reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Hej

Beaa to straszne, szkoda, że tyle straciliście, ale może uda się coś odzyskać???

Haszi i jak , napisz coś???? Albo daj znać że już po :-p

Renia jakoś wczoraj zapomniałam :zawstydzona/y:, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :-)

Madzia u nas też pogoda blee, ale jeszcze nie pada :happy2:

A co to dziś nikt kawki nie pije ?

reklama
Ja piję...wstaliśmy wszyscy 10 minut temu:szok: ale tochyba przez barową pogodę nas tak zmuliło:-p

Beaa, straszna sprawa:no: ale może policja angielska sprawniejsza od polskiej i zdołają tego drania złapać? Trzymam kciuki, żeby udało się choć część rzeczy odzyskać!

Hashi, i jak tam? Mamy już przeć?:-)

Kicrym, zdjecia na zamkniętym już są?;-) Fajnie, że odpoczęliście:tak:

a resztę potem jak doczytam co pisałyście....mam deadline za 5 godzin, bedę teraz z językiem na brodzie gnbać - a było budzik nastawić:-p

Ja pije kawke i to juz druga, Ppo nieprzespanej nocy to pewnie nie jest ostatnia mala czarna.

Surv- no niestety, nic nie uda sie odzyskac, Policja powiedziala wprost. Co wiecej, wlamywacze mieli ubrane rekawiczki, wiec i odciskow palcow nie mozna bylo pobrac. Coz, takie zycie.

Hasi- no wlasnie, jak sie sprawy maja?

witam :)
Beaa masakra, przykro że takie rzeczy się dzieją, jak w rękawiczkach to już mieli was chyba na oku:crazy:co za g*** super że u Zainab z wynikiami wszystko ok:)
Haszi i jak?????
Surv oby udało sie zdarzyć na czas:-p
Pabla zaczynajcie ja też teraz chcę, zresztą mój M też :) wierze w cuda i ze uda sie za pierwszym razem, żeby było lipcowe wcześniej nie zaczynam bo jak wyjdzie to akurat w terminie obrony mgr:-p
yyy zdjęć jeszcze nie ma i nie weim kiedy uda się wkleić, jutro jedziemy na weekend na wieś a tam netu brak, od poniedziałku do pracy..... cos poszukam na szybko :)
u nas pogoda też do bani, szaro i mokro, bleeeenie lubię takiej pogody:dry:

Jesteśmy. W Bałtowie super, tylko szkoda, że dziś lało od rana i zostawiona na dziś część atrakcji nie odbyła się. Ale wczoraj super. Atrakcji dla dzieci mnóstwo, ale faktycznie worek pieniędzy to mało...
Beaa, ja też strasznie się cieszę, że sie spotkamy!!! Strasznie mi przykro, że Was okradli. Co za ...
Myślałam, że Haszi już urodziła, a tu cisza... Chociaż kto wie...
Kic, prosze mi tu wypisać co jeszcze oprócz Świnicy zdobyliście. I duuużo zdjęć!
Renia, wszystkiego najlepszego dla Was!!!
Sylcia, fajnie, że Ciebie teraz więcej na forum
Miki w przedszkolu jest od rana - około 7.30, do około 15.30
I nie wiem co jeszcze miałam komu pisać...

Jeszcze sie trzymam, ale to chyba już były by ostatki, bez nospy to bym już pewnie rodziła :-p Brzuch twardy i chyba w ciągu 3 dni urósł mi 2 razy!! Z fajnych rzeczy to w tej ciąży rozstępów brak :-D kocham siemię lniane bo innych kos etyków nie używałam tym razem
Jutro rano jade do szpitala, wszystko gotowe.
Ponieważ wczoraj kupilismy szafy i zdecydowaliśmy sie na zamiane pokoi to dzisiaj na sam koniec zafundowano mi sajgon totalny,skręcanie przenoszenie, masssakra.
Szybko spać nie pójde a przydało by sie, zabić luda normalnie...
Trzymajcie kciuki, pewnie rano napisać nie zdąrze ale ska wysle jak w końcu urodzę :)

reklama
witajcie

Beaa bardzo, bardzo mi przykro:-:)-:)-( ale wyobrax sobie, że dzisiaj dzwoni moja mama i mówi, że tacie ukradli z magazynów..... pszenicę:baffled: wyobrażacie sobie????? skoszoną pszenicę:dry::szok: oczywiście nikt inny nie mogł jak robotnicy, do tego to nie worek ale parenascie ton:baffled: a teraz pszenica jest cholernie droga, więc wiadomo:crazy: tylko teraz niewiem co zrobią rodzice, bo te magazyny i pole mieszczą się chen chen, nie ma tam zadnych zabudowań, i będzie trza będzie szukać stróża, a na tych terenach bezrobocie chollerne ale rąk do pracy to też nie ma:sorry2::wściekła/y: bardzo się martwie jak to znosi mój tata, bo on ma delikatne zdrowie:-(
Kasiu no to chociaż połowę zrealizowaliście z waszych planów:tak: i czekamy na Twoje zdjęcia (a wiesz, ze uwielbiam Twoje ujęcia:-p)
Sylcia a no jak coś to jestes pierwsza na liście czapeczkowej;-)i dobrze, ze masz tak blisko teściów:tak: zawsze to jakaś pomoc;-)
Pabla super!!! Przyjmę Ciebie chlebem i solą i nie tylko:rofl2: teraz musimy zgadać się terminami!!!!:-)
Haszi babooooooo!!!! Dzień przed porodem a Ty przeprowadzki urządzasz:baffled::szok::-D:-D:-D to się nazywa wicie gniazda!:-D:-D:-D Tylko tel plissssssssssssssss;-) bo my tu zzieleniejemy!!!!
Surv ależ zazdorszczę ci dzisiaj spanka;-)
Kic no to super, że wypoczeci i zadowoleni wróciliscie!!!:-) no mam nadzieję, ze zdjęcia już są;-)

a ja dzisiaj zalatany dzień miałam, trochę swoich spraw musialam pozłatwiać, póxniej musieliśmy malej jechac kupić już butki jesienne, bo okazało się że małej w ciągu dwoch miesięcy noga podrosła o 2 rozmiary:baffled: (w czerwcu kupowałam buty z rozmiarem 22) a teraz 24:baffled: a po południu miałam zebranie "w swojej branży":-p pisałam Wam, ze jak zaszłam w ciąże z Tosią to w tej dziedzinie zrobilam sobie urlop, bo chcialam odpoczac od tego "bagna" (bo inaczzej chyba tego nie można nazwać, bo jest paskudne, ale jednocześnie wciąga niemiłosiernie, szczególnie jak coś dobrego zrobisz:tak:) no ale teraz po mału wracam do łask;-) i większośc tego grona mnie pamiętała jako długowłosą (zawsze w koku,albo grzecznie zaczesanym kucyczku) brunetkę, a tu dzisiaj wyskocczyłam w blondzie:-D:-D:-D:-D nie muszę Wam pisać jakie były miny:-D:-D:-D:-D:-D:-D część mnie nie poznała na pierwszy rzut oka:rofl2:

Do góry