknięty, choć zdjęcie tortu nadaje się bardziej do wątku humorystycznego:-) Miłego dnia!