reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam z nad morza:-)
Haszi szybkiego rozwiazania.
Beaa wspolczuje:-(Mam nadzieje ze moze czesc rzeczy sie znajdzie:tak:
Madzia u nas tez pada, jutro ma byc lepiej :tak:
Pabla,Kic owocnych staran:tak:
Tosika no z brunetki na blondynke to duza zmiana:tak:

Oki spadam bo mala nie chce spac a w lozku mam juz wszstkie zabawki

ja tylko wiatr zrobię,bo już nic na oczy nie widzę:sorry2:
Haszi boże dopiero teraz sobie uświadomiłam,ze sobota to już jutro:szok::szok::szok::szok: trzymam mocno kciuki i czekamy na wieści.Trzymaj się kochana:tak:
Tosika mam nadzieję,ze jednak tata sobie z emcjami dobrze poradzi.Przykre to okropnie a z drugiej strony nóż się w kieszeni otwiera słysząć o takich ludziach bez sumienia:crazy:
Dobranoc

Dzien dobry

Ja tez na chwileczke, wiatr robie.

Dorka- baw sie dobrze nad morzem, jaka pogoda?

Kasia- szkoda, ze drugiego dnia waszego pobytu w Batowie padal deszcz? Jakie atrakacje zostawiliscie na ten drugi dzien?

Tosika- pare ton pszenicy? To chyba musiala byc jakas zmowa, bo przepuszczam, ze 2 osoby tego nie zrobily.

Cześć u nasz strasznie brzydka pogoda:wściekła/y: Leje i leje.
Bea współczuję, u nas w czwartek też się chcieli włamać do znajomego który mieszka w naszym bloku, na szczęście córka była w domu i narobiła hałasu to się spłoszyli.
Haszi to już dziś???
Tosika nie dziwię się że cię nie poznali bo to jednak spora zmiana w wyglądzie
A Maks wczoraj po drzemce miał gorączkę, potem było wszytko ok, apetyt miał, wieczorem w momencie znowu gorączka , w nocy ok 3.30 również,ale nad ranem już ok, innych objawów brak. Dziwne, od zębów na pewno nie bo już ma

hej hej
Tosia:szok::szok::szok: o matko
Haszi...to mamy przeć??? czy to CC ma być???..
melduję że u Nas też leje :):) zimno i jesiennie.
My pospaliśmy wszyscy do 9-tej...młody nas obudził :) i druga noc z rzędu przespana.
A no i młody chodzi:-):-):-) coprawda nie wybiera sie na długie trasy ale od 2 dni próbuje a dzisiaj chodzi sobie od mebla do mebla i od osoby do osoby. :) kompletnie się nie boi.
poza tym. Zgrywam filmy, sprzątam i wogóle porządkowo w domku.
młoda np. złamała łóżeczko :) więc śpi na materacu a łóżeczko w naprawie :)
surv...przesyłka dotarła dzięki :) to ten sam typ bucików ale widzę że niektóre elementy inaczej zrobione i moje bardziej sztywne no ale ja wogóle to ściśle robię :)
tak uprzedając Tosikę...właśnie zdjęcia zrobiłam i wieczorem wkleję bo teraz piszę z lapka i kabelka nie mam a w pokoju komputerowym nasz conan śpi :).
ach weekend to jest to. Ostatnio mało zrobiłam więc będzie czapeczka i bucik jeden bo drugi sie kończy :) oraz inne buciki i dla Iki dwa bloerka
także teraz Twoja kolej

Zaglądam, czy są wieści od Hashi, ale widzę, że jeszcze nic nie wiadomo...

Ja w biegu, znowu weekend roboczy, Flo upiorna ostatnie dni, wczoraj dwie godziny wycia bo spytałam, czy zje obiad; za to pogoda barowa daje tę radośc, że Młoda śpiąca chodzi, dzisiejszą noc przespała od - uwaga - 19.00 do 9 rano:szok:

Własnie wróciliśmy z targów staroci, ale nędzne były bo lało jak z cebra, teraz oczywiście już słońce wyszło, jak nie trzeba:-p Nic lecę obiad zrobić, potem się odezwę, jak bedę udawac, że pracuję:-p

Mam newsa od Haszi - sms godzina 16:20 (prze[raszam, że dopiero teraz pisze, ale wczesniej nie miałam jak)
"Dziewczynka! Śliczna i różowiutka 53 cm ale nie wiem ile waży. Mnie boli straszliwie ale przeżyję Haszi"

Zinko, witaj na świecie!!!
Haszi gratulacje!!!

reklama
gratulacje Haszi :)
Surv....bo mama zadała złe pytanie...strach się bać.
poszukałam i mam parę lokalizacji na zlocik jesienny :) ale to później bo teraz rodzinka w wannie i muszę lecieć za chwilkę
a ja tu przyszłam zobaczyć czy już

Do góry