reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
A co to ? wszystkie po intensywnym weekendzie śpią?

U nas też było aktywnie.Młody wymęczony,wybiegany to i juz lepiej w nocy sypiał,(ale tfu tfu co by nie zapeszyć).
Teraz nas jeszcze pracowity tydzien czeka,bo sypialnię trza skręcac,materaca poszukać,prezent dla siostry kupić i tą nieszczęsną fototapetę przykleić,niewspominając o codziennym sprzątaniu ,bo strasznie sie jeszcze ten brud w bloku roznosi,bo i jeszcze robia i kurzą.
Jak już wszystko poskręcamy i łazienkę dokończymy to fotki wrzucę i na parapetówke zapraszam:-D

Survivor strasznie sie cieszę,ze się z panią dogadałaś:tak: Kolorowych snów w nowym łóżku Florce życzę!

miłego dnia!

A moje wcale nie padły specjalnie szybko, ale spały ładnie. Olga przyszła nad ranem, Miki wczesniej, ale po chwili stwierdził, że wraca do siebie - no szok po prostu!
Dziś słonecznie i chyba gorąco będzie...

U nas też niedziela aktywna - mieliśmy iść do Zoo, ale nie doszliśmy...bo starzy wymiękli:-p Flo przeszła sama około 5 kilometrów i szłaby dalej, ale myśmy już siły nie mieli:-) Co ciekawe po powrocie ze spaceru położyła się na 5 minut i wstała w pełni zregenerowana i gotowa do drugiej rundy:szok:

Od dziś ma urlop od żłobka i jak na razie nie jest źle - może dlatego, że ma trochę nowych zabawek po urodzinach, więc jest się czym zająć - strasznie jej się klocki Duplo podobają, dostała drugi zestaw jeszcze i siedzi nad nim i kombinuje, jak koń pod górę pół dnia:-D

Madzia, to nieźle roboczo się u Was szykuje - a czy tym razem też sama musisz się wszystkim zająć, czy K może chociaż śrubki będzie podawać?;-)

Nic idę do roboty, dziś kończę wstrętne zlecenie i do wyjazdu zamierzam się ukrywać przed klientami, bo już nie daję rady z robotą:baffled:

Miłego dnia!

Survivor mam nadzieję,że pomoże ,bo łóżka nie dam rady sama skręcić ,chociaż.... jakbym się uparła.... ale co ja,wół roboczy??? tym razem ja będę śrubki podawać i pracę nadzorować,bo bez tego ani rusz,K chyba miesiąc by to skręcał:-p

Czesc, wczoraj bylismy na urodzinowym grillu G chrzesniaka. Wrocilismy ok 22 i padlismy. Seba tam zostal wiec jestesmy w trojke ale G do pracy chodzi a ja dopiero w czwartek:-)
Survi super ze Ci sie udalo z tym lozkiem:tak:
Madzia fajnie miec internet w domu no nie?:-D
Iza ale macie z tym remontem. W przyszlym tyg zapraszam srode lub czwartek:tak:
Kasia oby wyniki byly ok!
MamaBiN gratuluje i zazdroszcze:tak: Tez bysmy chcieli kupic dzialke ale na razie brak funduszy:-(
Tosika co za paskudna mucha, ja niemoge spac przez zeby i komary:baffled:

Wczoraj wieczorem tak mnie nawalal zab ze wielam dwie tabletki:-( Dzis ide do dentysty zapytac czy mi wyrwie ta osemke bez kolejki:tak:
Mala wczoraj plywala w basenie nie chciala wyjsc:tak:
Milego dnia babeczki

Surv mnie właśnie zastanawia skąd takie dzieci mają tyle energii?
My całe weekend na działeczce, grillowaliśmy i odpoczywaliśmy .

Witam szybciutko :)
Ja od dzisiaj w pracy (przez dwa tygodnie) czasu mało...
U nas pogoda super, słonko swieci:tak:
Surv super ze się dogadałaś, bo łóżko cudne:tak:
Kasia i jak wyniki??
Madzia no ten kurz jest najgorszy:confused2:
ok lece do marudy, bo ciagnie na dwór...

Wyniki odebrane i jest o.k. :-)
U nas był standardzik, czyli po pracy obiad, relaks, kawka i potem do parku z dzieciorkami. Potem jeszcze wpadliśmy do teściowej dać zaległy prezent i była pora na kąpiel

reklama
Witam, co tu tak cicho? Wszystkie spia albo zapracowane sa:tak:
Kasia dobrze ze wyniki ok:tak:
Kic dwa tyg pracujesz? W swojej pracy?

Niedlugo ide z siostra na cmentarz do rodzicow mama dzis mialaby 62 urodziny:-(

Do góry